Merhaba,Daha once postlarda Eşim ile tartismalarimizdan bahsetmistim,en son ki tartismamizda telefon kırilmasindan oldu ve ailemin yanina geldim.Ailemin yanina geldikten sonra karsi tarafdan kimse arayip sormadi,babam da esimin abisinu arayip artik bosansinlar boyle gitmez esyalarinizi evden alin(Ev bizim,annesinin alt katinda oturuyoruz)artik olmuyo dedi.Esimin abiside ertesi gun arayip biz konustuk bosansinlar o zaman dedi,birkac gun sonra esimi arayip yapma bosanmayalim yuvamiz yikilmasin herkes de tartismalar olur biraz daha deneyelim (6 ay'lik evliyiz)gibi soylemlerde bulunmama ragmen "yok sen yine tartisma cikarirsin yok sen soyle yaparsin boyle yaparsin..."tokat atan kendisi hakaret eden kendisi bu arada,bende telefonu kapattim.Birkac gun sonra e -devletten bosanma davasini actigini gordum.Dava dilekcesine de kendisinin sozunu dinlememem,sözde arkadasim ona hakaret etmis bende o arkadasimla gorusmeye devam etmisim gibi biseyler yazip durmus.Evliligim nasil bu noktaya geldi halen anlamiyorum ve benim sevdigim adam nasil bu kadar kin dolu olur onu hic anlamiyorum.Bu adam bir gün pisman olur mu acaba onu dusunuyorum.(Esimin yaşı 25)Ve ben yuvam yıkıldığı icin bunlaru hak edecek bbisey yapmadigim icin acı duyuyorum
((( Geçer mi peki bu zamanlar