Gecenin köründe çıldırtan kayınvalidem..

duygu ve düşüncelerimi o kadar iyi özetlediniz ki.. kayınvalidem eşi tarafından hor görülmüş bir hanım bu yüzden kimsenin mutlu olmasını istemeidğini düşünüyorum

nişanlınız tam tavrını koysun anne böyle yapmaya devam edersen senle asla görüşmeyecegız desin nişanlı da gevşek davranıyor bence anneci bıraz galiba

Annesiyle uğraşamıyor he he deyip geçmekten bile yorulmuş. Nişanlım annesine cevap vermiyor konusurken onun sinirini de benden çıkartıyor sanırım

beni de sevmeyen bir görümcem oldu ben beş yıl da 2 kere anca görüştüm o da mecburen yüksek mühendis eşim ve özel unıversıte mezunu bana aynen soyle dedi:gelinlık alacağına kardesının karısının gelınlığını ıstede gıy dedi valla bu gun oldu hala unutmadım.Bu arada gelınlığıde ustume gore dıktırıp kıralık saydırıp gerı vermıştım çok ta uygun fıyatlıydı kendı kızına her ay 350 tl harçlık verırdı esım 5 yıl once insanlar öyle tuhafki

insanlar tuhaftan ziyade kinci arkadaşım. Sana da allah sabır versin. Umarım bundan sonra da karşılaşmazsın da huzurun kaçmaz

insanlar tuhaftan ziyade kinci arkadaşım. Sana da allah sabır versin. Umarım bundan sonra da karşılaşmazsın da huzurun kaçmaz
işin tuhafı da bu kinci ve kötülerin hayatı hep iyi devam ediyor karma felsefesi olmuyor yani:iyilik yapan iyilik kötülük yapan kötülük bulur kısmı olmuyor en çok o zoruma gidiyor

işin tuhafı da bu kinci ve kötülerin hayatı hep iyi devam ediyor karma felsefesi olmuyor yani:iyilik yapan iyilik kötülük yapan kötülük bulur kısmı olmuyor en çok o zoruma gidiyor
eşim evlenen kızına tam altın parası verdi kendi duğunumde hiçbirşey takmadı kızım 5 yasında tek aldığı sey yemınle 2 lıraya pazarda satılan dandık telefon hala eşime borcu vardır ödemez ama sorsan pek dindardır kendileri

son olarak asla aılelerınden vazcegmezler nısanlında vazgeçmez başta sevmeyen torun sahibi olsan gene sevmez kalp kötü çünkü karekter bozuk

Kaç kurtul diyeceğim ama seviyorum diyeceksin.kaynanaların bu kadar pervasız oluşunun sebebi oğulları.hatanın büyüğü nişanlında kalanı da sende.sana çok afedersin paçavra gibi davranan bir kadına nişanlına dur dedirtenediğin için.benim kv ve görümce de klasik kv ve görümce ama eşim hop dur dediğinde sesleri çıkmaz.
Es kaza evlenseniz bile hep huzırsuzluk olacak ve büyük ihtimalle çok pişman olacaksın.

Ben bu kayinvalide leri hiç anlamıyorum . Evlat hatırı diye bir şey var. Gelini sevmiyorsun anladım oglunuda mi sevmiyorsun insan evladinin hatırına bazı şeyleri sineye cekmeli eğer ki evladinin mutluluğunu istiyorsa.. oğlun eşini seçmiş beğenmiş yuva kurmuş sende buna rıza göstermek zorundasın evladin için katlanmak gerek bazı şeyler. Yavrumun mutluluğu benim mutluluğu dur

Bence kayınvalidenizin durumu kötülüğü falan geçmiş çok farklı bir boyut kazanmış.O kadın kesinlikle tedavi olmalı.Sizi evlendirdi,boşandınız,çocuk onlarda kaldı falan.Yani kafasında kurduğu şeyler inanılmaz.Ben hiçbir sağlıklı insanın böyle şeyleri düşüneceğini sanmıyorum.Bence kesinlikle kayınvalidenizin ruh sağlığı bozuk.

