Geleceğin Kayınvalideleri

Yaa işte bizi bu çifte standart bitiriyor, halbuki herkes gelinine damadına o da bir ana kuzusu diye baksa ne ala

Benim 1 tane çocuğum var oda kız zaten,nişanı yapıldı el öpmeye geldi anne dedi ya içim bir hoş oldu..
Oğlum olsaydı belki çok tuhafıma gitmezdi ama..
Erkekler daha kolay diyebiliyo bence
Ben hala diyemiyorum, diyemem de artık zaten. Nasıl alışırsan öyle gider

Birazda yapı meselesi aslında,herkes bir anda söyleyemiyor bunu..
K.validenemi diyemiyorsun hala sende..
Evet
Eşimde senin damat gibi tak sözlendiğimiz gün anne dedi anneme ben şaşırdım mesela
Ama 4 yıllık evliyim ben hala diyemem, kasıtlı bişey değil ama anne bi tanedir ya.
Ben siz diyorum, alır mısınız yer misiniz içer misiniz hoş geldiniz beş gittiniz gibi

Annem de öyle sadece siz demiş hep. Bana da kızıyor anne demeyeceksin siz diyeceksin seni gebertirim kız diye

Bizimkide nişan yüzükleri takıldı öyle demeye başladı..
Birşey söyleyimmi inan bekliyorlar bir anne lafını duymayı..
Çok olmasadaarada bir söylemek lazım,bana söylemese kızrdım herhalde.
Kendi kızımada dedim anne demen lazım diye..

Benim annemde ayıp öyle anne de dedi
Telefonda arayayım dedim yüzyüze demek daha zor bi kere dedim ama anladı mı bilmem öyle bi yuvarladım ki.. Zor geldi yani nedense ( nişanlıydım o dönem )
Sonra da baktım olmuyo yapmacık oluyo kendimi kasınca, hiç demedim
Kasti bişey değil yoksa, ben soğuk bi insanım genel olarak zaten

Annem de öyle sadece siz demiş hep. Bana da kızıyor anne demeyeceksin siz diyeceksin seni gebertirim kız diye
Yani bana gör 'siz' saygı göstergesi
Yoksa sen der geçerim, işyerindekiler dışında sizli bizli değilim. Görümcemle yakın yaşlarımız sen derim ona da
Bi kayınvalideme - kayınpederime siz derim işte

Benim çocuklarım da dünürlere anne baba demesin kızarım. Herkesin 1 anne babası var, bu mertebe paylaşılmaz. X teyzecim demesi yeterli.
ben öyle düşünmüyorum, rahmetli annem ana da ikidir ata da derdi, kayınvalideme zor anne dedim kabul çünkü annemi kaybedeli daha 9 ay olmuştu ama kayınpederime öyle kolay ve içten baba dedim ki ben bile hatta eşim (nişan günü dedim ) bile şaştı kaldı ama nasıl demeyeyim eve geldi elini öptüm öyle bir sarıldı, öyle bir bastı ki bağrına beni "hoşgeldin babam" diye çıkı verdi ağzımdan.
X Teyzecim hele o günler bi gelsin belki kendi kendine "anne" dedirteceksin belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…