- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
Gelinler de kızları gibi sevilse herşey güzel olacakta .Hoşuma giden bir hikayeyi paylaşayım.
ANNE VE KAYNANA GÖZÜYLE GELİN VE DAMAT:))
Eski arkadaşlardan iki yaşlı bayan yolda karşılaşırlar.Hal hatır sorduktan donra çacukları sorarlar.
“Senin oğlan ,evlendi mi?” diye sormuş biri “Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki, karşımıza felâket!..
"Sabahtan akşama kadar çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişirmiyor,yorgun olduğu için yemekleri oğlum yapıyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş biliyor, ne ütü yapıyor.Bir kadın bulmuş, bütün işleri ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğluma için hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”
“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?” “O da evlendi” demiş arkadaşı,
“ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yorgun geliyor çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki hafta sonu kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.Birde kadın bulmuş, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç iş yapmıyor, prensesler gibi oturuyor, çok memnunum, çok
Not: kendi damadi yapinca iyi ama oglu yapinca kötü oluyor... her iki kisi de calisiyorsa karsilikli yardimlasma olmali diye düsünüyorum... teyzem kendini uyanik saniyor herhalde :))
Bana anne demesinler yaallah korusun ama ben "anne" olmayı çok sevdim damadımın da annesi olmaya talibim inşallah allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Bana anne demesinler ya
Erkekler daha kolay diyebiliyo benceBenim 1 tane çocuğum var oda kız zaten,nişanı yapıldı el öpmeye geldi anne dedi ya içim bir hoş oldu..
Oğlum olsaydı belki çok tuhafıma gitmezdi ama..
validem desinBana anne demesinler ya
Erkekler daha kolay diyebiliyo bence
Ben hala diyemiyorum, diyemem de artık zaten. Nasıl alışırsan öyle gider
EvetBirazda yapı meselesi aslında,herkes bir anda söyleyemiyor bunu..
K.validenemi diyemiyorsun hala sende..
Kk da insanın gözünü ve ufkunu açıyo benceben eski halime bakıyorum ne pısırık ne salakmışım diyorum.
gelin gözünü açana kadar kaynana kullanıyo gözünü açıncada pişmanlıklar seli akıp duruyo.
Köşeye sıkıştırır, ''Bana yaranmaya mı çalışıyon lan damat '' diye tıslarım zayırBenim 1 tane çocuğum var oda kız zaten,nişanı yapıldı el öpmeye geldi anne dedi ya içim bir hoş oldu..
Oğlum olsaydı belki çok tuhafıma gitmezdi ama..
Annem de öyle sadece siz demiş hep. Bana da kızıyor anne demeyeceksin siz diyeceksin seni gebertirim kız diyeEvet
Eşimde senin damat gibi tak sözlendiğimiz gün anne dedi anneme ben şaşırdım mesela
Ama 4 yıllık evliyim ben hala diyemem, kasıtlı bişey değil ama anne bi tanedir ya.
Ben siz diyorum, alır mısınız yer misiniz içer misiniz hoş geldiniz beş gittiniz gibi
Evet
Eşimde senin damat gibi tak sözlendiğimiz gün anne dedi anneme ben şaşırdım mesela
Ama 4 yıllık evliyim ben hala diyemem, kasıtlı bişey değil ama anne bi tanedir ya.
Ben siz diyorum, alır mısınız yer misiniz içer misiniz hoş geldiniz beş gittiniz gibi
Benim çocuklarım da dünürlere anne baba demesin kızarım. Herkesin 1 anne babası var, bu mertebe paylaşılmaz. X teyzecim demesi yeterli.validem desin
Köşeye sıkıştırır, ''Bana yaranmaya mı çalışıyon lan damat '' diye tıslarım zayır
Kk da insanın gözünü ve ufkunu açıyo bence
Benim annemde ayıp öyle anne de dediBizimkide nişan yüzükleri takıldı öyle demeye başladı..
Birşey söyleyimmi inan bekliyorlar bir anne lafını duymayı..
Çok olmasadaarada bir söylemek lazım,bana söylemese kızrdım herhalde.
Kendi kızımada dedim anne demen lazım diye..
Ay sinirlenince damat aşağı damat yukarı, neydi şu dizinin adı Aslan Kıral mıydı, Şafak Sezer iç güveysiydiYok ya biliyorum içinden gelerek söylüyor bunu,zorlama olsa anlarım zaten..
Yani bana gör 'siz' saygı göstergesiAnnem de öyle sadece siz demiş hep. Bana da kızıyor anne demeyeceksin siz diyeceksin seni gebertirim kız diye
ben öyle düşünmüyorum, rahmetli annem ana da ikidir ata da derdi, kayınvalideme zor anne dedim kabul çünkü annemi kaybedeli daha 9 ay olmuştu ama kayınpederime öyle kolay ve içten baba dedim ki ben bile hatta eşim (nişan günü dedim ) bile şaştı kaldı ama nasıl demeyeyim eve geldi elini öptüm öyle bir sarıldı, öyle bir bastı ki bağrına beni "hoşgeldin babam" diye çıkı verdi ağzımdan.Benim çocuklarım da dünürlere anne baba demesin kızarım. Herkesin 1 anne babası var, bu mertebe paylaşılmaz. X teyzecim demesi yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?