geçmişten gelen telefon....

polis zaten gülerdi sana bununla gitsen
bu yüzden gidemiyorum özel cep tlf numu arasa arama kaydı msj vs gibi kanıtım olacak fakat bu adi iş yerimi arıyor onda da konuşmuyor alo diyorum sesimi dinleyip kapatıyor. sanırım yıllardır aynı iş yerinde çalıştığım için hala buradamıyım değil miyim diye kontrol mu ediyor ne yapıyor yavşak ya anlayamıyorum amacı ne

benim geri aramamı falan bekliyor olabilir mi acaba açıktan arıyımda bilsin belki geri dönüp arar mı diyordur.

Ya abartmasana dur bakalım belki bir amacı yok sesini duydu bitti belki...korkutursun ararsa sıkıntı yapma...

+1000

Bu adamın amacı da bu değil mi? Sizi strese sokmak, üzmek, bunları istiyor bu adam zaten.
Eşinize anlatın savcılığa vermek istiyorum biz hiç bulaşmayalım diye sakince konuşun.

Hiç bir şey yapmayacaksın.Belki kafası esti sesini dinledi ve bitti gitti.Devamı gelmeden sıkıntı yapma.Ve içimden bir ses nedense eşinin bir şey öğrenmesinden korktuğunu söyledi...öyle mi?
evet bunu diyorum zaten korkuyorum evliliğime zarar gelmesinden bu pislik yüzünden . eşim bana çok güvenir ben de ona bununzedelenmesini istemiyorum. evlenmeden önce bu pislikten bahsetmiştim eşime haberi var fakat şuan ki sessiz telefondan haberi yok.kafasına esti aradı belki diyorsunuzda 3 ayda bir 2 ayda bir arıyor buda beni istemsizce geriyor

Sizin elinizdeki arama kaydına bakmıyorlar zaten. Siz iş yeri numaranızı vereceksiniz ve bu numaradan arandığınızı, kişiyi şahsi olarak tanıdığınızı anlatacaksınız.Arama kayıtlarını onlar kendi çıkaracaklar.

eşimin haberi olmadan bu mümkün mü yada sonradan ortaya çıkar mı

yokmu buna benzer bir durum yaşayan ve bundan kurulan fikir verecek yol göstereck birileri

adam konuşmuyor alo de kapat hem onun olduğu ne malum. bence takma eşinede taktırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…