- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Uyguladığı şiddeti rapor alıp belgelerseniz, altınlarada el koyduklarını söyleyip, yüklü tazminatlı bir karşı dava açarsanız, kendine geliverir.Görün bakın.Evliligi sevgililik olarak dusundu.Bugün evlendim yrın bosanırım garip bi ruh hali icinde pimi cekilmis bomba gibi savruluyor
Esasen Çirkeflikleriylle ugrasamayacak kadar yorgunumUyguladığı şiddeti rapor alıp belgelerseniz, altınlarada el koyduklarını söyleyip, yüklü tazminatlı bir karşı dava açarsanız, kendine geliverir.Görün bakın.
Barışmayı falan düşünmemelisiniz o zaman. Çünkü,yaptıkları ileride yapabileceklerinin göstergesidir.Ömrünüzü ve gençliğinizi heba etmeye değmez.Esasen Çirkeflikleriylle ugrasamayacak kadar yorgunum
Sürec uuzun surdugu icin yipranmak istemiyorumCekişmeli boşanmada süreç biraz uzun sürüyor ama yaptıklarını yanlarına kar bırakmayın.Insanların hayatı çocuk oyuncağı değil anlasınlar.
Açılmış bir dava var anlaşmalı olsaydıSürec uuzun surdugu icin yipranmak istemiyorum
Tokat attigi cin darp raporu alamam ,darp raporu icin yuz"de iz kalmasi gerekiyorAçılmış bir dava var anlaşmalı olsaydı
Ne şamın şekeri ne şeytanın yüzü derdiniz
Şu an adamın yaptığının yanına kar kalmasının yanına tazminat bile ödeyebilirsiniz
Çok sanmam ama İnşallah darp raporunuz vardır
Ayrıca size şiddet uygulayan adamı barışmak için aramanızda akıl alır gibi değil
KEsinlikle evlenmeden önceki Lord hayatına donmek ...İyi bir avukat tutun ve maddi manevi ne alabiliyorsanız alın bence. Psikolojik olarak çökmüş durumdasınız ama üzüntünüzü mümkün olduğunca karşı tarafa hissettirmeyin. Adam kolay şekilde hiç birşey kaybetmeden boşanıp hayatını yaşamak derdinde.
Aslında iz kalmaması halinde bile anlaşılabiliyormuş bilmiyorum umarım tez zamanda kurtulursunTokat attigi cin darp raporu alamam ,darp raporu icin yuz"de iz kalmasi gerekiyor
Bir olaya şahit oldugumda doktor darp raporu icin iz olmasi gerekiyor demisti polislerde orada olmasina rağmenAslında iz kalmaması halinde bile anlaşılabiliyormuş bilmiyorum umarım tez zamanda kurtulursun
Seni dövmus ve yalvaran gene sensinMerhaba,Daha once postlarda Eşim ile tartismalarimizdan bahsetmistim,en son ki tartismamizda telefon kırilmasindan oldu ve ailemin yanina geldim.Ailemin yanina geldikten sonra karsi tarafdan kimse arayip sormadi,babam da esimin abisinu arayip artik bosansinlar boyle gitmez esyalarinizi evden alin(Ev bizim,annesinin alt katinda oturuyoruz)artik olmuyo dedi.Esimin abiside ertesi gun arayip biz konustuk bosansinlar o zaman dedi,birkac gun sonra esimi arayip yapma bosanmayalim yuvamiz yikilmasin herkes de tartismalar olur biraz daha deneyelim (6 ay'lik evliyiz)gibi soylemlerde bulunmama ragmen "yok sen yine tartisma cikarirsin yok sen soyle yaparsin boyle yaparsin..."tokat atan kendisi hakaret eden kendisi bu arada,bende telefonu kapattim.Birkac gun sonra e -devletten bosanma davasini actigini gordum.Dava dilekcesine de kendisinin sozunu dinlememem,sözde arkadasim ona hakaret etmis bende o arkadasimla gorusmeye devam etmisim gibi biseyler yazip durmus.Evliligim nasil bu noktaya geldi halen anlamiyorum ve benim sevdigim adam nasil bu kadar kin dolu olur onu hic anlamiyorum.Bu adam bir gün pisman olur mu acaba onu dusunuyorum.(Esimin yaşı 25)Ve ben yuvam yıkıldığı icin bunlaru hak edecek bbisey yapmadigim icin acı duyuyorum((( Geçer mi peki bu zamanlar
Hayatima bakacagim tabi ki de üzuldügum beden bu sekilde bi insan benimle evlenip beni bu kadar darmadagin etti neden ben yaniAdam degilde cocuk diyelim. 25 yasinda bir erkek evlilik insani olamaz bence erkekler 30unda falan anca olgunlasiyo bak ailesinden bagini koparamamis bir tokat vs var ne diye yalvariyosunuz ailenizde arkanizda kendinize gelin bence bir an once bosanip hayatiniza bakin
Görücü usulüyle mi evlendinizöfke kontrolu icin tedavi olursa gecebilecegini dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?