- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.263
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Hic alamayabilir bile ona bende bisey diyemem Goz boyamak icin zorunluyu kandirmis olabilir diye dusundum. Birde artik zorunluyu ciddiye alamiyorumYa adamın parası yoksa bişey diyemem gümüş felan da olur da adam resmen sana varayım da bana yuva kur demiş
Aa gormedim onu. Insallah kopruyu gecene kadar degildir bu comert tavri. Gerci adamin isi yok, muhtemelen calismaya baslamayacak. gonlu bol olsa ne olur.Bi yerde sertifikalı yüzük aldı yazmıştı ama bilmiyorum ne kadar doğru
Umarım adam aşıktır yani üstünden geçinecek birini buldum diyip evlenme teklif etmezHic alamayabilir bile ona bende bisey diyemem Goz boyamak icin zorunluyu kandirmis olabilir diye dusundum. Birde artik zorunluyu ciddiye alamiyorum
Kaç yaşında acaba yani mesleği yoksa bile bir fabrika gibi bir yerde kalıcı olarak çalışsa en azından, bu dönemde tek maaşla geçinmek zor olsa gerek , konu sahibi de cidden seviyosa bile zamana yaymali bu evlenme işiniAa gormedim onu. Insallah kopruyu gecene kadar degildir bu comert tavri. Gerci adamin isi yok, muhtemelen calismaya baslamayacak. gonlu bol olsa ne olur.
Kaç yaşında acaba yani mesleği yoksa bile bir fabrika gibi bir yerde kalıcı olarak çalışsa en azından, bu dönemde tek maaşla geçinmek zor olsa gerek , konu sahibi de cidden seviyosa bile zamana yaymali bu evlenme işini
Sırf evlenmek için de böyle biriyle evlenilmez ki bencede umarım kendisi düşünüp vazgeçer hakkında hayırlısı olsunAdamin isi gucu olsa bile zorunlunun evliligi kaldirabilecek olgunlugu ve psikolojisi yok gibi geliyor bana. Umarim kendiliginden evlenmekten vazgecer.
Adamin derdi de zorunluya kapak atmak. Memur maasi, duzenli, evi esyasida var. Erkek olsam, calismak istemesem benim icin ideal es adayi olurdu
Eşimle 10.senede evlendik. O arada ikimiz de okuduk. Ben atandım o okumaya devam etti. Snr mesleğinde iş bulamadı ama beğenmemezlik de yapmadı. Kafelerde garson olarak bile çalıştı. Evlendik kaç defa işsiz kaldı ama parasız kalmadı çok şükür. Bahçelere gitti meyve topladı yine paramızı kazandı. O yüzden derim adamda gayret oldu mu yapacak iş çok diye. Ama konu sahibinin arkadaşı bi yeltenmiyor bile. Allah yardım etsin zorKızım silkelen bi kendine gel. İşi olmayan parası olmayan biriyle neden gelecek düşünüyorsun? Anlamıyorum çok mu çirkin olduğunu düşünüyorsun da önüne gelene fedakarlık yapıyorsun. Yeter ki evlensin mi senin için şart. Kendine gel elin adamı gelecek düzenine konacak senden geçinecek oh ne güzel. Sonra nolcak bu yaşa kadar dikiş tutmamış adam şimdi mi iş bulacak. Kocaman kadınsin ya azıcık düşün. Şimdi yazıyorum ya.sen sadece okuyup geçeceksin hiç evet ya haklılar ayrilayim demezsin. Bazı insanlara ne desek boş mu sanki.
Ne yaparsan kendine yaparsın vallahi. Bizimkiler nasıl iş buluyor da bu adam bomboş geziyo. Umarım ailen karşı çıkar. Sende o azim yok çünkü. Gerçi borçlarını söylesen zaten kaçar o adam ah bi söylesen
Adamın ya parası yok yada harcama yapmak istemiyor iyi düşünün araştırın ailesi de destek olmak istemiyor olabilir.Ben evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Yine hazıra konup, seni kullanmak isteyen biri daha Z zorunlualannBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Sizin işiniz düzenlımı? Bence iş çok onemlıBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Hayır, kesinlikle böyle bir yükün altına girmeyin derim. Evlilik öyle bir şey ki hem çok güzel hem de çok yorucu. Sevgiliniz kendi düzenini bir kursun öyle yola çıkın benceBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?