- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sencede çok erken karar vermiyor musunBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Ben evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
2 bilezik bi televizyon aldılar. Sonrada kayınpeder bi ev bide araba verdi. En kârlı benim herhalde burdaBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Ne iş olsa? Belli bir meslegi var mi bu arkadasin? Hayatinda hic calismis mi?Ben evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
4 bilezik taktilar , kv kp kaynim (ayni evde yasiyolar) onun haricinde bir capit almadilar2 bilezik bi televizyon aldılar. Sonrada kayınpeder bi ev bide araba verdi. En kârlı benim herhalde burda
Mutlu bi evlilik yaşadığnıız sürece tabiki deee4 bilezik taktilar , kv kp kaynim (ayni evde yasiyolar) onun haricinde bir capit almadilar
Benim 2. Evliligim herseyi esimle biz yaptik dugun yapmadik ama restoran kapattik. Bende karli sayilirmiyim
E şimdiden ne iş olsa yapsın da madem siz de görün? Daha düzenli gelir elde edebileceğini kanitlayamayan bir insan ile evlenmeyi düşünüyor musunuz gerçekten? Diğer şeyler neymiş bu arada? Ev alamıyorlarsa araba alsınlar madem de iyi niyetlerini göstersinler. Ama hiç sanmıyorum bunlar hiç bir şey yapmayacak ama göz boyamak için öylesine laf söyleyen insan cümleleriBen evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Pipinin boyutu da sikinti arkadasta.Allah rizasi icin tek kriteriniz "pipisi olsun yeter" olmasin ya. Böyle birini erkek olarak nasil ciddi alabiliyorsunuz? Bir erkek daha kendi hayatini beceremiyorsa koca yapilmaz
Pipinin boyutu da sikinti arkadasta.
Hayir ne is ypaacak, meslegi olmayan adam, inşaatta mi calisicak, garsonluk mu yapacak, buldugum günlük isi yaparim diye bir gelecek planlamasi olamaz ya, birlikte para biriktiriceklermis, adam yanci geliyor belli yani, Allah akil fikir versin ne diyimYani konu nerde tutsan elinde kaliyor.
Ama simdi ciddi bakalim: Konu sahibinin bir sürü borcu zaten yokmuydu? Ne para biriktirmesinden bahsediyor "nisanlisi"? Adam daha kendine bakamiyor, evliligin sorumlulugunu nasil tasisin? O "her iste calisirim" diyen tipleri taniyor herkes. "O para icin kalkilir mi beyaaaa" diye evde yatan tipler bunlar.
Hayir ne is ypaacak, meslegi olmayan adam, inşaatta mi calisicak, garsonluk mu yapacak, buldugum günlük isi yaparim diye bir gelecek planlamasi olamaz ya, birlikte para biriktiriceklermis, adam yanci geliyor belli yani, Allah akil fikir versin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?