annemle bir sebepten dolayı görüşmüyoruz. dayım öz değil babamın teyze oğlu ama dayı diyoruz sürekli görüşüyoruzYani düşünüyorum.
Benimde Dayım var.
Gevşek bile olsa yeğeniyim böyle durumda sahip çıkar üstünü kapatır. Gereğini yapar diye düşünüyorum.
Siz neden önce annenizle paylaşmıyorsunuz?
Anne dayıma söylesek halletse felan diye fikrini alın. Anneler en doğrusunu yapar zaten.
anladımda nereye kadar bunu yapıcam ya aramalara devam ederse kesilmezde sonu gelmezse bununBence anlattıklatınıza göre kimseye birsey söylemeyin.iki kişinin bildiği sır genelde sır olmuyo en ufak bir sorun sıkıntıda ortaya dökülüyor yani iş arkadaşı ya da dayı vb yardım istemeyin..numarayı görünce mesgule alma sansı varsa mesgul e alın.eger mesgule alınamıyorsa aç kapat yapın hemen. Konuşmak iletişime geçmek çok büyük hata olur.
a
anladımda nereye kadar bunu yapıcam ya aramalara devam ederse kesilmezde sonu gelmezse bunun
benim konuşmam mı yoksa dayımın konuşması mı hata olur ?Bence anlattıklatınıza göre kimseye birsey söylemeyin.iki kişinin bildiği sır genelde sır olmuyo en ufak bir sorun sıkıntıda ortaya dökülüyor yani iş arkadaşı ya da dayı vb yardım istemeyin..numarayı görünce mesgule alma sansı varsa mesgul e alın.eger mesgule alınamıyorsa aç kapat yapın hemen. Konuşmak iletişime geçmek çok büyük hata olur.
Mutlaka bırakacaktır eminim..siz kararlı olun
O olduğuna emin misin?güncelleme :
bu konuyu açalı 3 ay olmuştu bugün tekrar iş yerimi aradı pislik ve gene konuşmadı . canım bu duruma çok sıkılıyor ve çözüm önerileri bekliyorum lütfen yardımcı olun. amacı ne olabilir bu pisliğin şuan o kadar huzursuzum ki anlatamam
Eşinizin yerinde olsam çok kızardım dayının bile haberi var niye benden yardım istemedin diye.benim konuşmam mı yoksa dayımın konuşması mı hata olur ?
benim konuşmam mı yoksa dayımın konuşması mı hata olur ?
ne yapıcam o zaman o arıcak ben kapatıcam bu can sıkıcı durum kısır döngü gibi devam mı edecekİkiside hata olur.dayiniz konuşursa birincisi onu onemsemis olursunuz ikincisi dayiniz bunu birileriyle paylasirsa ve hatta eşiniz duyarsa bence affetmez sanki arkasından iş çevirmiş gibi.erkekler böyle düşünür. Siz konuşursaniz arayanın en buyuk isteği yerine gelecek ii kötü iletişime geçmiş olacak
evetO olduğuna emin misin?
hayır hiçbirşey gizlemedim anlattım biliyor. gizleme sebebim aşağı yukarı her erkek gibi bu durumda sakin kalamaz o pislik yüzünden başını belaya sokmasından korkuyorum. ya ben hayatımın sonuna kadar bu şerefsiz yüzünden stresli mi yaşıcamBunu eşinizden niye saklıyorsunuz? Onunla evlenmeden önce bir sevgiliniz olduğunu mu gizlemiştiniz?
Takıldıgım nokta aradan 2 sene geçmiş numarasi nasıl aklınızda tanıdınız hemen... Ben öyle uzun tutamam aklımda numarayi
Tatlım sakın anlatma. Adam karşına çıkarsa seni rahatsız ederse babana söyle. Kocan duymadan halledin
onlarda geldi fakat benimle konuşmadı sesimi dinleyip kapattı rahatsız oldum bu durumdan iş yerimi aradığı için arama kaydı vs gösterme şansım yok. bir de konunun işyerime yansımasını istemiyorum
sizin öneriniz nedir ? gerçekten fikre ihtiyacım varyok daha memelerkoca varken babaya söylenmez.adam der ki ben ne güne duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?