Gecenin köründe çıldırtan kayınvalidem..

Hahahah çok doğru söylediniz :)

Uzak durun bu kadından. Terbiyesiz kadın çok sinirlendim yaa. Hiç sözünüzü sakınmayın. Kendi oğlu evinden getirecek herhalde çocuğu. Cahillikte son nokta. Allah sabır versin size

Daha evlenmediniz ve kadın evlenip boşandığınızı düşünüyor.
Ne kötü biri ya Allah yardım etsin.
Bence evlenince kesin uzak cok uzak bi yerde oturun yoksa cok başınızı yakicak gibi

orasi tabi oyleanne atilmazda satilmazda ama enazindan annesini karsisina alip anne ne istiyosun sen ne yapmami istiyosun boyle yapmanin sebebi nedir bi anlatirmisin ben o kizi seviyorum hayatimi onunla paylasmak istiyorum mutlu olmak istiyorum sen benim mutsuz olmami falan mi istiyosun gibi bi konusma yapsa

Daha evlenmeden boşanmanızı kurup planlarını yapıyor ilginç

Kendi soylerken iyi karsilik verince vay efendim terbiyesiz.

Konu sahibi, bu dedigimi ileride anlayacaksiniz. Oglu yeterince tepki vermiyor inanin bana. Hayir yanimda bile konustu bagirdi demeyin. Evlendikten sonra anlayacaksiniz beni.

Siz şimdi nişanlınızın annesine tepkimi verdiğini düşünüyorsunuz,böle bağırıp çağırma ile tepki olmaz anneler bunu dikkate almaz öle olsa benim KV adam olurdu yazık size mutsuz bi evlilik sizi bekliyor iyi düşününmalesef annelerin evliliklerimize etkisi çok büyük

Bi kadın, kaynana olunca aklını mı yitiriyor nedir yahu? Hele ki erkek anneleri... Tövbe estağfurullah, şeytanın vücuda bürünmüş hâli gibi. Allah sabır versin.

Bi kadın, kaynana olunca aklını mı yitiriyor nedir yahu? Hele ki erkek anneleri... Tövbe estağfurullah, şeytanın vücuda bürünmüş hâli gibi. Allah sabır versin.

hayır işin ilginci eltim olacak hanım da kayınvalidemin kaynıma bak bu olur oğlum dediği biri. Onunla da anlaşamıyor ki

Anlaşıldı canım bu kv art niyetli diyeceğim , kv dileği sen ona 1 torun doğur vazifeni yap ve git tek celsede boşan insan olan bunu nasıl dile getirebilir oğlunu doldura doldura bu korkarım dileğini gerçekleştirir Allah şerrinden korusun art niyetlilerden seni ve kuracağın yuvanı amin

Peki oglu cocugu babasinin evinden mi getirmis. Hey allahim ya. Umarim nisanlin evlendikten sonra anne asigi olmaz

Nişanlımı seviyorum ilişkiyi bitirirsem kaybetmiş olmaktan ve yeterince çaba gösteremiyor olmaktan korkuyorum

Kadın yapacaklarına dayanamayacağınıza, sizin sonunda pes edip boşanacağınıza, kendinin bunları hepsini yapabilecek kadar çirkef olduğuna o kadar emin ki, torun peşine düşmüş.

Öldürsen, nefsi müdafadır bu, ben söyleyeyim...
Allah kurtarsın şimdiden...

Nişanlımı seviyorum ilişkiyi bitirirsem kaybetmiş olmaktan ve yeterince çaba gösteremiyor olmaktan korkuyorum
Bende evlendikten sonra sizin için çok geç olurmu ondan korktum,ben evliyim 7 yıldır ara ara orta Şiddetle salladı bizi KV,biz bi şekilde başardık Rabbimin yardımıyla ve eşimin desteğiyle,artık sessiz kabullendi çünkü hiç istemedi beni,sizin gibi...nişanlını iyi takip et seni kolluyormu yoksa sana hehe annesine hehe diyip geçiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…