Yine BenIpek yine muhalefet bir yorum geç kalmışsın arkadaşım hiç yakıştıramadım hemen damlaman gerekirdi :) Cinsel brlikteliğe deyinmek için o cümleyi kurdum, kurmak da zorundaydım. Bu benim seçimim, ben aşk barındıran duygularla yaşadım. Ama karşı taraf kirli duygularla yaşadı. Bu yüzden "kullanılmak ve kandırılmak" oluyor. Bunu kasdettim. Siz olayların ayrımına varamıyorsanız benim size söyleyecek birşeyim yok. Sen ve 1,2 kişi daha nedense "cinsellik" kısmında takılı kaldınız. Ben cinsellikten öte neler neler yazdım zira. Ne diyelim, insanın fikri neyse zikri o olurmuş. Vardır sizinde cinsellik, cinsellik, cinsellik diye takılı kalmanızda bir sebep. Ama benim konum cinsellik değil, "haksızlık". +18 bölümüne bir uğra istersen. Burası yeri değilDediklerin doğru da bence cinselliğe değindiren sensin. ilk mesajında ilk cümlende bu vurgu dikkat çekiyor. Madem senin için sıradan bir şeydi hiç değinmeseydi ilişkinin rutini deyip. Ama bunu yazan sensin "eski erkek arkadaşım tarafından pek güzel vaadler ile kandırılıp, cinsel manada kullanılıp"
Ah canım sana "üzülme kimsenin ahı kimsede kalmaz" diye klasikten bir yorum yapsaydım çok teşekkür ederdin. Sana katılmayınca muhalefet oluyor nedense. Her konunda aynı olay bu da ayrı bir şey.Yine BenIpek yine muhalefet bir yorum geç kalmışsın arkadaşım hiç yakıştıramadım hemen damlaman gerekirdi :) Cinsel brlikteliğe deyinmek için o cümleyi kurdum, kurmak da zorundaydım. Bu benim seçimim, ben aşk barındıran duygularla yaşadım. Ama karşı taraf kirli duygularla yaşadı. Bu yüzden "kullanılmak ve kandırılmak" oluyor. Bunu kasdettim. Siz olayların ayrımına varamıyorsanız benim size söyleyecek birşeyim yok. Sen ve 1,2 kişi daha nedense "cinsellik" kısmında takılı kaldınız. Ben cinsellikten öte neler neler yazdım zira. Ne diyelim, insanın fikri neyse zikri o olurmuş. Vardır sizinde cinsellik, cinsellik, cinsellik diye takılı kalmanızda bir sebep. Ama benim konum cinsellik değil, "haksızlık". +18 bölümüne bir uğra istersen. Burası yeri değil
Bu sabah uyandığımda facebook'uma yeni bir mesajın geldiğini gördüm.. Yıllar yıllar önce ilk aşkımı yaşadığım ve deliler gibi aşık olduğum eski erkek arkadaşım tarafından pek güzel vaadler ile kandırılıp, cinsel manada kullanılıp, üzerine aynı gün bir güzel terk edildikten sonra kafa dağıtmalık konuştuğum bir çocuktan. Bu konuşmalık çocuğun adına Ali diyelim. Çok uzun değil 1 ay falan konuşmuştuk ama çıkmamıştık, kimse ile çıkacak halde de değildim zira. Sadece ümit vermişti, yaralarımı saracağını, benim herşeyin en iyisini hakettiğimi, eski erkek arkadaşımın tam bir şerefsiz olduğunu söylemişti. Bir şekilde bana iyi geliyordu. Meğerse benimle konuşurken bilmemkaç yıllık sevgilisi varmış (bana ayrıldık demişti), araları bozukmuş, benide kızı kıskandırmak suretiyle ilişkilerini tazeliyici olarak kullanmak istemiş. Kız da durumu öğrenince bana sevgilisi olan erkekleri baştan çıkaran aşufteymişim gibi bir mesaj atmıştı. Ben zaten eski erkek arkadaşımın bana yaşattığı acıyı çekiyordum, bir de sizle mi uğraşacağım yettiniz uleynn diyerekten kıza "Ben Ali'den hamileyim!" diye cevap vermiştim. Tabi bu mesajın üzerine ilişkilerini tazeliyici fonksiyonumu yerine getirememiş aksine tamamen ayrılmalarına vesile olmuştum, oh olsun..
