- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Kız ne anlatıyor sen ne anlatıyorsunee tamam işte niye kendini yem olarak gördün ki bir elde etmeden bahsediyorsun bak. bir yarış değil ki hayat.
bence düşünme yapınızda sorun var.
beni elde etti kullandı diye düşündükçe kendi değerinizi bir eşyaymış gibi sunuyorsunuz..
Bu foruma ara ara giriyorum. Eskiden böyle değildi burasi. Simdi milleti nasil bozarim yeri olmus. Bir laf sokayim da alkis tutanim cok olsun. Burda yazılanlar artık bana inandirici gelmiyor. Gercek hayatta 'ah canim haklisin' diyecek kişiler burda lafi sokayim bir de sigara tutturme ikonu yapayim pesinde sadece. Kimse burdaki acimasiz elestirilere kafa takmasin. Hicbiri gercek degil nasil olsa. Yani fake olan konular degil, yorumlar...
İkinizde her bir kelimenizde sonsuz haklısınız. Çok teşekkür ediyorum size sağduyunuz için. Ve beni anlamayı denediğiniz için..Sen ilk sevglinden darbenin ilkini yiyince,Ali nin darbesi gözünde küçük kalmış ama onun ki de benzer bir şerefsizlik.Hatta bence ilkinden daha ağır.İlkinde toz pembe hayallerle bir ilişki yaşıyorsun güveniyorsun.Okişi güvenini sarsıyor seni yaralıyor hayatını allak bullak ediyor.Sen o yaralarla bir insana (ali)derdini anlatıyorsun.Güveniyorsun.O napıyor senin duygusal boşluğundan enkaz halinden yararlanıp bir tekme daha vuruyor.En azından ilkinde henüz yaran yokken ağır darbe almıştın.İkincisinde yaralıyken tekrar ağır darbe aşmak daha güçtür
Boşver tatlım.O insan müsvettesi senden özür dilese nolacak dilemese.Belki dilemeye bile yüxü yoktur.Yap yap,bir kızn dünyasını yık sonra gel özürdile.Hayatına bak.Sil geçmişi.
Bebegim benim ben evliyim zar mar kalmadi bizde cokdann gitdi ama en guzeli gitdiyi anda alnimdan opuldum tekme yemedim saygili ol diyorum anlamiyorsun sana daha hangi dilke anlatayim iyi yapiyosun kaybetmemissin iste bak ne guzel acdigin konudan belli benim sahip oldugum coook guzel seyler var canim esimin o an yasadigi onur gurur ayrica cok muhtesemdi Insallah seninda alnindan opulur saygilar
Bebegim benim ben evliyim zar mar kalmadi bizde cokdann gitdi ama en guzeli gitdiyi anda alnimdan opuldum tekme yemedim saygili ol diyorum anlamiyorsun sana daha hangi dilke anlatayim iyi yapiyosun kaybetmemissin iste bak ne guzel acdigin konudan belli benim sahip oldugum coook guzel seyler var canim esimin o an yasadigi onur gurur ayrica cok muhtesemdi Insallah seninda alnindan opulur saygilar
Cokdan, gittiyi yazan birinin ne dedigi hic onemli degil bence de . Alnimizdan bunun icin opulecegiz bir de bununla gururlanacagiz. Vah ki ne vah...Yok artik yaa! Pesss!
O kadar uzuldumki sana canim arkadasim, kucucuuuuk bir dunyan var. ovecek baska bir meziyetin yok mu senin?
Halvetini anlatip neyin gururunu yasiyon sen?
Allah askina yeter artik be neyin cabasi icindesin sen?
Allah akil fikir versin, islah etsin seni.
Bu sevgilinden hayır bekleme yarın ayrılırsınız zaten ilki adına bişey diyemem ikinizin ortak kararı buna evet diyen sendin hiç ağlama o konu da o hataydı şimdi ki tercih olmuş ama yalnış kişi dikkat et
ona sizde haksızlık etmişssiniz
ve en nihayetinde suanda ilişkiniz var ise bence facebook gibi sosyal medyadan uzak durmanız gerek
Vala aliyi bozma konusunda attığınız mesaja bayildim haketmis o ehehe
Eski sevgiliniz içinde pisligin biriymis özür dilese ne olur dilemese ne olur bosverin.simdiki ilişkinizde mutluluğunuz daim olsun..
Dövünüyorsun ya beni kullandı cinsel manada öyle bişey yok diyorum alan razı veren razı yani sorumluluk tek tarafda değil ve şuan ki sevgilinin de ciddi olduğunu düşünmüyorum açıkcası çok bel bağlama çok üzülmemek adınaNe dediginizden hiçbirşey anlamadim. Agladigimda yok ne diyorsunuz Allah askina siz ?
Canim sen nereden biliyorsun benim iliskimi ? Klavye basindan muneccimlige mi soyundun ? 3 yildir birlikte olduğum, beni gozunden bile sakinan 3 yilda bir kez bile beni uzmemis, sadece mutlulugum icin cirpinan, hayatimin en guzel gunlerini bana bahseden 4 4luk sevgilimi tanimadan etmeden bana mi anlatiyorsun ? Gayet mutlu ve yakinda resmiyete dokecegimiz bir iliskimiz var. Bilmedigin konularda hangi cesaretle yorum yapiyorsun. Onun dişinda yazdigina zaten cevap vermiyorum yorumunu alip sacima toka diye bile takmam.Dövünüyorsun ya beni kullandı cinsel manada öyle bişey yok diyorum alan razı veren razı yani sorumluluk tek tarafda değil ve şuan ki sevgilinin de ciddi olduğunu düşünmüyorum açıkcası çok bel bağlama çok üzülmemek adına
Canim sen nereden biliyorsun benim iliskimi ? Klavye basindan muneccimlige mi soyundun ? 3 yildir birlikte olduğum, beni gozunden bile sakinan 3 yilda bir kez bile beni uzmemis, sadece mutlulugum icin cirpinan, hayatimin en guzel gunlerini bana bahseden 4 4luk sevgilimi tanimadan etmeden bana mi anlatiyorsun ? Gayet mutlu ve yakinda resmiyete dokecegimiz bir iliskimiz var. Bilmedigin konularda hangi cesaretle yorum yapiyorsun. Onun dişinda yazdigina zaten cevap vermiyorum yorumunu alip sacima toka diye bile takmam.
Dövünüyorsun ya beni kullandı cinsel manada öyle bişey yok diyorum alan razı veren razı yani sorumluluk tek tarafda değil ve şuan ki sevgilinin de ciddi olduğunu düşünmüyorum açıkcası çok bel bağlama çok üzülmemek adına
Bazıları burada yatak ve gerdek ilişkisini övmüş. Herşeye tahammül edebilirim ama cahil insanlara asla.. Konu sahibi burada içini dökmüş konu nerden nereye gelmiş.
Ali denen herife az bile yapmışsın. O kızın sevgilisinden hesap sorması gerekirken sana gelip ne cüretle ötüyor anlamadım ? Burada masum olan sensin, herifin sevgilisi olduğunu bilseydim eminim konuşmazdın. Ve kız sevgilisinin ne halt olduğunu bilseydi gelip sana hesap sormazdı.. Yalnız kalınca da dönmüş konuşma ayağına ''Helallik'' istiyor hödük. Engellemen iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?