Çoğu kişi sırf basa kalkma olmasın diye diktiriyor bu kendini karşıyı kandırmak ama malesef eğer evlilik düşünülüyorsa bir kızla bakire olucak kavramı hiç bitmeyecek bu yüzdende önceki yaşanmışlıklar hep sorun olucakBen üzülüyorum böyle konuları okuyunca aslında. Keşke düşündüğümüz gibi olsa her şey ama yaşadığımız coğrafyada ütopik düşüncelere yer yok. Evet keşke "aman erkek hesap veriyor mu sanki, hiçbir şey söylemeye mecbur değilsin" deyip geçsek. Ama hala böyle konuların açılması, bunların konuşulması bile o işin öyle olamayacağının kanıtı. Bu düzelir mi, hiç sanmam.
Bu yüzden herkes kendi hayat görüşüne, inancına, yaşantısına uyumlu kişileri seçmeli işte. He konu sahibinin dediği şekilde de olabilir mi? Evet bu da mümkün. Cinsellik yaşamış ve bunun doğru bir şey olmadığını düşünen, pişman olan birileri olabilir. Bu da hakkıdır. Bu inanç doğrultusunda böyle düşünen biriyle evlenmek isteyebilir. Ancak maalesef geçmişimiz, yaşadıklarımız, geleceğimizin temelidir işte. Her şey istediğim gibi olsun, hem geçmiş açılmasın, hem gelenekçi biriyle evleneyim hem sorun olmasın. E yok öyle dünya. Madem ille de bu adam olacak o zaman sonrasında başa kakma ihtimali göze alınacak. O riske girilecek. Yok ben öyle bir şey istemiyorum deniliyor ise o zaman ayrılıp sorun etmeyen biriyle olunacak.
Ben üzülüyorum böyle konuları okuyunca aslında. Keşke düşündüğümüz gibi olsa her şey ama yaşadığımız coğrafyada ütopik düşüncelere yer yok. Evet keşke "aman erkek hesap veriyor mu sanki, hiçbir şey söylemeye mecbur değilsin" deyip geçsek. Ama hala böyle konuların açılması, bunların konuşulması bile o işin öyle olamayacağının kanıtı. Bu düzelir mi, hiç sanmam.
Bu yüzden herkes kendi hayat görüşüne, inancına, yaşantısına uyumlu kişileri seçmeli işte. He konu sahibinin dediği şekilde de olabilir mi? Evet bu da mümkün. Cinsellik yaşamış ve bunun doğru bir şey olmadığını düşünen, pişman olan birileri olabilir. Bu da hakkıdır. Bu inanç doğrultusunda böyle düşünen biriyle evlenmek isteyebilir. Ancak maalesef geçmişimiz, yaşadıklarımız, geleceğimizin temelidir işte. Her şey istediğim gibi olsun, hem geçmiş açılmasın, hem gelenekçi biriyle evleneyim hem sorun olmasın. E yok öyle dünya. Madem ille de bu adam olacak o zaman sonrasında başa kakma ihtimali göze alınacak. O riske girilecek. Yok ben öyle bir şey istemiyorum deniliyor ise o zaman ayrılıp sorun etmeyen biriyle olunacak.
isteyerek birlikte olmuş kötü olay bunun neresinde madem sevisiyorsun arkasında dursun yalana dolana gerek varmı evleneceği adama dürüst olmak en doğrusuEvet , bu adam evli kızı kandırmıştı. Bekarım diye. Tabi kendisi öğrenince hemen bıraktı ama iş işten geçmişti maalesef
isteyerek birlikte olmuş kötü olay bunun neresinde madem sevisiyorsun arkasında dursun yalana dolana gerek varmı evleneceği adama dürüst olmak en doğrusu
sonuçta evlenince bakire olup olmadığı anlasilmayacakmi bunu nasıl gizlemeyi düşünüyor gidip diktirsin ozamanCinselliği anlatmak istemiyor.
Yani arkadaşınız böyle “ay kötü bişi yaşadım bi hata yaptım” gibi konuşur ezilir büzülürse en yüzüne vurmayacak adam dahi vurur.Bunu önceki arkadaşına da anlattı cinsellik yaşadığı ilişkinin ardından. Adam önemli değil dedi sonra da başına kaktı. Bu gibi olaylar yaşamak istemiyor korkuyor
Bir cogu sorun yok der. Ya kullanir ya da basa kakar. Bu da geldi basina.
Korku oradan geliyor
Peki arkadaşınız neden biriyle görüşüyordum sonradan evli olduğunu öğrenince ayrıldım demiş? Buradan bakınca saklamaya çalıştığı şey evli biriyle seks yapmış olması değil de direkt seks yapmış olması gibi duruyor. Bu da hiç hoş bir durum değil.Belki bu kadar utanc verici olmazdi yasadigi. , ama eski sevgilisi kizi bu nedenle birakti diye haliyle korkmaya basladi.