Facebook'umda ki mesajı açtım ve Ali'den gelen şu cümleyi gördüm: "Sevgilinle çok mutlusun fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla, sonsuza kadar da mutlu olursunuz inşallah. Ben sana çok büyük bir haksızlık etmiştim, üzmüştüm sadece senden helallik istiyorum" yazmış. Daldım gittim mesajı görünce..Hayatımın 1 ay kadar kısa bir süresini kapsayan, adını-tipini dahi hatırlamadığım, benim için son derece önemsiz olan ve canımı acıtmamış dahi olan bir erkek hatası için pişman olup dönmüş ve helallik istiyordu. Bana çok büyük bir haksızlık eden kişi de kendisi değildi üstelik. Çok haksızlıklar yaşadım ama eski sevgilimin bana yaşattığı haksızlıktan büyüğünü hiç yaşamadım zira. Acaba o hiç pişman olmuş mudur diye düşünmeden edemedim.. O olaydan sonra haftalarca ulaşmaya çalışmış fakat "Konuşacak birşey yok QueenBee arayıp durma!" cevabını almıştım kendisinden. Bende gurursuzluk yapmadım tarihe gömdüm o gün o şahsı. Aşkımdan ölsem de, ne yaşanmışsa da unutacağım dedim ve unuttum. Ne zaman aramak istesem, özlesem ellerimi acıtarak, kanatarak engelledim kendimi. O mesajın eski erkek arkadaşıma ait olduğunu düşündüm, pişmanlığını gördüğümü düşledim. Onu unutalı çok oldu, seviyor da değilim kimse yanlış anlamasın, şu an gerçekten aşık olduğum bir ilişkim var. Fakat içimdeki o haksızlığa uğramışlık var ya o ara ara sızlar durur. Tabiki Ali'ye vereceğim herhangi bir cevap erkek arkadaşımı kızdıracağından cevap vermeden engelledim. Ancak yıllardır içimde kapalı duran defterin sayfaları bir nebze aralandı işte..
hamile kısmına değinmeyi unutmuşum. Ağzımdan aldın sağol.Yaşanmış bazı şeyler olaylar... Ali dediğiniz şahısta çok masum değil, belkide şuan boştaydı ve öylesine bir mesaj attı. Şuanda bir erkek arkadaşınız varsa geçmişi unutun silin atın. Eskiler tamamen eskidiği zaman can acıtmazlar. Nötrleşirsin, kızamazsın bile. Hepsini anlarım da, sırf ALinin kız arkadaşıyla arasını bozmak için "Ali den hamileyim" diye bir cümleyi nasıl kendinize yakıştırarak söylediniz onu anlayamadım. Dilerim bir daha üzülmezsiniz.
hamile kısmına değinmeyi unutmuşum. Ağzımdan aldın sağol.
Evet canım benim, hatırlıyorum.. Sil baştan filmindeki gibi geçmişi hafızadan sildirmek mümkün olsa keşke. Parası neyse verirdik vallahi
Yorumlarından asla 35 yaşında olduğunuz anlaşılmıyor, sadece yorumların ile kendinizi en az 20 yaş genç gösterebiiliyorsun. Ne güzel :) Ne kadar düşünmeden, ne kadar iğneleyici cümlelerin var. Özellikle bir insanın derdini buldummu resmen canını nasıl yakarım diye iştişare ediyorsun herhalde oralarda. Ne yaşadın, geçmişinde ne var inan çok merak ediyorum. Hep de aynı cümle "istediğin gibi yorum yapsaydım hoşuna giderdi dimi :)" Yalnız haberin olsun muhalef bayrağını elinden almak üzere olanlar var geç kalmaya başladın artık konulara. Lütfen dkkat edelim. Onun dışında söylediklerini verecek hiçbir cevabım yok, aklı başında üyeler senin gibi düşünenlere gerekli cevabı vermiş ille bir cevap istiyorsan onların yazdıklarına bakabilirsin 1-2 sayfa geride, tekrarlayacak dğeilim. İyi günler arkadaşım sana, selametle :)Ah canım sana "üzülme kimsenin ahı kimsede kalmaz" diye klasikten bir yorum yapsaydım çok teşekkür ederdin. Sana katılmayınca muhalefet oluyor nedense. Her konunda aynı olay bu da ayrı bir şey.
