geçmişten gelen telefon....

annemle bir sebepten dolayı görüşmüyoruz. dayım öz değil babamın teyze oğlu ama dayı diyoruz sürekli görüşüyoruz

Bence anlattıklatınıza göre kimseye birsey söylemeyin.iki kişinin bildiği sır genelde sır olmuyo en ufak bir sorun sıkıntıda ortaya dökülüyor yani iş arkadaşı ya da dayı vb yardım istemeyin..numarayı görünce mesgule alma sansı varsa mesgul e alın.eger mesgule alınamıyorsa aç kapat yapın hemen. Konuşmak iletişime geçmek çok büyük hata olur.

a
anladımda nereye kadar bunu yapıcam ya aramalara devam ederse kesilmezde sonu gelmezse bunun

benim konuşmam mı yoksa dayımın konuşması mı hata olur ?

O olduğuna emin misin?

Sakin arama da suçlu konumuna dusersin ve önemsediği ni düşünür.

benim konuşmam mı yoksa dayımın konuşması mı hata olur ?

İkiside hata olur.dayiniz konuşursa birincisi onu onemsemis olursunuz ikincisi dayiniz bunu birileriyle paylasirsa ve hatta eşiniz duyarsa bence affetmez sanki arkasından iş çevirmiş gibi.erkekler böyle düşünür. Siz konuşursaniz arayanın en buyuk isteği yerine gelecek ii kötü iletişime geçmiş olacak

ne yapıcam o zaman o arıcak ben kapatıcam bu can sıkıcı durum kısır döngü gibi devam mı edecek

Bunu eşinizden niye saklıyorsunuz? Onunla evlenmeden önce bir sevgiliniz olduğunu mu gizlemiştiniz?

Bunu eşinizden niye saklıyorsunuz? Onunla evlenmeden önce bir sevgiliniz olduğunu mu gizlemiştiniz?
hayır hiçbirşey gizlemedim anlattım biliyor. gizleme sebebim aşağı yukarı her erkek gibi bu durumda sakin kalamaz o pislik yüzünden başını belaya sokmasından korkuyorum. ya ben hayatımın sonuna kadar bu şerefsiz yüzünden stresli mi yaşıcam

Numara zaten belliymiş.Arayıp konuşun sert bi şekilde kimsin diye iş yerine bildir arayıp kapatıyo diye onlar arasın .
Zaten belli kim olduğu niye arayıpkapatıyo ki ruh hastasımı hani özelde arasa neysede numarası çıkıyo zaten kapatmak niye

onlarda geldi fakat benimle konuşmadı sesimi dinleyip kapattı rahatsız oldum bu durumdan iş yerimi aradığı için arama kaydı vs gösterme şansım yok. bir de konunun işyerime yansımasını istemiyorum

polis zaten gülerdi sana bununla gitsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…