bu yüzden gidemiyorum özel cep tlf numu arasa arama kaydı msj vs gibi kanıtım olacak fakat bu adi iş yerimi arıyor onda da konuşmuyor alo diyorum sesimi dinleyip kapatıyor. sanırım yıllardır aynı iş yerinde çalıştığım için hala buradamıyım değil miyim diye kontrol mu ediyor ne yapıyor yavşak ya anlayamıyorum amacı nepolis zaten gülerdi sana bununla gitsen
sizin öneriniz nedir ? gerçekten fikre ihtiyacım var
benim geri aramamı falan bekliyor olabilir mi acaba açıktan arıyımda bilsin belki geri dönüp arar mı diyordur.Numara zaten belliymiş.Arayıp konuşun sert bi şekilde kimsin diye iş yerine bildir arayıp kapatıyo diye onlar arasın .
Zaten belli kim olduğu niye arayıpkapatıyo ki ruh hastasımı hani özelde arasa neysede numarası çıkıyo zaten kapatmak niye
bu yüzden gidemiyorum özel cep tlf numu arasa arama kaydı msj vs gibi kanıtım olacak fakat bu adi iş yerimi arıyor onda da konuşmuyor alo diyorum sesimi dinleyip kapatıyor. sanırım yıllardır aynı iş yerinde çalıştığım için hala buradamıyım değil miyim diye kontrol mu ediyor ne yapıyor yavşak ya anlayamıyorum amacı ne
+1000Bence anlattıklatınıza göre kimseye birsey söylemeyin.iki kişinin bildiği sır genelde sır olmuyo en ufak bir sorun sıkıntıda ortaya dökülüyor yani iş arkadaşı ya da dayı vb yardım istemeyin..numarayı görünce mesgule alma sansı varsa mesgul e alın.eger mesgule alınamıyorsa aç kapat yapın hemen. Konuşmak iletişime geçmek çok büyük hata olur.
hayır hiçbirşey gizlemedim anlattım biliyor. gizleme sebebim aşağı yukarı her erkek gibi bu durumda sakin kalamaz o pislik yüzünden başını belaya sokmasından korkuyorum. ya ben hayatımın sonuna kadar bu şerefsiz yüzünden stresli mi yaşıcam
evet bunu diyorum zaten korkuyorum evliliğime zarar gelmesinden bu pislik yüzünden . eşim bana çok güvenir ben de ona bununzedelenmesini istemiyorum. evlenmeden önce bu pislikten bahsetmiştim eşime haberi var fakat şuan ki sessiz telefondan haberi yok.kafasına esti aradı belki diyorsunuzda 3 ayda bir 2 ayda bir arıyor buda beni istemsizce geriyorHiç bir şey yapmayacaksın.Belki kafası esti sesini dinledi ve bitti gitti.Devamı gelmeden sıkıntı yapma.Ve içimden bir ses nedense eşinin bir şey öğrenmesinden korktuğunu söyledi...öyle mi?
nasıl korkutucam *Ya abartmasana dur bakalım belki bir amacı yok sesini duydu bitti belki...korkutursun ararsa sıkıntı yapma...
Bu adamın amacı da bu değil mi? Sizi strese sokmak, üzmek, bunları istiyor bu adam zaten.
Eşinize anlatın savcılığa vermek istiyorum biz hiç bulaşmayalım diye sakince konuşun.[/Qeşim kendisi çözmeye kalkar hem savcılığa gitsem elimde arama kaydı vs yok nasıl ispat edicem
eşimin haberi olmadan bu mümkün mü yada sonradan ortaya çıkar mıSizin elinizdeki arama kaydına bakmıyorlar zaten. Siz iş yeri numaranızı vereceksiniz ve bu numaradan arandığınızı, kişiyi şahsi olarak tanıdığınızı anlatacaksınız.Arama kayıtlarını onlar kendi çıkaracaklar.
Eşinize anlatın. Beraber gidip şikayetçi olun. Savcılığa polise. Baska ne yapılır ki.ya kimse yok mu bana bir çare sunun lütfen gerçekten psikolojik olarak zor durumdayım
eşim bu yolu seçmez kendisi muhattap olmak ister. buda hoş şeyler yaşatmaz bizeEşinize anlatın. Beraber gidip şikayetçi olun. Savcılığa polise. Baska ne yapılır ki.
adam konuşmuyor alo de kapat hem onun olduğu ne malum. bence takma eşinede taktırma.güncelleme :
bu konuyu açalı 3 ay olmuştu bugün tekrar iş yerimi aradı pislik ve gene konuşmadı . canım bu duruma çok sıkılıyor ve çözüm önerileri bekliyorum lütfen yardımcı olun. amacı ne olabilir bu pisliğin şuan o kadar huzursuzum ki anlatamam
iş yerimi arıyor anlatamıyor muyum ben acaba nasıl engellicem ?Ne kadar takmissiniz
Sanki 24 saat pesinize düşmüş abartmayin
Engelleyin gitsin yani
2 sene akilda kalmaz bence..Demek ki hafızanız zayıf konu sahibinin kuvvetli..bunda takılcak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?