Burada neden birini kandırmak için efor sarfedeyim ki :)Canım hakaret eden arkadaşıyla görüştü diye kimse boşanma davası açamaz. Sen o davada yazanları bir daha oku istersen. O dilekçede başka şeylerde yazıyordur. Burda bir birimizi kandırmayalım.
Babanın boşansınlar diye ağbisini araması hiç hoş olmamış. İkiniz arasında bunu ikinizin konuşması en doğrusu.
Evden ayrıldıktan sonra dön diye yalvarmalar bekleyen ilk değil sanırım sonda olmayacaksın ama kusura bakmayın daha öncede yazdım erkekler evi terki kabullenmiyooor.
Şiddet var diyorsun ki bu ayrılmak için yeterli bir sebep. Affettiysende bir daha başka mevzuda konuyu açman doğru değil.
Kararını önce ver ayrılmak istiyor musun her olanı kabullenip hatalı olduğun yerleri görüp devam ermek istiyor musun?
Hayır belli bir süre gorusup evlendik ama o sure zarfinda boyle psikopatca hareketlerini gormedim gayet ilimliydi ayni eve girdikten sonra her konuda bogmalar basladıGörücü usulüyle mi evlendiniz
Ikiniz ne is yapıyorsunuz.. mesleğini z nesirHayır belli bir süre gorusup evlendik ama o sure zarfinda boyle psikopatca hareketlerini gormedim gayet ilimliydi ayni eve girdikten sonra her konuda bogmalar basladı
ÖğretmenIkiniz ne is yapıyorsunuz.. mesleğini z nesir
Burada neden birini kandırmak için efor sarfedeyim ki :)
İnceledim canım ben merak etme sen :)Canım sadece bu sebeple dava açılmaz boşu boşunada kimse kaybedeceği davaya para harcamaz. Sen dava dilekçeni bir kez daha incele istersen.
Alacak davası acmiyor heralden de ...Dava yargilama gideri toplasan 1000 tl söz konusu olan para degil yani onu belirteyim de :)Canım sadece bu sebeple dava açılmaz boşu boşunada kimse kaybedeceği davaya para harcamaz. Sen dava dilekçeni bir kez daha incele istersen.
Merhaba,Daha once postlarda Eşim ile tartismalarimizdan bahsetmistim,en son ki tartismamizda telefon kırilmasindan oldu ve ailemin yanina geldim.Ailemin yanina geldikten sonra karsi tarafdan kimse arayip sormadi,babam da esimin abisinu arayip artik bosansinlar boyle gitmez esyalarinizi evden alin(Ev bizim,annesinin alt katinda oturuyoruz)artik olmuyo dedi.Esimin abiside ertesi gun arayip biz konustuk bosansinlar o zaman dedi,birkac gun sonra esimi arayip yapma bosanmayalim yuvamiz yikilmasin herkes de tartismalar olur biraz daha deneyelim (6 ay'lik evliyiz)gibi soylemlerde bulunmama ragmen "yok sen yine tartisma cikarirsin yok sen soyle yaparsin boyle yaparsin..."tokat atan kendisi hakaret eden kendisi bu arada,bende telefonu kapattim.Birkac gun sonra e -devletten bosanma davasini actigini gordum.Dava dilekcesine de kendisinin sozunu dinlememem,sözde arkadasim ona hakaret etmis bende o arkadasimla gorusmeye devam etmisim gibi biseyler yazip durmus.Evliligim nasil bu noktaya geldi halen anlamiyorum ve benim sevdigim adam nasil bu kadar kin dolu olur onu hic anlamiyorum.Bu adam bir gün pisman olur mu acaba onu dusunuyorum.(Esimin yaşı 25)Ve ben yuvam yıkıldığı icin bunlaru hak edecek bbisey yapmadigim icin acı duyuyorum((( Geçer mi peki bu zamanlar
Hayatın zorluğunu bir gün hissetmemus toz pembe hayaller icerisinde yasiyor.Kafasinda kendince bir evlilik kurgulamis oyun oynuyor sanki onun gibi olmasini istiyor olmadigi zamn sacna sapan hareketlere girisiyor.Ailecek Kadın"a deger veren zihniyet degiller...Annesi erkeklerin her zaman kadindan ustun oldugunu vurgulardi .Cehalet yaymis her taraflarini onlara gore kadin calismayacak rvde oturup disari cikmayacak yemek yapcak cocuk yapcak ..Zır cahillerYanlış anlamayın sözüm size değil ama insanın karakteri 30 undan önce oturmuyor genel olarak.
