• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece olunca mutfak ?

Yapma aman bende dogumdan sonra gece uykusuz kaldıgım için yemeğe sardım. Şuan 20 kilo almış durumdayım gece yemelerim durdu ama kendimden iğrenir hale geldim

Yaa bu konuya yorum yazmamak için kendimi zor tutuyordum😂 nickimdende anlaşılacağı üzere dolma hastasıyım 😍 gece yemeyi de çok severim. Hatta az önce nefsimle çatıştık, kendisini sadece kavun yemeye ikna ettim çok şükür 😅

Size verecek aklım yok maalesef, çünkü bende aynıyım. Gece yemeye bayılıyorum, ev ahalisi yatınca direk mutfağa koşuyorum. Ve canım ne isterse hiç üşenmeden yapıyorum.
siz yazmayın bi süre nickinizi unutmam lazım.yoksa buzluktaki dolma biberlerin pisme süresini hesaplamaya basladim

Neyse ki tek değilmişsin işte, azıcık için rahatlamıştır.
Ama o sarmaları löp löp yerken aklına biz gelelim😂
Yemek pişiyor dedi ys ne pişirdi onu merak ettim şimdi eğer dişime değen bişeyse bende yapcam söylesin :KK70: :KK53:

Ben de çoook severim gece yemeklerini.
Çocuklar uyuduktan sonra çay kahve yanında muhakkak birşey olmalı yaa bisküvi dahi olsa olmalı.Ne kadar tok olsam da yiyecemm.

Masterchef'te de mantı yaptılar zaten sinir oldum :kızgın:

Ben de emziriyorum. 1 senedir "emziriyom yaaaa, ondan böyle iştahlıyım" bahanesine sığınıyorum ya dur bakalım :KK53:

Siz de lohusaymışsınız aman yiyin gitsin.Ben sizin kadar yeniyken başucumda muhakkak kakaolu süt ve bisküvi ceviz falan bulundururdum. Gece gözümü açmadan yerdim yatağın kenarında😆
Süte tarçın atabilirsiniz tatlı ihtiyacını bertaraf ediyormuş.
Atıştırmalık kuruyemiş filan da yiyin de bari sağlıklı şeyler de gitsin arad mideye 🙃
gözünü açmadan yemek :d tamam ben anladım bu derdimin çaresi yok ...şunu okuduktan sonra 😁

Yemek pişiyor dedi ys ne pişirdi onu merak ettim şimdi eğer dişime değen bişeyse bende yapcam söylesin :KK70: :KK53:
sarma hayatım ..daha önceden özenle sarıp misafir için buzluğa stokladihim sarmalari iki gece de bir tükettim bu son paketti o da bana nasip oldu..ne nasipsiz misafirlermis

sarma hayatım ..daha önceden özenle sarıp misafir için buzluğa stokladihim sarmalari iki gece de bir tükettim bu son paketti o da bana nasip oldu..ne nasipsiz misafirlermis
Korona sana yaramış. Krizi fırsata cevırmek diye buna derim :KK53:

Back
X