• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece olunca mutfak ?

Shop onlar shop 😂

Hiç strese sokmayalim tatlı canımızı :KK70:
Tövbeler olsun.
Alıntıladığınız mesajı ben yazmadım , ama alıntıya göre resmen ben yazmışım. Nasıl oldu böyle bir şey🤷‍♀️
söyleye söyleye mutfak perilerini getirdiniz burda mesajlarla oynayıp hepimizi mutfağa doğru koşturacaklar anlaşılan 😂😂

evet psikolojik ama yenemiyorum debelenip duruyorum ...aylardır böyleyim ya hamileyken de boyleydim hamilelik öncesi de boyleydim sadece lohusayken daha asiraya kacti
Belki psikolog iyi bir yol önerebilir
Ne yapılır bilemedim açıkçası
Kelin merhemi olsa durumunu yaşıyorum şuan

Tövbeler olsun.
Alıntıladığınız mesajı ben yazmadım , ama alıntıya göre resmen ben yazmışım. Nasıl oldu böyle bir şey🤷‍♀️
söyleye söyleye mutfak perilerini getirdiniz burda mesajlarla oynayıp hepimizi mutfağa doğru koşturacaklar anlaşılan 😂😂
:KK70: :KK70:
Evet başka bir üyeydi yazan bende öyle hatırlıyorum.
Mutfak perileri geldi, çekilin aradan :KK70:

Yaa size çözüm için bir öneride bulunamayacağım maalesef ama yalnız olmadığınızı bilmenizi istediğim için yazdım 😂 bende sizin gibiyim hatta şuan elimde kocaman bir kurabiye var.. Yanına sıcak sütü içmesem de olmuyor yani 🥺 bu olmasa taze ekmeğe sürülmüş çokomel favorim dur bakim başkaaaa🤔 mesela sütlü tatlı varsa evde mutlaka bir porsiyon yemeden yatmam falan.. 😂Ama nedense hep tatlı şeyler yiyorum ben yaa makarna falan yemiyorum hiç..🤔 Şuan hamileyim diye eşimi de kandırıyorum bebek istiyor onun için yiyorum diyorum ama minnacık yavrum hangi birini yesin 😂😂
okurken tatlı krizine girdim ....ama yemek için degil çok tatlı olduğu için içinde...Allah'tan tatliyla pek aram yok

Shop onlar shop 😂

Hiç strese sokmayalim tatlı canımızı :KK70:
Tarihte bir gun oturduk abim yengem ben tv bakiyoruz derken biskolata reklami cikti, malum puskevit yapan zat_ı muhterem beylere daldiim gittim yengemle tabii.Yengemde dürttü beni.Aa dedim gercekten bu puskevitleri bunlar mi yapiyor.. Abim dertli dertli sigarasindan duman cekti ,⚽️ bunlar dedi..(isi geregi italyada bulunurdu) ortamda bir sessizlik vardi ölüm gibiydi ama kimse ölmedi.Hayallerim disinda.Shopmu acaba onlarda :D

Back
X