- 1 Haziran 2012
- 7.290
- 25.397
- 798
- Konu Sahibi Nilcedunya
-
Eger baska biri olsaydı burdan yazilan gibi esime anlatirdim. Ve kesinlikle hayatımdan cikarirdim. Şuan öyle bir durumki bu eşime anlatamam. Hem kaldiramaz hem olaylar buyur. Asla görüşme olasılığımizda yok maalesef. Esimle ben görüşmesek bir sekilde esimin ailesi sebebiyle görüşmek zorunda kalıyoruz. Özellikle yazin... ben eşimden cok utanıyorum. Ona kötülük yapmis gibi hissediyorum bazen.
Aynen öyle. Ilk hatirlamalar basladiginda sanki gördüğüm bir ruyayi hatırlıyor gibiydim. Emin degil gibi ama yasandigini biliyor gibi. Sonra o dönemler onlara giderken annem babama gitmek istemedigimi soyleyislerim geliyor aklıma. Arabada giderken aglamalarim. İşin ilginc tarafı benimle nasil yalniz kaldigini beni nasil hangi sözlerle başka taraflara aldigi gelmiyor halen aklıma. Yani farkindaydim ama kacamamisim. Neden ama onu hala hatırlamıyorum.Anladım.Benzer bir durumu yaşıyor gibiyiz.Bir de üzerinden zaman geçince insan acaba ben mi yanlış anladım diye de düşünüyor kendinden şüphe ediyor.Siz yine de hoşlanmadım deyin araya mesafe girsin.Ayrıca lütfen kendinizden utanmayın burada hatasız olan sizsiniz.
Evet o da cocuk yaştaydi. O yaştaki bir cocuk sadece sapkin bir dusunce sonunda böyle bir sey yapabilir mi ?
Tekrar unutabilsem ya da bu kadar kafamin icinde olmasa keşke.Benimde küçükken başıma gelmiş.. gelmiş diyorum çünkü yıllar sonra birden hepsi tek tek aklıma geldi. Bunu yapan kişi de benim akrabamdı. Kimseye bişey söylemedim. Tekrar unutmaya çalışıyorum
Eşime anlatmayı o kadar isterim ki ama anlatamam.iste.Cok zor bır durum. Eşine anlatsan büyük bır huzursuzlık cıkacak. Ama ben nolursa olsun anlatırdım bu insanın evime girip cıkmasına izin vermezdim.
Canım eşinle arandakı dıyaloga baglı işte. Ben eşimden hiç birsey saklayamam. Saklarsam içim içimi yer.Eşime anlatmayı o kadar isterim ki ama anlatamam.iste.
Onunla dışarıda tanışsaniz bu insan böyle bir sey yapmaz gibi duruyor dersiniz. Yanu öyle disardan bakılınca o gözü oynayan sapık tipli insanlardan değil. Ancak yazın söyle bir olay oldu. Onun oldugu bir ortamda ben giyindim annemlere gidecektim. Kalabalik bir ortam aile ortamı herkese selam vermek için girdim. Ve çıktım. Daha sonra ordaki bir teyze o gun x sana neden öyle uzun uzun baktı dedi bana. Ben farketmemustim ama baskasinin dikkatini çekmiş. Sizi kiskaniyor olmasın dedi hatta. Tabii olayları bilmedigi ici böyle yorumlamis olabilir. Onun disinda cokta rahatsız edici şeyleri yok.Ca
Canım eşinle arandakı dıyaloga baglı işte. Ben eşimden hiç birsey saklayamam. Saklarsam içim içimi yer.(( annen falan yok mu annenle paylaş. Ama şu da var o adam wve gidip geldıkce eşin ne kötü bir duruma düşecek... ama işte söylerswnde kötü seyker olabilir . Valla cok zor yaaa. Senin adına cok üzgünüm. Canım bak şuda var adamın halı tavrı nasıl belki o da pişman olmuştur o da o zman cocuk sayılırmiş. Şimdi nasıl efendı birimi yoksa senı hala kıllandırıomu
Onunla dışarıda tanışsaniz bu insan böyle bir sey yapmaz gibi duruyor dersiniz. Yanu öyle disardan bakılınca o gözü oynayan sapık tipli insanlardan değil. Ancak yazın söyle bir olay oldu. Onun oldugu bir ortamda ben giyindim annemlere gidecektim. Kalabalik bir ortam aile ortamı herkese selam vermek için girdim. Ve çıktım. Daha sonra ordaki bir teyze o gun x sana neden öyle uzun uzun baktı dedi bana. Ben farketmemustim ama baskasinin dikkatini çekmiş. Sizi kiskaniyor olmasın dedi hatta. Tabii olayları bilmedigi ici böyle yorumlamis olabilir. Onun disinda cokta rahatsız edici şeyleri yok.
