Geçer mi 😕

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhaba,Daha once postlarda Eşim ile tartismalarimizdan bahsetmistim,en son ki tartismamizda telefon kırilmasindan oldu ve ailemin yanina geldim.Ailemin yanina geldikten sonra karsi tarafdan kimse arayip sormadi,babam da esimin abisinu arayip artik bosansinlar boyle gitmez esyalarinizi evden alin(Ev bizim,annesinin alt katinda oturuyoruz)artik olmuyo dedi.Esimin abiside ertesi gun arayip biz konustuk bosansinlar o zaman dedi,birkac gun sonra esimi arayip yapma bosanmayalim yuvamiz yikilmasin herkes de tartismalar olur biraz daha deneyelim (6 ay'lik evliyiz)gibi soylemlerde bulunmama ragmen "yok sen yine tartisma cikarirsin yok sen soyle yaparsin boyle yaparsin..."tokat atan kendisi hakaret eden kendisi bu arada,bende telefonu kapattim.Birkac gun sonra e -devletten bosanma davasini actigini gordum.Dava dilekcesine de kendisinin sozunu dinlememem,sözde arkadasim ona hakaret etmis bende o arkadasimla gorusmeye devam etmisim gibi biseyler yazip durmus.Evliligim nasil bu noktaya geldi halen anlamiyorum ve benim sevdigim adam nasil bu kadar kin dolu olur onu hic anlamiyorum.Bu adam bir gün pisman olur mu acaba onu dusunuyorum.(Esimin yaşı 25)Ve ben yuvam yıkıldığı icin bunlaru hak edecek bbisey yapmadigim icin acı duyuyorum ((( Geçer mi peki bu zamanlar

Güzel. Belki bunu direk yüzyüze söyleseydin, belki cayabilirdi? Sen o sıra baba evindeyken kim bilir neler söylediler eşine senin hakkında da, dolduruşa getirilmiş.

Ama sana değer vermeyen, zerre umrunda olmayan, bir gün olsun arayıp sormayan, veyahut pişmanım, özür dilerem vb gibi birşey söylemeyen adamla ömür geçmez. Arkadaşın da dediği gibi üzülmeye değmez. Önüne bakacaksın bundan sonra, geri dönüşü yok.

bır kere yaslar cok kucuk
aılenız arkanızdayken gurur ve onurunuzu hıce sayıp esınıze barısalım dıye yalvarmanız da... cok degısık. dayak yıyen hakarete ugrayan sız ama yalvaran yıne sız
yalvararak aılenızı ezmıssınız

Esimi zaten surekli doldura getiriyolardi evde kalmis ablalari ve abisi .Yok turbana girmedi yok bize cikmadi vsss ...Esimde anne kuzusu oldugu icin ve fazlasiyla simarik yetistdigi cin evde agresif agresif hareketler ediyodu ...

Esimi zaten surekli doldura getiriyolardi evde kalmis ablalari ve abisi .Yok turbana girmedi yok bize cikmadi vsss ...Esimde anne kuzusu oldugu icin ve fazlasiyla simarik yetistdigi cin evde agresif agresif hareketler ediyodu ...
E daha ne o zaman ? İlerde çocukla baba evine dönseydiniz daha mı iyi olurdu?

O sizi hayatından çıkarmış zaten zorlamanın anlamı yok bence, hem tokat da varmış devam ederseniz daha ileriye gidebilir. Yolun başındayken ayrılmak en iyisi

Birde gidip cekismeli acmos daha cok batirmis.1-2 senede anca biter .6 ay bekleyip acsaydi 1 gunde bitecekti (

6 aylık evlilikte, eşinizin öne sürdüğü sebeplerle hiçbir hakim, sizi hemen boşamaz. Ama, dayak, şiddet gibi unsurları öne sürerek davayı siz açmış olsaydınız durum değişirdi.İşin içinde şiddet varsa siz neden barışmak istediniz ki orasını anlamadım.

öfke kontrolu icin tedavi olursa gecebilecegini dusundum

Daha yaşınız çok küçük.
Bende tam sizin yaşınızdayken evlendim sonda 3 yıl kadar çektim ve boşandım. En büyük pişmanlığım evlendiğim ilk gün keşke gidip boşansaydım.
İnanın çok şanslısınız. Böyle birini çekmediğiniz için.

Hayat daha yeni başlıyor. Üstelik çok gençsiniz. Üzülmeye asla değmez.

Keşke ilk evliligim ilk heyecanım düzenim bu sekilde olmasaydı

Birde gidip cekismeli acmos daha cok batirmis.1-2 senede anca biter .6 ay bekleyip acsaydi 1 gunde bitecekti (
1 sene dolmadan anlaşmalı boşanma yok, çekişmeli olacak, avukat tutun, şiddet gördüğünüzü anlatın, ailesinin sözüne bakıp evinizde huzursuzluk çıkardığını anlatın, bak nasıl tutuşuyor, altın varsa istetin

oturda dua et kurtuluyorsun ya daha sonra cocugun olupta bosanmak zorunda kalsaydın ne olacaktı

öfke kontrolu icin tedavi olursa gecebilecegini dusundum
Hakim sorunca, aynısını söyleyip, boşanmak istemediğinizi söylerseniz, muhtemelen davayı reddedebilir veya erteleyebilirler.
Yalnız, şuan yaşadığınız sıkıntıların katlanarak artma ihtimali yüksek. Zira, yaptığına pişman olmuş, sizi kaybetme endişesi bile taşımayan biri var karşınızda.
Bu evliliğe devam edip etmeme konusunu çok iyi düşünün. Ailelerde işin içine girmiş.Toparlayabilmeniz için ikinizinde çabası ve isteği olmalı.

Altin baya vardu gorgusuzler altinlari annesinin evinde sakladi

Evliligi sevgililik olarak dusundu.Bugün evlendim yrın bosanırım garip bi ruh hali icinde pimi cekilmis bomba gibi savruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…