- Konu Sahibi Nilcedunya
-
Kullandığım cümlelerde hiçbir anormallik yok burası özgür bİ platform!kafam daha çok karışıyor burda yorumları okuyunca...
bakın ben tesvik falan etmiyorum. lütfem kullandığınız cümlelere dikkat edin...!
napacağımı bilmiorum sadece. bu psikolojiyi yasamamış olduğunuzu düşünüyorum. şuan yeni olan bir olay olsa ortalığı ayağa kaldırmasını bende bilirim.!
Eşime anlatabilme gibi bir durumum yok maalsef. buraya konuyu yazıncada uzun uzun düşündüm.. Çok büyük sorunlara neden olabilir..Aynı şeyi yaşadım.Bu iğrenç varlıklar yapmaya devam ettiği zamanlarda bile insanın yüzüne rahatça bakabiliyor.
Ulan o yaptı etti şimdi aman araları bozulur ama küçüktü demenin ona aferim demekten ne farkı var?Erkek olsaydım karıma dokunan bir adamla tek saniye dahi muhattap olmak istemem.
Eşiniz size tavır almayacaksa açık açık anlatın.Bu psikolojik şiddete maruz kalmak zorunda değilsiniz .
Bakın teşvik ediyorsunuz demişsiniz... bunun ne anlama geldiğini biliyormusunuz siz? nasıl bu sekilde bir ithamda bulunabilirsiniz. ?!Kullandığım cümlelerde hiçbir anormallik yok burası özgür bİ platform!
Ben size ortalığı ayağa kaldırın demiyorum ki ya da eşinize anlatın da demedim.
Ama kendi ağzınızla yazmışsınız karşısında rol yapıyorum çok neşeliyim diye.
Bunu yapmayın bari adama bildiğinizi hissettirin siz nasıl zamanında acı çekip tedirgin olduysanız o da olsun.
Bu ülkede tacize uğramayan Kadın yok ki tabi ki benim de başıma geldi küçükken sessiz kaldım evet ama büyüyünce bas bas bağırdım sesimi çıkardım pısmadım.
Sizin suçunuz değil inanın değil.
15yaşında biri ne yaptığını bilir şu ergen muhabbetlerini bıraksın herkes.
Size sessiz kalın unutun gitsin diyen herkes size Aslında kötülük ediyor bunu da bilin!
Anlatmazsaniz da çok büyük sorunlara neden olabilir. 6 yasindaymissiniz bu durumun sorumlusu siz degilsiniz. Ama eşiniz o pislikle samimi bir de ya çok kötü. Allah yardımcınız olsun.Eşime anlatabilme gibi bir durumum yok maalsef. buraya konuyu yazıncada uzun uzun düşündüm.. Çok büyük sorunlara neden olabilir..
zaten beni zor durumda bırakan bu durum. yoksa çoktan anlatmıştım..Anlatmazsaniz da çok büyük sorunlara neden olabilir. 6 yasindaymissiniz bu durumun sorumlusu siz degilsiniz. Ama eşiniz o pislikle samimi bir de ya çok kötü. Allah yardımcınız olsun.
ne mi yapabilirsin???tabi ki bu adamın yaptıklarını anlatarak,herkesin ne mal olduğunu öğrenmesiyle yapabilrisin..belki senden sonra cesaret edip konuşan da olur,belki de insanlar çocuklarını uzak tutarlar ...belki birisi gidip şikayetçi olur...bakın ben bu durumu 20 küsur sene önce yaşadım... şuan ben ne yapabilirim ki başkaları için.. kendi başıma gelenleri millete anlatmak ve o sekilde milleti uyarmaktan başka nasıl deşifre edebilirim onu? elbetteki başkalarının başına gelin istemem. ama benden uzak tutmaktan başka elimden ne gelebilir... ki zaten bu durumda onu da basaramıyorum...
Boyle sapık ınsanları işkence ıle oldurmelıMerhaba kızlar. Aslında artık dayanılmaz hale gelmese gene konu acmazdim sanırım ama artik sürekli kafamda... uzun zamandir olmamis yasamamisim gibi davranmaya calisiyorum ve zaten hayatımın bir döneminde unutmus gibiydim. Inanin yazmak o kadar zor ki bunu. Kendimle yüzleşme gibi...
Ben 6 yaşında iken 15 yaşında bir cocugun tacizine uğradım belli bir süre. Ben bunu nasil oldu bilmiyorum ama unutmusum yasamamis varsaymis beynim.Yillar geçti üniversite okudum ve evlendim. Evlendiğim kisi ise onun akrabası. Inanin o dönemler onu görmüyordum bu yuzdende hatirlamadim hic. Sonra düğün sonrası kalabalik bir kahvaltida o da vardı ve ben o gün yavas yavas herseyi hatirlamaya başladım. Şuan çoğu sey aklımda.
Sıkıntım ise buaralar ayni sehirde oldugumuz için her ay bazen hafta bir şekilde esimin akrabasi oldugundan görüsuyor olmamiz. Ben artik yoruldum birsey yokmus gibi davranmaktan... napacagimi bilmiyorum.
Buraya yazmak bunu anlatmak bile rahatlattı beni birazda olsa..
Ya bilmiyorum hatirlamiyor gibi o da... cok normal davranıyor...
Bu asla üzerini örtebileceğin bir konu değil, resmen bir çocuk istismarcısından bahsediyorsunuz. Peki sizin gibi başka bir çocuğu taciz etmeyeceği, etmediği ne malum? O çocukları da tehlikeye atıyorsunuz bunu saklayarak. Evet travma yaşamışsınız ama artık reşitsiniz, sizin eşinizdeki psikolojik travmadan çok daha ağır olur taciz edeceği başka bir çocuğun travması. Asla gizlemeyin, bu sizin suçunuz gibi ezilip büzülmeyin utanıyorum günahkarım vs lütfen aklı başında düşünün. Eşinizi karşınıza alın adamakıllı anlatın, gerekirse şikayet edin. Lütfen tehlike altındaki diğer çocukları da düşünün, yarın bir gün adamın çocuğu olacak. Ona yapmayacağı ne malum? Bu riski kocanız sinirlenmesin üzülmesin diye nasıl alıyorsunuz?
Tabiiki endişe ediyorum benimde çocuğum olabilir bu... Ancak bu benim bile kendimle yüzleşme zorlugu yasadigim bir durumken hele böyle bir toplumda ve bu karmasiklikta , cok rahat bahsedilebilecek birseymis gibi yansıtmayin lütfen. Buraya yazmak bile o kadar zor ki benim için.
Aynen öyle. Ilk hatirlamalar basladiginda sanki gördüğüm bir ruyayi hatırlıyor gibiydim. Emin degil gibi ama yasandigini biliyor gibi. Sonra o dönemler onlara giderken annem babama gitmek istemedigimi soyleyislerim geliyor aklıma. Arabada giderken aglamalarim. İşin ilginc tarafı benimle nasil yalniz kaldigini beni nasil hangi sözlerle başka taraflara aldigi gelmiyor halen aklıma. Yani farkindaydim ama kacamamisim. Neden ama onu hala hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?