Evliliklerin 30 sonrası yapılması taraftarıyım. Mesela eşim de der şu tartışmayı 15 sene önce yapsak tepkim çok farklı olurdu diye. Beklentiler , istekler karakter daha çok oturuyor. Hayatımdaki iyikim geç evlenmiş olmam. O 25 çok genç, siz daha da küçüksünüz sanırım. Bugün tokatla başlar yarın daha kötüsü olur. Hem siz elinizden geleni yapmışsınız ama karşı taraf istememiş. Bence kendinizi düşünün. İstenmiyorsanız kalmayın. Hem aileniz de arkanızda. Seviyorsa ve istiyorsa süreç sonuçlanmadan gelir bi şekilde. Bir de şu var iftira atmış yapmadığınız şeyleri yapılmış gibi göstermiş dava dilekçesinde bu da hoş değil
Allah AllahÖğretmen
Alacak davası acmiyor heralden de ...Dava yargilama gideri toplasan 1000 tl söz konusu olan para degil yani onu belirteyim de :)
kendi acmis zaten birde kendini sanki bogazlayan var gidip cekismeli acmis hic yoktan 1-2 yil uzayacak.6 ay bekleseydi 1 gunde bitecektiMerhabalar.
Öncelikle 6 aylık evlilikte boşanma olmuyor, en az 1 yıl dolmuş olması lazım anlaşmalı için. Tabi çekişmeliyse iş başka.
Onun dışında her şeyi geçtim size tokat atan bir insanı siz kalkıp neden arıyorsunuz? Burda bir terslik yok mu sizce arayan o olması gerekmiyor muydu ?
Bu tarz konular hassas konular ..
Eğer boşanmak niyetinde iseniz de silin her yerden, engelleyin numarasını, hattınız değiştirin vs. Size ulaşabileceği tüm yolları kapatın. Ve kararınızın arkasında durun..
Unutmayın ki evliliğinizde yaşadığınız kötü olaylar devam ettiğiniz taktirde çığ gibi büyüyecek..
Terapi alınmadığı taktirde.
Hayır ,yasi daha oturmadigi icin şov pesinde garip hareketler ediyoAvukat tutmuşmudur?
Hmm..Kendi ac
kendi acmis zaten birde kendini sanki bogazlayan var gidip cekismeli acmis hic yoktan 1-2 yil uzayacak.6 ay bekleseydi 1 gunde bitecekti
Hayatın zorluğunu bir gün hissetmemus toz pembe hayaller icerisinde yasiyor.Kafasinda kendince bir evlilik kurgulamis oyun oynuyor sanki onun gibi olmasini istiyor olmadigi zamn sacna sapan hareketlere girisiyor.Ailecek Kadın"a deger veren zihniyet degiller...Annesi erkeklerin her zaman kadindan ustun oldugunu vurgulardi .Cehalet yaymis her taraflarini onlara gore kadin calismayacak rvde oturup disari cikmayacak yemek yapcak cocuk yapcak ..Zır cahiller
Elimden gelenin fazlasini bile yaptim zeytinyagi gibi üste cıkıyolarO zaman kaç kardeşim arkana bile bakmadan. Gençsin. Evet yaşadığın kolay değil ama vicdanın rahat olsun elinden geleni yapmışsın
Geçmiyor bacım geçmiyor. Aynı şeyleri ben yaşadım konularımda yazıyoröfke kontrolu icin tedavi olursa gecebilecegini dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?