- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Yaşadım gördüm yaşadıklarimi anlatsam buralara sığmaz..annem babam söylediler akrabalarım bırak dediler komşular bile istemedi yani düşünün ama çekeceğim varmış.Bir yılda savaştan çıkmış gibiydim ben.Benim annemin evliligimizden bir yıl sonra eşime söylediğini hiç unutamıyorum ben ""Ben size çiçek verdim bir yılda çiçegimi kuruttunuz dedi""Sonuna kadar haklisin.
Benim kaynana mallık yapıyodu en son iyi bir küfür ettim saçından tutup evden kovdum o pisliği. Eşin ana kuzusu değilse o mahluğu evden kov. Oğluna çok meraklıysa oğluyla o evlensin oğluyla yatsınKızlar merhaba. Yeni üyeyim. Nişanlıyım kısmetse ekimde düğünüm olacak. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum sessiz takipçilerdenim. Kısaca durumu özetliyim.
Kayınvalide adayım nişanlımla flört dönemimizden itibaren beni hiç sevmedi. Hiç anlaşamadık, anlaşmak için de çaba sarfetmedim çünkü cehaleti karşısında bir insan ancak susabilir. Daha önce çok sabrettim ve çekincelerimi de eşim olacak insanla paylaştım.Nişanlım da sonunda isyan bayrağını çekti çünkü en son nişanlımın telefonunu karıştırıp özel mesajlarımızı okudu.( ben nişanlıma o geceyle ilgili çekincelerimi belirtmiştim). Sonra beni arayıp imalı imalı "aranızda mı yatsam ahahahaj" kötü kadın gülüşünden sonra net bi şekilde nişanlımda annesine susması ve yerini bilmesi gerektiğini söyledi. Bu basit bi örnek arkadaşlar 4 senelik ilişkimde çok sık böyle çirkin olaylarla karşılaştım. Şimdi kayınvalidem ne nişanımda takı taktı ne çeyizime bi şey aldı. Almasın da gözüm yok. Gelinliğime kadar kendim aldım. Ama bunları art niyetle evliliğimizi ertelemek ve bizi ayırma bahaneleriyle yaptı. Düğünümde de takı takmayacağını 2017 yılında pederin emekli olacağını o zaman evlenirsek olabileceğini söyledi :) gelgelelim 1 saat öncesine kadar. Elimi ayağımı titreten konusmaya. Kayınvalidem beni arayıp günlük vaazlarını verdikten sonra boşanırsak çocuğun onlarda kalacağını, hakim mahkeme dinlemeyeceğini söyledi.(stajyer avukatım arkadaşlar). Çocuk bizimdir ne de olsa babanın evinden getirmeyeceksin dedi. O kadar sinirlendim ki daha evlenmeden çocuğumu sahiplenmesine. Affınıza sığınıyorum ama olur da boşanırsam çocuğumu benden almanın sıkacağını söyledim biraz. Terbiyesiz deyip yüzüme kapadı. Şu an nasıl davranacağımı bilmiyorum..
NErmin sen ne yaptın yahuBenim kaynana mallık yapıyodu en son iyi bir küfür ettim saçından tutup evden kovdum o pisliği. Eşin ana kuzusu değilse o mahluğu evden kov. Oğluna çok meraklıysa oğluyla o evlensin oğluyla yatsın
eski konuma bakarsan neler yaşadığımı anlarsın canım. Böyle kötü kadınları sonuçta annem diye savunan erkeğide koynuma almam. Doğurmakla anne olunmuyoNErmin sen ne yaptın yahu
Eski konularına bakacağım.
Oğlu öyle yapmana bişey demedi mi?
aynı fikirdeyim böyleleri adamı erkenden kanser yapar allah korusun
Aman totonuza bile takmayın benimkide nişanlıyken eşim bir ceket aldı banada ısrar akşama onu giy diye bende giydim sonra yemege gideceğiz eşim dediki ayyy eve uğramam lazım bir şey unuttum sende bekle kapının önünde beni orda gören kvalide ışığı yaktı veee bir gözüyle eşimi gözekleyip aynen şöyle dedi kız niye giydin tövbe estafurullah oldukiii ayrıldın ben diğer kıza nasıl vercem giyilmiş ceketi bizim almış olduklarımızı kesinlikle giyme elleme düğün olana kadar ben koca bir şokkkk geçirmiştim
AAA terbiyesiz.. O ne biçim kv öyle, ne demek telefon karıştırmak, ne demek daha evlenmeden boşanma hesabı yapmak.. Allah ın gücüne gitmesin de bu kadın ölmeden size rahat yokkk. Sakın hemen çocuk yapma nişanlın evlenince arkanda durup savunuyor mu yoksa annesinin safına mı geçecek izle 2-3 yık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?