- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Evden eve kesinlikle laf tasimayin, sonucta goruldugu gibi en cok huzuru kacan siz olursunuz.Kaynanamın dedigini hep anneme diyordum sinirleniyordu..
Esimin dedigini duyunca gel dedi..
İyi değildi durumumuz diyorsunuz abime ev çıkıyorduk diyorsunuz biz bayanlar nasıl erkek tarafı yapmayınca binbir laf ediyorsak sizde bir süre nişanlı kalıp abinizin giderleri azalınca bir bohça yapıp öyle çıkabilirdiniz.eşinizde bir laf deiyse üstüne böyle kabalık yapmaması gerekirdi.Tabiki bir kac esya cıkardım ama ayyyy helal dıyecek kadar degil az yani...o zamanlar maddi durumumuz iyi degildi..
Canım ev yapıyorduk o zmnlar evimiz yoktu akrabalarımızla kalıyorduk ev yapmak kolay degil borc üstüne borc..heyyyy allahımmm kendiside cıkarmayın dediİyi değildi durumumuz diyorsunuz abime ev çıkıyorduk diyorsunuz biz bayanlar nasıl erkek tarafı yapmayınca binbir laf ediyorsak sizde bir süre nişanlı kalıp abinizin giderleri azalınca bir bohça yapıp öyle çıkabilirdiniz.eşinizde bir laf deiyse üstüne böyle kabalık yapmaması gerekirdi.
Heeeeee hey allahımeşinin her dedigini annene söylermisin
Evet esimle armzda baya yas farkı var ama sotun olmdı bu hic ama böyle diyince kırıldım tabi..Evden eve kesinlikle laf tasimayin, sonucta goruldugu gibi en cok huzuru kacan siz olursunuz.
Ikinci olarak esinizin yaptigi tam bir okuzluk, sana bir kere ceyize gerek yok demis, erkek gibi bu lafinin arkasinda durmasi gerekirdi. Sen yine de buyutup huzurunuzu kacirma, takma , uzulme. Cok lafini eden olursa, gencecik kizi aldiniz sizde, ona sayin dersin.Tencere tava nedir ya,alinir, ama bir cok kiz yasi kendinden epey buyuk adami asla istemiyor.
:)) kusura bakmayın çok güldüm bu yoruma ve bir an kendimi gördüm :)) ben de bir şeye takınca takıyorum demek ki yaşla birlikte geçmiyo bazı şeyler :)Soylesem Inanmazsin bizimkiler 30 seneyi asicaklar anneme sorsan hala nenen bana teneke gibi bilezik takti der , babamda sizin evinizde daha yemek masasi yoktu kötu bi mahallede yasiyordunuz der , isitip isitip ayni meseleyi tartisiyorlar her allahin gunu .
neyse durumunuzu tam bilemeyiz tabiki ama madem bu lafı söyledi anneniz gel deyip düzeninizi bozacağına durumu varsa alsın birşeyler getirsin bir daha lafı olmasın desin bence herkezin sesi kesilir tabi evliliğinizi yürütmek istiyorsanız.zaten yaş farkınız çoksada 10 yıl sonra başka sorunlarlada karşılaşmanızda kaçınılmaz diye düşünüyorum.inşaşalah hakkınızda hayırlısı olur.ama bu ayrılmak için sebep değil bende eşimin ailesinin söz veripte yapmadığı şeyleri arada kakıştırabiliyorum :)Canım ev yapıyorduk o zmnlar evimiz yoktu akrabalarımızla kalıyorduk ev yapmak kolay degil borc üstüne borc..heyyyy allahımmm kendiside cıkarmayın dedi
sonra ne demek isterdim..
Kucuk yasta evlendim demis, esi buyuk.eşinle aranızda yaş varkı varmıs ve söylemek ıstemıyorsun
söylemek istemedıgıne göre baya bı fark var demek kı aranızda..
sen mı büyüksün o mu büyük?
o kısmı dıkkatı mı cekmedı.Kucuk yasta evlendim demis, esi buyuk.
Heeee yanlız degilim yani ne guzel eltine dvaryaa aslında gözün acık olcak böyle önünü geleni yiyeceksin...Konu sahibi sana gelince, ben nişanlıyım eltim 1 yıllık evli. Hiç çeyiz yapmamış tabak çanağına kadar her şeyi evlenince kocasına aldırmış. Benim çeyizim var (tabak çanaktan beyaz eşyaya kadar)Ama bizde tam tersi ben keşke çeyiz yapmasaydım her şeyi birlikte alsaydık o parayla gezer tozardım diyorum çünkü bakıyorum artık herkes evlenince eşine aldırıyo veya birlikte alıp ödüyolar bence dert etme hiç... Eltim de hiç dert etmiyo çeyizi olmadığını
Eşim..eşinle aranızda yaş varkı varmıs ve söylemek ıstemıyorsun
söylemek istemedıgıne göre baya bı fark var demek kı aranızda..
sen mı büyüksün o mu büyük?
Dimi hey allahım yaa dil 5 metre...o kısmı dıkkatı mı cekmedı.
yaş farkını söylemek ıstemedıgıne göre baya fark var demek kı
kaynana daha ne ıstıyor
gencecık gelın almıs ogluna
Niye eltimi engelliyim ki böyle bişey demedim ki...sen çeyiz çıkarmadın diye eltine de mi almasınlar suç ailende bence onlar kızına yapıyor diye de engelleyemezsin ki hakkın yok
yalnız anlamadıgım bişi varDimi hey allahım yaa dil 5 metre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?