Merhaba kızlar. Bu ikinci üyeliğim. Aslında artık dayanılmaz hale gelmese gene konu acmazdim sanırım ama artik sürekli kafamda... uzun zamandir olmamis yasamamisim gibi davranmaya calisiyorum ve zaten hayatımın bir döneminde unutmus gibiydim. Inanin yazmak o kadar zor ki bunu. Kendimle yüzleşme gibi...
Ben 6 yaşında iken 15 yaşında bir cocugun tacizine uğradım belli bir süre. Ben bunu nasil oldu bilmiyorum ama unutmusum yasamamis varsaymis beynim.Yillar geçti üniversite okudum ve evlendim. Evlendiğim kisi ise onun akrabası. Inanin o dönemler onu görmüyordum bu yuzdende hatirlamadim hic. Sonra düğün sonrası aile ile kalabalik bir kahvaltida o da vardı ve ben o gün yavas yavas herseyi hatirlamaya başladım. Şuan çoğu sey aklımda.
Sıkıntım ise buaralar ayni sehirde oldugumuz için her ay bazen hafta bir şekilde esimin akrabasi oldugundan görüsuyor olmamiz. Ben artik yoruldum birsey yokmus gibi davranmaktan... napacagimi bilmiyorum.
Buraya yazmak bunu anlatmak bile rahatlattı beni birazda olsa..
Onunla dışarıda tanışsaniz bu insan böyle bir sey yapmaz gibi duruyor dersiniz. Yanu öyle disardan bakılınca o gözü oynayan sapık tipli insanlardan değil. Ancak yazın söyle bir olay oldu. Onun oldugu bir ortamda ben giyindim annemlere gidecektim. Kalabalik bir ortam aile ortamı herkese selam vermek için girdim. Ve çıktım. Daha sonra ordaki bir teyze o gun x sana neden öyle uzun uzun baktı dedi bana. Ben farketmemustim ama baskasinin dikkatini çekmiş. Sizi kiskaniyor olmasın dedi hatta. Tabii olayları bilmedigi ici böyle yorumlamis olabilir. Onun disinda cokta rahatsız edici şeyleri yok.
Bu asla üzerini örtebileceğin bir konu değil, resmen bir çocuk istismarcısından bahsediyorsunuz. Peki sizin gibi başka bir çocuğu taciz etmeyeceği, etmediği ne malum? O çocukları da tehlikeye atıyorsunuz bunu saklayarak. Evet travma yaşamışsınız ama artık reşitsiniz, sizin eşinizdeki psikolojik travmadan çok daha ağır olur taciz edeceği başka bir çocuğun travması. Asla gizlemeyin, bu sizin suçunuz gibi ezilip büzülmeyin utanıyorum günahkarım vs lütfen aklı başında düşünün. Eşinizi karşınıza alın adamakıllı anlatın, gerekirse şikayet edin. Lütfen tehlike altındaki diğer çocukları da düşünün, yarın bir gün adamın çocuğu olacak. Ona yapmayacağı ne malum? Bu riski kocanız sinirlenmesin üzülmesin diye nasıl alıyorsunuz?
Tehlikeli... Büyük ihtimalle hatırlıyordur, eşek kadar çocukmuş zira... Pek rahatsız edici bir şey yok ama ilerde çocuğun olduğunda bir kız ise, adam kızın başını okşasa sen delireceksin öfkenden... İşi bu raddeye getirmeye gerek var mı?
Bak ben olsam ne yapardım. Eşime derim ki, sana bir şey söylemem lazım, ne zamandır içimde tutuyorum.Vakti fii de bu x'i ben bir kaç küçük kızı sıkıştırırken gördüm, ben küçüktüm ama ne gördüğümü çok iyi hatırlıyorum o da 14-15 yaşlarında falandı, ne niyetle yapıyordu bilmiyorum ama eğer ruhunda varsa büyüdüğünde de değiştiğini sanmam bu yüzden riske atmak istemiyorum.Korkumdan kimseye bir şey söyleyemedim o zaman ama hep uzak durdum o çocuktan bu yüzden de hiç sevmem. Lütfen bu adamla mümkün olduğunca yanyana gelmemeye çalış, mesafe koy. Yarın öbür gün bir kızımız olursa acaba bizim kızımız için de kafasından bir şey geçirir mi diye korkmak istemiyorum. Malum gündem de olan bitenleri ikimiz de duyuyoruz, göz göre göre yakın olmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?