Çoğu kişi sırf basa kalkma olmasın diye diktiriyor bu kendini karşıyı kandırmak ama malesef eğer evlilik düşünülüyorsa bir kızla bakire olucak kavramı hiç bitmeyecek bu yüzdende önceki yaşanmışlıklar hep sorun olucak
Erkeğinde bir önce ki sevgilisi bayandı sevişti bıraktı seviştiği kızı bırakabiliyor belki bekaretini o bozdu bunu yapabiliyor evliyken bekaret soruyor kimsede erkeğe sen böyle böyle yaptin demiyor
Baskı töre gelenek kültür din herşey iç içe ve bir dünya kadının hayati maholuyor
Ne yazık ki
Konu sahibi bunu anlasa konu sahibi bekarete kullanılmaya taktiği için dedim bendeKonu sahibine yazdığım son mesajda cevap verdim bu yazdıklarınıza. Tanımladığınız adamlar zaten evlenilecek adamlar değiller. Bekaret değil mevzu. Karaktersizlik.
olduğum gibi kabul etmeyecek biri içinde çözüm yolu aramamDürüstlük en güzeli. Ama erkeklerin bir cogu bunu kaldiramiyor.
Yoksa kadinlarimiz „eyvallah Ben ne yaptim „ derdiine düsmez .
Aynen öyle adamın evli olduğu konusu bambaşka. Evli adam cinsellik yaşamadan da kandırabilirdi aylarca. Bir çok kadın yaşadı bunu özellikle sanal ortam tanışmalarında. Kız isteyerek cinsellik yaşamış mı yaşamış . Bunu sorun etmeyecek birini eş seçecek bitti gitti. Kandırmacalara üzülmelere çare bulmaya çalışmaya hiç gerek yokKeşke bazen bazı konularda küfür etmek serbest olsa.. çünkü gerçekten kendimi zor tutuyorum..
Şimdi kızımız bir ilişki yaşamış oncesinde, adam evli veya değil bunun bir önemi yok. Burada mağdur ya da kurban yok.
Şu anda birlikte olduğu kişiye neden böyle arabesk yaklaşıyor bunu anlamak lazım.
Demek ki bu çocuk böyle şeyleri kafaya takacak cinsten. Sırf onu kaybetmemek için ay söyle oldu ay böyle oldu ama bu yüzden oldu ben de kurbanım kullanıldım vay anam mağdurum da mağdurum demek çok avam değil mi..
Sorarım size yıl olmuş 2021 Hollanda görmüş gençlerimiz..
Israrla kullanmak kelimesini tercih ediyorsunuz ve bir kadın olarak bu beni inanılmaz rahatsız ediyor. Çünkü bir gün kadınların gördüğü bu aşağılanma bitecekse, bunu yine kadın başaracak. Ne zaman ki kadınlar "kimse kimseyi kullanmadı, yanlış kişilerle yanlış şeyler yaşamış olsam da bu benim geçmişim. Hata da benim, günah da benim" diyecek güce sahip olacak o vakit dünya düzelecek.
Evet erkekler çılgınlar gibi seks yapıp sonra bakire kız istiyor, evet. Lanet olsun, pipileri düşsün inşallah. Eee? Acaba diyorum böyle omurgasız, ikiyüzlü, pislik erkekleri tercih eden kadınlar bunu neden yapıyor kendilerine? Adam benim karşıma geçip pişkin pişkin ben acayip seks yaptım çok aşırı seks yaptım ama bakire istiyorum diyecek. Ben de onu yerin en dibine sokmak yerine ne yapsam da çaktırmadan evlensem diye düşünücem. Yahu adam pislik. Bekareti pipiyi bırakın bir kenara. Adam leş.
Defalarca aynı şeyi yazdınız. İkinci sevgilisi öğrenince sorun etmemiş sonra başına kakmış sonra terk etmiş. Yahu arkadaşınız buna sevinmeli işte. Böyle omurgasız, yalancı, ikiyüzlü bir pipiliden kurtulduğu için sevinmeli. Anlatabiliyor muyum derdimi? Bel altından az yukarılara çıkarsa arkadaşınız, mevzunun bekaretten ibaret olmadığını anlayacak zaten.
Faydalanmak yazınca çok farklı oldu gerçekten.Dogru yanlis ifade ettim. Buna faydalanmak desek? Cünkü bir Cok erkek dul veya bakire olmayan kizlardan faydalanmak istiyor.
Kopsun böyle yaratiklarin pipisi
Buldukları kabın şeklini almaya çalışıyorlar..Aynen öyle adamın evli olduğu konusu bambaşka. Evli adam cinsellik yaşamadan da kandırabilirdi aylarca. Bir çok kadın yaşadı bunu özellikle sanal ortam tanışmalarında. Kız isteyerek cinsellik yaşamış mı yaşamış . Bunu sorun etmeyecek birini eş seçecek bitti gitti. Kandırmacalara üzülmelere çare bulmaya çalışmaya hiç gerek yok
Şimdi daha da yanlış ifade ettiniz. Dul veya bakire olmayan kadınlar faydalanılacak kadınlar değildir. İlişkilere bakış açınız çok yanlış çokkk.Dogru yanlis ifade ettim. Buna faydalanmak desek? Cünkü bir Cok erkek dul veya bakire olmayan kizlardan faydalanmak istiyor.
Çünkü hepsi hemşeri ve tanıdık olup olmadığını bilmiyor kız.
Dogru yanlis ifade ettim. Buna faydalanmak desek? Cünkü bir Cok erkek dul veya bakire olmayan kizlardan faydalanmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?