- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Eltinin çeyizi seni ne alakadar ediyor ki? Birbirimize girdik eşimle demişsin de elin çeyizi yüzünden mi yani??Eşinle aranızda niye bu sorun devamlı açılıyor.Evet arkadaslar bunu diyen annem cok kırgınım o kadar sinirliyim ki herkese karsı..
ben kucuk yasta evlendim,ben istedim evlenip yuva kurmayı kesinlikle ailemle alakalı degil..
neyse esimle görücü usulü evlendim esimle aramızda yas farkı var. (Lutfen sormayın söylemiyecegim)
Esimle iyiyiz ama ben ceyiz cıkarmadım.cünkü o zamanlar maddi dururumuz kotuydu ev yapıyor 3 katlı abilrme para yoktu zor bela geciniyorduk.
esim geldi ceyiz cıkarmayın hersey benden dedi...
amaaa ben evlendikten sonra kaynanamın agzına dolandı ceyiz cıkarmamam.
alla alla sana ne oluyor allahım yaa neyse esimde anneci ...
bu arada eltim nişanlı ve ceyiz cıkartıyor esimle birbirimize girdik.
ben cıkarmayın dedim dogru ama onca erkegin arasnda tek kızsın cıkarmanızı beklerdım dedi..
anneöi aradım bunu dedim annemde gel kızım kordonlarınız bir kesilmedi.
mezara bir girmiyeceksiniz dedi..
bende ne yapacagımı bilmiyorum esim iyidir ama nasıl beni o kelimeyle vurdu bilmiyor cok kızgınım esime küs bile degilim sadece fikir alacam ve konumu kapattıracam..
Yok kız banane ondan..Bu Eltin daha çok kavgaya sebeb olacak bence..
Bu cümleyi ilk ben de yanlış anladım ama bu cümle konu sahibinin eşine ait zannımca. Konu sahibi eltiye çeyiz çıkarmasın demiş gibi algılanıyor ilk okuyuşta.Evet arkadaslar bunu diyen annem cok kırgınım o kadar sinirliyim ki herkese karsı..
ben kucuk yasta evlendim,ben istedim evlenip yuva kurmayı kesinlikle ailemle alakalı degil..
neyse esimle görücü usulü evlendim esimle aramızda yas farkı var. (Lutfen sormayın söylemiyecegim)
Esimle iyiyiz ama ben ceyiz cıkarmadım.cünkü o zamanlar maddi dururumuz kotuydu ev yapıyor 3 katlı abilrme para yoktu zor bela geciniyorduk.
ben cıkarmayın dedim dogru ama onca erkegin arasnda tek kızsın cıkarmanızı beklerdım dedi..
bende ne yapacagımı bilmiyorum esim iyidir ama nasıl beni o kelimeyle vurdu bilmiyor cok kızgınım esime küs bile degilim sadece fikir alacam ve konumu kapattıracam..
Yok kız banane eltimden yanlıs anlasıldım sanırım kaynnam esime dyr bak boyle boyle cıkardı eltim diye biz yurtdısındayız ..biz nerden görelim o söylüyor dilini arı sokasıca..Eltinin çeyizi seni ne alakadar ediyor ki? Birbirimize girdik eşimle demişsin de elin çeyizi yüzünden mi yani??Eşinle aranızda niye bu sorun devamlı açılıyor.
Sanırım eşin sürekli kafana kakıyor bu durumu, ben olsam bu durumda eşim güzel bi ders verirdim. Çünkü hem kendisi demiş çeyize gerek yok diye, hem de kimsenin ağzını kapatamıyor kendi de dahil.
O zaman kimseye prim verme, ufak tefek şeyleri sorun etmeyin.Yok kız banane eltimden yanlıs anlasıldım sanırım kaynnam esime dyr bak boyle boyle cıkardı eltim diye biz yurtdısındayız ..biz nerden görelim o söylüyor dilini arı sokasıca..
Aynn canım aramızı bozmaya calısıyorlar..O zaman kimseye prim verme, ufak tefek şeyleri sorun etmeyin.
Bu o kadar büyütülcek bişey değil. Herkesin hayatı kendine.
Benim nikahım, düğünüm, çeyizim hiçbişeyim istediğim gibi olmadı. İlk zamanlar çok sorun ettim çok kafaya taktım ama unutmam lazımdı bi zaman sonra. Çünkü sevdiğim insanla evlendim gerisi boş. Kimse yüzünden birbirinize girmeyin. Herkes yuvasında o kadar gamsız ki siz orda onlar yüzünden tartışırken...
Cocugum yok canım ..Olan olmuş 3 yıl geçmiş çocuğunuza odaklanın
Çeyiz meyiz hepsi hikaye bunlar kv lafları erkekler çeyiz olayını takıpta 3 yıl sonra konu etmez.
Eşinle otur konuş üzüldüğünü söyle bu konu bir daha açılmasın de
Amaan canım yaa ben babasız evlendim annem yarısı krediye giden emekli maaşıyla dünyanın çeyizini verdi oturma grubu perdeler mutfak eşyaları yatak odası fırın bulaşık makinesi cartı curtu daha saymadıklarım var gel gör ki ne eşim ne ailesi farkında ama farkında değil yerin iyi olsun boşverrEvet arkadaslar bunu diyen annem cok kırgınım o kadar sinirliyim ki herkese karsı..
Canım biraz Karışık yazmışsın herkes eltine karıştın sanmış yanlış anlaşılmışsın. Bende tekrar okuyunca anladım. Kırıldığını belli et. Şimdi laf söyleyeceğine keşke o zaman söyleseydin de.. Iyi bari bAşkalarının yanında söylememiş..anneninde ağırına. Gitmiş belli ki. Keşke Annene anlatmasaydın. Annene özür diledi barıştık dersin.Yok yanlozken söyledi artık tınlamıyacam ki bir daha yaparsa kapıyı aralıklayacam görüşelim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?