geçmişten gelen telefon....

acaba aradığı zaman açtığımda telefon numarası ekrana çıkıyor bir daha ararsan savcılığa şikayet edicem demelimiyim .
Benim fikrimi sorarsanız.
Sizin muhattap olacak olmanız daha cazip gelecek.
Ego tavan yapar uğraşmaya devam eder.
Dediğim gibi yaparsanız kesin çözüm.
Kuzenim buna benzer bir olay yaşadığında en son babasına gitti ve onlar halletti.
Bir daha da ses soluk çıkmadı.

babamla aramız ona derdimi açıp anlatacak kadar iyi değil. ayrıca vereceği tepkiyi de kestiremiyorum .çok çıkmaza girersem bunu yapıcam sanırım. başka bir öneriniz var mı şuan öfkeden sağlıklı düşünemiyorum

Önce bir sakin olun.
Korkacağınız gizliniz saklınız bişey mi var?
Kuzeniniz ne bileyim dayı amca bir arkadaşınız. Yani erkek olacak.
Babanızmış gibi yapıp konuşacak.
Bunu deneyebilir misiniz?

dayım var fakat ağzı biraz gevşek üstelik öz değil babamın teyze oğlu kuzeni yani aynı zamanda gazi polis o konuşabilir aslında ama dediğim gibi ağzı biraz gevşek bilemiyorum onunla paylaşmalı mıyım

Telefon çalarken numarası görünüyorsa erkek bir çalışana açtır her seferinde. Ergen gibi alo diyince kapatıp ne anlıyor bilemedim. Eşine asla anlatma. Hem zaten yaptığı net bir eylem de yok. Neden bu kadar endişelisin. Arasın dursun. Seninle sözlü olarak iletişime geçerse korktuğunu belli etme. Polis dinliyor telefonu dersin. Ya da patronunla konuş. Arayanın kim olduğunu bilmiyormuş gibi söyle. Aynı numara surekli arayıp kapatıyor de. Ver numarayı arasınlar savcılığa vereceğiz desinler.
Seni bu kadar endişelendiren nedir? Geçmişte bazı şeyler mi yaşadınız, onları eşine anlatır diye mi korkuyosun. Bu şekilde ne geçecek ki eline. Alo diyosun kapatıyor. Dengesizin teki sanırım.

eşimin duyması iyi olmaz .evli bir kadınım sonuçta arayan eski sevgili buda beni rahatsız ediyor
Tamam onu anlayabiliyorum ben de evliyim okadarina aklim eriyor. yani demek istedigim sizlik bir durum yok
Siz bir hata yada yanlis yapmiyorsunuz sonuçta. Evlenmeden önce hicbir erkekle konusmadiginizi söylediyseniz haklisiniz. Ama onun disinda bir durum yoksa içiniz rahat olsun. Evet eşiniz kiskanir dogal olarak ama siz bukadar çok önemsemezseniz durumu o da çok fazla önemsemez bence. Numarayi biliyorsaniz da birlikte gider şikayet edersiniz. Madem bukadar büyük bir sorun sizin için.

Sizin guvenebileceginiz herhangi bir erkek kuzen arkadas vs. Arasın korkutsun babanızmış gibi
Adresini ver desin
Yada şuan sizin iş yeriniz de oldugunu söylesin,buraya gel desin
G.tü yemez korkudan gelemez zaten

Önce bir sakin olun.
evet bir takım şeyler yaşadık bu kadar endişelenmem bu yüzden ayrıca cezaevi geçmişi var bu kişinin

Önce bir sakin olun.
dayım var fakat ağzı biraz gevşek üstelik öz değil babamın teyze oğlu kuzeni yani aynı zamanda gazi polis o konuşabilir aslında ama dediğim gibi ağzı biraz gevşek bilemiyorum onunla paylaşmalı mıyım

nereye kadar devam edicem buna ?

araması bitene kadar bi yerde bıkacaktır. ya da iş yerinden samimi bi erkek arkadaşınız varsa telefonu görünce onun cevaplamasını isteyin ama durumu anlatmayın bi kaçtır arıyor sessiz telefon o yüzden sen bak dedim numarayı da tanımıyorum falan deyin. telefonu açarak amacına hizmet ediyorsunuz

Gevşekse hiç olmaz.
Gidin bu konuyu annenize anlatın.
Babanıza anneniz söylesin. ?

babama da abuk sabuk birşeyler anlatmasından da korkuyorum . o yüzden dayımamı aratsam diyorum?
Yani düşünüyorum.
Benimde Dayım var.
Gevşek bile olsa yeğeniyim böyle durumda sahip çıkar üstünü kapatır. Gereğini yapar diye düşünüyorum.
Siz neden önce annenizle paylaşmıyorsunuz?
Anne dayıma söylesek halletse felan diye fikrini alın. Anneler en doğrusunu yapar zaten.

İş yerinden bi erkeğe de şu numara sürekli arayıp kapatıyor diye. Ama numarayı tanıdığını belli etme ki yarın öbürgün eşin duyarsa, bana niye demedin derse, ona, ne bileyim ben numarasını mı aklında tutuyordum diyebilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…