• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece olunca mutfak ?

Özel menü mü yoksa 🥴
Bastan dedim ben kesinlikle özel bisey yapmam sen kendine uygun olanı ye birazda yemeden dene :confused:
Salata.
En sevmediğim, yıka yıka dur.
Her şeyi yapan ben salataya çok üşeniyorum.
Gerçi kendi yıkıyor ama illa ki haftada 3 4 gün bir sebze yemeği ya da protein pişiriyorum.
Bugün ayıptır söylemesi pırasa yaptım portakallı. Allah affetsin diyet yemeği diye nimeti heba ettim bence.
Yağ yok tuz yok, e haliyle ben de ona yapılandan yiyemiyorum, çocuklara deseniz ayrı.

Sadece konu sahibi mi?

Geçen bir konu vardı böyle gecenin yarısı, kalktım 2 de tost yaptım yedim ya😂
Hepimiz tehlikedeyiz :KK70:

Bende krep yaptım kendime akşam on gibi, içine Nutella sürecektim bitmiş o an ki acımi bilemezsin 😂
Ben ne yaptım kare çikolata vardı evde onu koydum içinde eridi öyle yedim çünkü neden yemeyeyim :KK70:

son aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Stres kaynakli olabilir. Sonrasi aliskanlik hale gelir. Vücut, ona alistirdiginiz saatlerde vücudunuza birseyler girmesini bekler. Beyniniz bu alışkanlığı çoktan kaydetmiştir ve yaptirana kadar size sinyaller gönderir hatta bağımlı olmussaniz gaipten yemek kokuları gelir burnunuza, ac olmasaniz mideniz guruldamaya baslar ve hepsi psikolojiktir. Buna son vermek icin 1 hafta kendinizi tutun.

Bende krep yaptım kendime akşam on gibi, içine Nutella sürecektim bitmiş o an ki acımi bilemezsin 😂
Ben ne yaptım kare çikolata vardı evde onu koydum içinde eridi öyle yedim çünkü neden yemeyeyim :KK70:
nutella ya.
Hayatımda tadını bilmedim, sevmezdim.
İkinci sıpadan sonra yorgunluktan bayılmamı engelleyen şeydir o.
Kavanoz kavanoz yedim başım döndükçe.

Ben şu böreğimi alıp de geleyim konuya dur😂😂😂

krepin içine domates salatalık koyup durum yapıp yerseniz buyulenirsiniz

Stres kaynakli olabilir. Sonrasi aliskanlik hale gelir. Vücut, ona alistirdiginiz saatlerde vücudunuza birseyler girmesini bekler. Beyniniz bu alışkanlığı çoktan kaydetmiştir ve yaptirana kadar size sinyaller gönderir hatta bağımlı olmussaniz gaipten yemek kokuları gelir burnunuza, ac olmasaniz mideniz guruldamaya baslar ve hepsi psikolojiktir. Buna son vermek icin 1 hafta kendinizi tutun

Bencede suan içimde bisey acayip dürtüklüyor kalk ye biseyler diye :KK70:
siyah inci kalkıp yememen bile şuan mucize benim.icin ben çoktan kolları sivamistim

Arkadaş bu nasıl konu ya.
Bir saat önce yarım kase yoğurda iki yemek kaşığı granola koyup yedim diye iyi halt ettin diyordum kendime. Şimdi gidip o granolayı ekmek arası yapıp yiyesim geldi😞😩
Derhal koşarak uzaklaşıyorum konudan :KK55:
Granola derken😂😂😂
Yok muydu şöyle ekmek, içine bir şeyler tepiştirseydiniz ya da ekmeğe çuku çuku sürseydiniz😂

Granolayı yanında bunlarla yerim ancak😂😂

Ben aksam saat 11 gibi disimi fircalarim. Ondan sonra bana hicbir guc yemek yediremez. Yiyesim varsa bile sirf bir daha dis fircalamaya erindigim icin yemem😬 Ac olsam da sunun surasinda sabaha ne kaldi, sabah yersin diyorum. Ama zaten ise gittigim gunler en gec 11bucuk uyurum. Gece uyanmam. Aliskanlik demek ki. Lohusa imissininiz. Ondan once de var miydi boyle bir aliskanliginiz?

Bende geçen gece dayanamayıp ıslak hamburger söyledim saat 3’e falan geliyordu tam 4 taneydi,getiren kuryeyede “arkadaşım hamilede aşermiş” dedim adam içinden dördünüde bu yiyecek herhalde bu saatte demesin diye 🙄🙄 dönem dönem bende de oluyor bu durum 😭 şu an bile zurna dürüm söylememek için kendimi zor tutuyorum 😭😭😭

Back
X