Gelen mesaj ve tarihe gömülü acı anıların sayfalarının aralanması..

Kız ne anlatıyor sen ne anlatıyorsun

İkinizde her bir kelimenizde sonsuz haklısınız. Çok teşekkür ediyorum size sağduyunuz için. Ve beni anlamayı denediğiniz için..

Ne hymen in varmış be arkadaşım 15 sayfadır anlata anlata bitiremedin.
Nirvana'ya mı ulaştı sizin eş, öyle bir anlatmışsınız ki onurlu, gururlu ifade diye. Pes doğrusu...

Vala aliyi bozma konusunda attığınız mesaja bayildim haketmis o ehehe
Eski sevgiliniz içinde pisligin biriymis özür dilese ne olur dilemese ne olur bosverin.simdiki ilişkinizde mutluluğunuz daim olsun..

Bu sevgilinden hayır bekleme yarın ayrılırsınız zaten ilki adına bişey diyemem ikinizin ortak kararı buna evet diyen sendin hiç ağlama o konu da o hataydı şimdi ki tercih olmuş ama yalnış kişi dikkat et

Yok artik yaa! Pesss!
O kadar uzuldumki sana canim arkadasim, kucucuuuuk bir dunyan var. ovecek baska bir meziyetin yok mu senin?
Halvetini anlatip neyin gururunu yasiyon sen?
Allah askina yeter artik be neyin cabasi icindesin sen?
Allah akil fikir versin, islah etsin seni.

ona sizde haksızlık etmişssiniz
ve en nihayetinde suanda ilişkiniz var ise bence facebook gibi sosyal medyadan uzak durmanız gerek

Dışardan bakınca çok komik görünüyorsunuz alninizdan falan opmus onurlanmis te allahim

Cokdan, gittiyi yazan birinin ne dedigi hic onemli degil bence de . Alnimizdan bunun icin opulecegiz bir de bununla gururlanacagiz. Vah ki ne vah...

Ne dediginizden hiçbirşey anlamadim. Agladigimda yok ne diyorsunuz Allah askina siz ?

ona sizde haksızlık etmişssiniz
ve en nihayetinde suanda ilişkiniz var ise bence facebook gibi sosyal medyadan uzak durmanız gerek

Sonuna kadar katilmiyorum. Sosyal medya değil kotu olan, kotu olan insanlar. Neden sosyal medyaya öcü muamelesi yapıyorsunuz. Bu bir gereklilik yil 2015. Sevgilisi olan insan sosyal medyadan uzak mi durmali ilişki anlayisiniz bu mu yani ?

Hakedene hak ettigi gibi Tesekkur ediyorum guzel duan ve yorumun icin. İnsallah sende bir omur mutlu olursun
Vala aliyi bozma konusunda attığınız mesaja bayildim haketmis o ehehe
Eski sevgiliniz içinde pisligin biriymis özür dilese ne olur dilemese ne olur bosverin.simdiki ilişkinizde mutluluğunuz daim olsun..

Ne dediginizden hiçbirşey anlamadim. Agladigimda yok ne diyorsunuz Allah askina siz ?
Dövünüyorsun ya beni kullandı cinsel manada öyle bişey yok diyorum alan razı veren razı yani sorumluluk tek tarafda değil ve şuan ki sevgilinin de ciddi olduğunu düşünmüyorum açıkcası çok bel bağlama çok üzülmemek adına

Bazıları burada yatak ve gerdek ilişkisini övmüş. Herşeye tahammül edebilirim ama cahil insanlara asla.. Konu sahibi burada içini dökmüş konu nerden nereye gelmiş.
Ali denen herife az bile yapmışsın. O kızın sevgilisinden hesap sorması gerekirken sana gelip ne cüretle ötüyor anlamadım ? Burada masum olan sensin, herifin sevgilisi olduğunu bilseydim eminim konuşmazdın. Ve kız sevgilisinin ne halt olduğunu bilseydi gelip sana hesap sormazdı.. Yalnız kalınca da dönmüş konuşma ayağına ''Helallik'' istiyor hödük. Engellemen iyi olmuş.

Canim sen nereden biliyorsun benim iliskimi ? Klavye basindan muneccimlige mi soyundun ? 3 yildir birlikte olduğum, beni gozunden bile sakinan 3 yilda bir kez bile beni uzmemis, sadece mutlulugum icin cirpinan, hayatimin en guzel gunlerini bana bahseden 4 4luk sevgilimi tanimadan etmeden bana mi anlatiyorsun ? Gayet mutlu ve yakinda resmiyete dokecegimiz bir iliskimiz var. Bilmedigin konularda hangi cesaretle yorum yapiyorsun. Onun dişinda yazdigina zaten cevap vermiyorum yorumunu alip sacima toka diye bile takmam.

Ben senin yazdıklarına bakar yorumlarım hoşuna gider ya da gitmez kendi görüşümü belirtirim evet süresini bilmiyorum doğru ama kıskandırma vs ilişkine bakarak güvenmedim erkek arkadaşına doğal olarak umarım mutlu olursunuz diğer toka yapmadığında klasikler arasında zaten

Yazdıklarınız için sizi kınıyorum. Konu sahibi değilim konu sahibini de tanımıyorum. Konu sahibi kızlığım bozuldu napcam diye dövünmüyor kimseden yardım medet ummuyor , sevgilimin spermi iç çamaşırıma değdi hamile miyim diye sormuyor. İnsanların neler yaşadığını bilemezsiniz , herkes hata yapabilir... İlk aşkına inanabilir güvenebilir , gelecekte onun terk etmeyeceğini bilemez birşeyler yaşarken... Şuan ki sevgilinin ciddi olduğunu düşünmüyorum yazmışsınız birde ! YOK ARTIK. NE YAPSIN O zaman sevgilisi ciddi düşünsün diye burada konu açsın ' Kızlık zarı diktirmek istiyorum' diye fikir alsın , sonra diktirsin sevgilisi o zaman belki ciddi düşünür değilmi sizin zihniyetinize göre!!!

Cahil insanlara bende tahammül edemiyorum bu kadarini bilseydim konuyu asla acmazdim. Agzi olan konusuyor, saygisizca, insafsizca, kirarim diye dusunmeden.. Herkes kendini baz aliyor mukemmel diye, o yaptiysa doğrudur yapmadiysa yanlistir. Oysaki benim herkese saygim var. Cinsellik benim secimim. Kalkmis pişman olduğumu soyluyorlar. Benim pismanligim o adamla geçip giden zamanim sadece anlamak istemiyorlar. Tek kaybim zamanim baska da pismanligim yok. Anlamak istemiyorlar cünkü namuslarini kanıtlamak zorundalar her firsatta. Pusuda bekliyorlar. Aman neyse bosvermek en güzeli boyle insanları. Tesekkur ediyorum anlayisin ve yorumun için arkadasim :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…