Tam da havalar soğudu iki küçük çocukla eve kapandim diye agladığım bir günün akşamında bunu okudum. Yorum yapmadan geçmek istemedim.
Ben iki cocugumu da çok isteyerek dogurdum isime toplamda beş buçuk yıl kadar ara verme kararıyla bu yükün altına girdim. Anne olmak çocukluk hayalim di ve çocuklarımın en küçük, en muhtaç, en tatlı zamanlarında yanlarında olmak istedim. Aynen sizin gibi tek basimizayiz biz de büyüklerden destek alacak bir durumumuz yok. Yalnız inanın benim evde sıkılacak bir vaktım yok. Çocuklarla Zaman su gibi akıyor. Havalar iyice soguyana kadar dort aylık oğlumu slinge koyup uc yaşındaki kızımın da elinden tutup her yere gittim. Asla eve kapanmadim.
Size tavsiyem bulunduğunuz durumu kabullenin bir an önce. Şartlar böyle deyin ve ahlanip vahlanmayi bırakıp şimdi neler yapabilirime odaklanin. Keyif aldığınız şeylerin çoğunu çocukla da yapabilirsiniz bebek emerken kitap bile okuyabilirsiniz, kanguruya baglayip çarşı pazar gezebilirsiniz. Diğer çocuk okul çağına gelmiş zaten isiniz çok zor olmayacak bir an önce kendinize acimaktan vazgeçin.