Geçer mi 😕

Sizin dava çekişmeli mi oldu ne kadar sürdü acaba

Bende öyle kader arkadaşım

Birde gidip cekismeli acmos daha cok batirmis.1-2 senede anca biter .6 ay bekleyip acsaydi 1 gunde bitecekti (
sen hem dayak yiyip,hem hakaret işitip hem arayıp boşanmayalım diye yalvarıyor musun? kızım sizin derdiniz ne kafanızın içinde beyin yokmu? adamın senin canına kast etmesini mi bekliyosun,kurtulmuşun sevin bence

sen hem dayak yiyip,hem hakaret işitip hem arayıp boşanmayalım diye yalvarıyor musun? kızım sizin derdiniz ne kafanızın içinde beyin yokmu? adamın senin canına kast etmesini mi bekliyosun,kurtulmuşun sevin bence
Artık sewşniyorum 4.5 ay oldu kendime geldim ilk zamanlar duygusaldım

Gecer valla bosver üzülme seni istemeyene yazmakla hata etmişsin zaten dahada düşürme kendini hakkında hayırlısı olsun

Boşanma aşamasındayız
Gecer valla bosver üzülme seni istemeyene yazmakla hata etmişsin zaten dahada düşürme kendini hakkında hayırlısı olsun
ilk zamanlar duyaallığın etkisiyle farklı düşünüyor insan ,sonrasındq beyin devreye giriyor şimdi kurtulmak istiyorum soyismini bile taşımak bana yük geliyor

Şiddet var sevgi yok neyin pişmanlığı bu adam bahane aramış sanki bukadar değersiz değilsin. Pişman olur olmaz bilmiyorum ama güçlü dur dik dur umursamaz ol ki kazandım demesin

Şiddet var sevgi yok neyin pişmanlığı bu adam bahane aramış sanki bukadar değersiz değilsin. Pişman olur olmaz bilmiyorum ama güçlü dur dik dur umursamaz ol ki kazandım demesin
Kesinlike....Artık dediğiniz şekildeyim ,postu açalı baya olmuştu o zaman ki duygu haline sahip değilim.Şimdi biran önce kurtulamk istiyorum soyismini taşımak bile bana yük...Ondan artık mefret bile edemiyorum o derece hissizleştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…