- Konu Sahibi zorunlualann
-
Hiçbir şey yapmadılar hatta eşime takılan altınları toplayıp götürdüler biz hala borç ödüyoruzeskiden aşırı sinirlenirdm ama arrik gülüyorum
Benim kendi babamın evinde takılan altınları götürüyordu kaynana az daha fark etmeseydik. Arkasından koştum, onları amcam dayım falan taktı sen hayırdır dedim, eşim de geldi anasına bi bakış attı şöyle, g.tüm g.tüm verdi altınları. Onlar da zaten çok bişey değildi, beş parasızdık bi kısmını bozdurup karnımızı doyurduk maaş günü gelene kadar. :) Ben unutsam o unutturmuyor, geçen kavga ettiydik, başladı ezilmiş yerlerini kusmaya, anan şöyle yaptı böyle yaptı, sen kendini ne sanıyorsun memur oldun diye oğlumu kendine köle mi etcen sandın ben varım vs.. Konu ile alakası bile olmayan şeyler. Tamamen haksız olduğu konuda haklı çıkabilmek için bile haksız olduğu üstüne de gram vazife olmayan konuları açar, kendini iyice rezil eder, sağı solu arayarak rezilliğinin üstünden fosforlu kalem ile geçer, tek laf dememe gerek kalmaz ahahdhdhdh.Esinize takilan altinlari toplayip gotururlerken esiniz ne yapti? Sizi uzmek istemem ama bu is danisikli dovus gibi sanki. Sinirlenecekseniz esinize sinirlenin.
Önemli olan tabikii iki insanın birbirini sevmesi ve mutlu olması ama bacım bunlar da bir değişikmiş. Ne biliyim, gelsinler bir yatak odanı değiştirsinler, bir perdeni halını yenilesinler. Giydirsinler, taksınlar takıştırsınlar yani. Her şey ev demek değil, baktın hiç oralı değiller; kaç kurtul balım. Çünkü gün gelir istemeye istemeye yaptırdığın şeyleri bile dünyaları yapmış gibi söylerlerBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Şanslı olduğunu hissedenlerdenimMaşallah ya ne mutlu size .Hayatım boyunca en çok böyle aileden ev ,araba desteği gören kişilere gıpta ettim.Cok şanslısınız. Ama hep şunu da merak ederim ; acaba böyle insanlar gerçekten şanslı olduklarının farkındalar mı? Yoksa ; olması gereken zaten bu modunda mi yaşıyorlar.Benim yakin tanıdığım birileri var,kışlık ev adamın ailesinden yazlık ev kadının ailesinden,adamın araba babasından,kadının araba babasından.Kadinin sgk si hiç çalışmadan her ay kp si tarafından ödeniyor.Kendilerinin ve çocuklarının tüm sağlık giderleri özel hastanelerde kp tarafından karşılanıyor.Adamin benzini aylık kp ödüyor.Gecenlerde Instagramda bi söz gördüm ; Anneni ve babamı affediyorum çünkü onlar öyle gördü öyle uyguladı gibi bir şeydi ve bahsettigim adam bu sözü beğenmişYani kısaca bu anlattığım aile onlara verilen tüm bu olanakların şahaneliğinin farkında bile değiller... Benim olsaydı böyle şanslarım ne minnetler duyardım hem Yüce Yaradana hem bunları yapabilen ailelere......
Değil mi amaAhaahahahahh bi zahmet affet sen yani. Deliye bak.
Benim kaynanayı bi gönderirsem görürler flfkkfDeğil mi amaDaha neler neler var da yazamıyorum... Şaka gibi bi anlatsam....
Alamaz ev filanBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Allahima sukurler olsun mutluyum huzurluyumMutlu bi evlilik yaşadığnıız sürece tabiki deee
Saglik olsunBen en bedavaya giden ilk beşe girerimhiçbir şey yapmadılar. Üstelik para istediler.
Ya zorunlu neyin ne oldugunu sen biliyorsun simdi birbirimizi yemeyelim dimi. Ikinizin de tek amaci evlenmek. O zaman sen bu adama borcunu soylemek zorunda degilsin bence. Zaten siz evlenirken cok masraf yapmayin cunku ne olacagi az cok belli ama tabi sen zaten bosanmayacagin icin maas kartini elinde tut yeter. Maas kartini sevgiline vermedin dimi?
Geçenki konusunda ilk mesajı atan eski konularıyla dalga geçti diye herkes yüklenmişti ama bence gayet yerinde bir mesajdı o bizimle gayet dalga geciyor çünküYa hadi geyik yapmayim diyorum gel de yapma. Bu adam sana kendini sevdirmek icin ne yapti? Insta sifreni istedi, seninle evlenmek istiyorum dedi, regl doneminde yaptiklarini yazmaya ben utaniyorum ve tabi ki nefes aliyor. Bu adamin sana yerlesecegini bilmek icin ustun zekali olmaya gerek yok. Sevgilinin ailesi issiz gucsuz sevgilini hemen sana yikma derdinde. Bunlarin hepsini sen zaten biliyorsun. Neyi soruyorsun ben anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?