Size de bu evliliği yapmadan önce çok çok çok iyi düşünmenizi öneririm.Çünkü bu kadınla bırak gelin-kaynana olmayı,aynı ortama bile girilmez.Allah yardımcınız olsun.

Aman totonuza bile takmayın benimkide nişanlıyken eşim bir ceket aldı banada ısrar akşama onu giy diye bende giydim sonra yemege gideceğiz eşim dediki ayyy eve uğramam lazım bir şey unuttum sende bekle kapının önünde beni orda gören kvalide ışığı yaktı veee bir gözüyle eşimi gözekleyip aynen şöyle dedi kız niye giydin tövbe estafurullah oldukiii ayrıldın ben diğer kıza nasıl vercem giyilmiş ceketi bizim almış olduklarımızı kesinlikle giyme elleme düğün olana kadar ben koca bir şokkkk geçirmiştim

Tövbeler olsun yarabbim aynı benim kv dem. Oda aynısını söyledi boşanırsan kanun tanımam çocuklar benimmm sizin evde kanun benim dedi hergün vaaz verdi hiçte istemedi beni.
Psikolojim in içine etti yıllarca hakkımı helal etmiyorum, etmem de asla. Kocası tarafından defalarca aldatıldı ve bunun hırsını benden aldı. Ki ne kadar üzülüyorum yaşadıklarına kimse yaşasın istemem onları. Ama o hırsını benden aldı!!!
Çok ameliyat oldum diye, sen ananın evinden çürük geldin zaten dedi.
Eşin olacak adam seni tutmazsa sonunda benim gibi kanser olur genç yaşta doktor köşelerinde sürünürsün allah korusun.
Hiç taviz De verme tependen inmez benim ağzım vardı dilim yoktu sağolsun oda için etmeyi başardı.
Gece gece sinirim geldi yine tepeme herkes iyi mi

Sana naçizane tavsiyem nişanı at bitir.Daha nişanlıyken sana bunları yapan ileride neler neler yapmaz..Egitimli bir insansınız ve ileride daha iyi ailelere gelin olmayı hakediyorsunuz..sakın bu kötülüğü kendinize yapmayın....Ben sizi anlıyorum çünkü benim eşimin anneside bu şekilde bir kadın çıktı..fakat nişanliyken bana bu kadar ileriye gitmedi keşke size dediği gibi açık olsaydı da bende o an bitirseydim...Inan canım sorunlarin kavgaların hiç bitmiyecek..Nişanlını çok sevebilirsin ama ınan deymiyor..Bende eşimi çok seviyorum severek evlendik şuanda da halen seviyorum bizim aramızda hiçbir problemimiz yok ama başta annesi ve ailesi beni bitirdi..Banada çok söylediler bırak dediler ama dinlemedim çok büyük hata ettim..kendime büyük kötülük yaptim..insanın hayatına böyle kötü ınsanları sokması çok büyük hata karşında çok sevdigin biride olsa kendine yazık etme canım,,ınan hiç bitmicek seninle uğraşmasi ne yalanlar ne oyunlar tezgahliyacak arkadan bir süre sonra sinirlerin harap olmuş antideprasanlarda fayda etmeyecek.
Düşün şimdi değer mi kıyma kendine....

Evlenme. Bu kaynana seni yer, biririr. Eşin de anca seyreder. Bu kadar rahat konusmasi tuhaf, nisanlin pasif kaliyor bence.

Ayrica evlenmeden bu kadin seni bosattigina gore ohooooo bittin sen. Valla hersey sevgi ask degil. Bu kaynanayla mutlu olamazsin. Evlensen gelecegini gorur gibiyim. Dul cocuklu mutsuz ve yıpranmış.

Sonuna kadar haklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…