Geleceğin Kayınvalideleri

Seni tanıdığım kadarıyla sen mesafelisin ondan yani.
Şimdiilk baştan demiş olsaydın zorlanmazdın tabiki..

Ay sinirlenince damat aşağı damat yukarı, neydi şu dizinin adı Aslan Kıral mıydı, Şafak Sezer iç güveysiydi

Ayyy yok öyle br k.validede olmak istemem açıkcası..

Canları sağ olsun, niyetleri iyi olsun, başka bir şey istemem isterlerse kendi kendilerine anne desin dursunlar

Yani bana gör 'siz' saygı göstergesi
Yoksa sen der geçerim, işyerindekiler dışında sizli bizli değilim. Görümcemle yakın yaşlarımız sen derim ona da
Bi kayınvalideme - kayınpederime siz derim işte
Eşin sorun etmiyorsa salla gitsin.
Bir bizde var zaten bu anne deme olayı. O zaman ben eşimle kardeş miyim?

Eşin sorun etmiyorsa salla gitsin.
Bir bizde var zaten bu anne deme olayı. O zaman ben eşimle kardeş miyim?
Yok eşim karışmaz
Ama kayınvalidem bekliyodu sanırım en başlar, kardeşleri de ima ediyodu
Birgün birşeyden bahsederken dedim ki kayınvalidem de bilir o gün bizdeydi, kardeşleri yani teyzeler kim kim? deyip güldüler
Gayet ciddi 'kayınvalidem , hani sizin ablanız olan' dedim . Derin bi sessizlik oldu
Yani eşim bişey demez, annesi lafını etmezken ne diye ortalık karıştıyorsunuz değil mi ?

Son düzenleme:
Nasreddin hocaya sormuşlar gelin kaynana neden cekisir durur hocam?
Hoca derki: Gelin birgün kvde olacağını unutur kv dede bi zamanlar gelin olduğunu unutur işte ondandır! :)

O kadarda iyideğil yani,ortasını bulacaksın her zaman.
Sevgisini dile getiriyor,ama sonrası ne olur bilemem tabi,en ufak bir yanlışında yakasına yapışırım o zaman..
Benim neneciğim bir ağır lafında bıçağını biletip babaannemin kapısına dayanmıştı, ''aç seni dilim dilim doğrayacağım'' diye

Ay kvler yetmiyor bir de kız kardeşleri co-kaynana gibi atlıyorlar işin içine. Gelin senin değil oğlan senin çocuğun değil karışma değil mi?

Nasreddin hocaya sormuşlar gelin kaynana neden cekisir durur hocam?
Hoca derki: Gelin birgün kvde olacağını unutur kv dede bi zamanlar gelin olduğunu unutur işte ondandır! :)
Biz de kvmizden çektik onlar da çeksin o zaman diyor onlar. Onlar niye çekmiyor biz boşuna mı eziyet gördük der gibi...

Ben de görümceyim ve kardeşimden çok sözlüsünün yanında ve tarafındayım annem de aynı şekilde çok seviyoruz ve karşılıklı sevgimiz kardeşim evde olmasa bile atlar gelir özledim diye dışarda buluşuruz kahve için alışveriş için bi ablacım der o kadar içten der kıyılmaz ki zaten kötü söz söylemeye utanır insan ama kayınvalide olamıcam yüksek ihtimal ortada koca yok bişey yok yaş olmuş 30 hadi evlendim çocuk yaptım ben ölürüm lan o evlenene kadar zaten

Bende hep derim oglum karisina bi saygizlik yaparsa ilk tepkiyi benden gorur.
Kendime kizarim nasil evlat yetistirmisim diye.
Sonra da derimki ben evlendirmiyecem.
Insallah iyi bi kaynana olurum bendeYaslandikca cadilasmam

Bennnnn geleceğin kv desiyim. Oglusumla pek düşkünüz birbirimize, gelin istemezse beni naparsin acabaaaa

ben öyle düşümüyorum diretirimde fikir çatışmasıda yaşarızzaten o benden rahatsız olacaksa benim evladım hiöç olmamaıştır..evlenirken sadece kişinin kendisiyle değil ailesiylede evleniyor ona göre düşünecek...ben herşeyi alıyım kızı alayım sonrada anasınıda dışarı ederiz olmaz olamaz...aşılıyorum şimdiden

Biz de kvmizden çektik onlar da çeksin o zaman diyor onlar. Onlar niye çekmiyor biz boşuna mı eziyet gördük der gibi...

Öyle düşünürse ruh sağlığı şüphesi doğar keza iyi niyet varsa ben çektim ne hissettirdigini bilirim gelinime cektirmemeliyim demeli ki gelin kvdeye saygi duysun.Sonuc olarak gelinde kvde de onyargisiz saygin bir tutumla iletişime başlamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…