Gecenin köründe çıldırtan kayınvalidem..

bir anne neden çocuğunun mutsuz olup boşanması için fırıldaklar çevirir gerçekten anlam veremiyorum

Ailelerle bu şekilde sorun yaşayıp evlenen insanları hiç anlamıyorum, anlamayacağım.
Evlilik , evin ferdini alıp evden çıkmak değildir.

bir anne neden çocuğunun mutsuz olup boşanması için fırıldaklar çevirir gerçekten anlam veremiyorum
çünkü gelinin koynuna girmesini kıskanır. o oğlanı o doğurdu emzirdi büyüttü :) amaaa gelin aldı götürdü başka eve ...
eh bide çocuk verecek ona daha ne olsun.
kv ler işte bu noktadan sonra kıskançlık krizlerine giriyorlar işte.eşleri insan yerine koymuyor otur otur kalk kalk ne düşünürsün ne istersin yok...
haliyle onlar bu baskının ve kıskançlığın patlamasını geline yansıtmaya çalışıyor eh artık gelinler de kendini ezdirmiyor ve başlıyor gelin kaynana savaşları
tabi kaybeden, üzülen, canı yanan her zaman oğlu oluyor o başka..

Niye baba mı evinden getirecek çocuğu.mantığa bak Allahım ya. Bide bunu bi anne söylüyor ya iki kere hayret. Kadın sizi evlendirdi çocuk yaptırdı bide boşattı. Insanın aklına gelmez düğün öncesi bunu söylemek. Deli

bence evlenme bu adamla cunku bu kadın kafaya koymus sızı bosamayı...ayrıca ıyı bı meslegınde var kac kurtul

Kaynananın cahil olmasını geçtim kadın kötü niyetli ve kötü kalpli her cahil bunun gibi değil, ileride sana iftira dahi atar , sırf ayırmak için , herhalde ileridede ruh hastalığına yakalanır çoğunluğun sonu yaşlılıkta beter oluyor, yaptığı kötülüklerinin cezasını bu dünyada çekmeden gitmiyor,

Allah sabır ve kolaylıklar versin. Yalnız şunu belirteyim evlilik sadece ikiniz arasında olmuyor. Evlenince eşinizin ailesiyle hatta sülalesiyle evleniyorsunuz. benim kvde de beni istemiyordu hep bir sey söylüyordu. Önüme ne engeller koyduysa hepsini aştım ve 9 yıllık birlikteliğin sonunda sonunda gülen taraf ben oldum şimdi hiçbir şey söyleyemiyor çünkü ben varabileceğim son noktaya vardım ve bu konuda eşim de benden yana olunca daha ne diyebilir.

Çok şanslısınıız :)

Bu anormal durum sizi endiselendirmiyor mu ? Hastalıklı bir durum yakinda tehditlere başlar başlamış bile...

Bence kesinlikle hastalıklı. Psikologa birlikte gitmeyi önerdim. Tabi ki kabul etmedi. Psikoloğa sorunlu insanlar gidermiş o niye gitsinmiş, psikolog gibi kadınmış. Bütün alternatiflerimi çürütüyor kendisi.

Mal paylaşımı için ne diyor bunuda konuşsun gacıya söyle o bunların hesabını o bit aklıyla yapadursun

o nasıl işmiş yav!!!! insanlar mı kafayı yiyor oğlu daha evlenmeden boşandırmayı düşünüyor .birde üstüne doğmamış çocuğa don biçiyor. yani çocuğu alması sıkar boş konuşmadan ibaret ama genede mide bulandırıyor.nişanlınız ile evlenmeye karar verdiyseniz kendisi ile kendinizi ezdirmeden seviyeli ve saygılı birşekilde üzerinize düşen görevi yaparak herşeyi duymazdan gelebilirsiniz.Nasılsa hak yerini bulur.....

Allah sabır versin arkadaşım
ama ne yazık ki nişanlınız pasif
uzak otursanız da erkek hamurunda var bu annesini dahil etmek isteyecektir ne kadar uzak olursanız olun
hepimiz yaşadık bu devirleri çünkü

Aşkından ölmüyorsan vazgeç evlenmekten
Böyleleri her yola başvurur zaten açıkça da boşanmadan bahsetmiş

Bu nasil bi kotu kalptir nasil vicdandir. Vefat ettiginde mezarinin nerde olmasini istedigini sorun bida size boyle cirkin sozlerle geldiginde. İnsan hic mi dusunmez ahiretini boyle kotu davranir.

Daha dereyi görmeden paçaları sıvamış... Demek ki evlenseniz bile rahat durmayacak belli ki

Sizin hayatınızı etkiledi yetmedi sıra doğmamış masuma geldi. Bu insanların ne ayıptan ne günahtan haberleri yok.
Hadi hepsi bi tarafa be kadın içinde bi parça Allah korkusuda mı yok. Çocuğu alcakmış pehh
Canm bence aha öncede konuştun belki ama nişanlını al karşına en ince ayrıntısına kadar konuş.
Mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat dilerim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…