Neyse dediğine karşı; o sevişme anında herkes halinden memnundu demi, amaç zevk değil mi zaten? Olmuş bitmiş ikiniz de sonuca varmışsınız. Ama neticede ayrıldığı için seni kullanmış oluyor. O zaman ayrılmaması lazımdı seninle cinsellik yaşadığı için.
Bak güzelim yaşım 35 nerede nasıl ne halt yiyeceğimi senden öğrenecek yaşta değilim.
Bu sabah uyandığımda facebook'uma yeni bir mesajın geldiğini gördüm.. Yıllar yıllar önce ilk aşkımı yaşadığım ve deliler gibi aşık olduğum eski erkek arkadaşım tarafından pek güzel vaadler ile kandırılıp, cinsel manada kullanılıp, üzerine aynı gün bir güzel terk edildikten sonra kafa dağıtmalık konuştuğum bir çocuktan. Bu konuşmalık çocuğun adına Ali diyelim. Çok uzun değil 1 ay falan konuşmuştuk ama çıkmamıştık, kimse ile çıkacak halde de değildim zira. Sadece ümit vermişti, yaralarımı saracağını, benim herşeyin en iyisini hakettiğimi, eski erkek arkadaşımın tam bir şerefsiz olduğunu söylemişti. Bir şekilde bana iyi geliyordu. Meğerse benimle konuşurken bilmemkaç yıllık sevgilisi varmış (bana ayrıldık demişti), araları bozukmuş, benide kızı kıskandırmak suretiyle ilişkilerini tazeliyici olarak kullanmak istemiş. Kız da durumu öğrenince bana sevgilisi olan erkekleri baştan çıkaran aşufteymişim gibi bir mesaj atmıştı. Ben zaten eski erkek arkadaşımın bana yaşattığı acıyı çekiyordum, bir de sizle mi uğraşacağım yettiniz uleynn diyerekten kıza "Ben Ali'den hamileyim!" diye cevap vermiştim. Tabi bu mesajın üzerine ilişkilerini tazeliyici fonksiyonumu yerine getirememiş aksine tamamen ayrılmalarına vesile olmuştum, oh olsun..
Facebook'umda ki mesajı açtım ve Ali'den gelen şu cümleyi gördüm: "Sevgilinle çok mutlusun fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla, sonsuza kadar da mutlu olursunuz inşallah. Ben sana çok büyük bir haksızlık etmiştim, üzmüştüm sadece senden helallik istiyorum" yazmış. Daldım gittim mesajı görünce..Hayatımın 1 ay kadar kısa bir süresini kapsayan, adını-tipini dahi hatırlamadığım, benim için son derece önemsiz olan ve canımı acıtmamış dahi olan bir erkek hatası için pişman olup dönmüş ve helallik istiyordu. Bana çok büyük bir haksızlık eden kişi de kendisi değildi üstelik. Çok haksızlıklar yaşadım ama eski sevgilimin bana yaşattığı haksızlıktan büyüğünü hiç yaşamadım zira. Acaba o hiç pişman olmuş mudur diye düşünmeden edemedim.. O olaydan sonra haftalarca ulaşmaya çalışmış fakat "Konuşacak birşey yok QueenBee arayıp durma!" cevabını almıştım kendisinden. Bende gurursuzluk yapmadım tarihe gömdüm o gün o şahsı. Aşkımdan ölsem de, ne yaşanmışsa da unutacağım dedim ve unuttum. Ne zaman aramak istesem, özlesem ellerimi acıtarak, kanatarak engelledim kendimi. O mesajın eski erkek arkadaşıma ait olduğunu düşündüm, pişmanlığını gördüğümü düşledim. Onu unutalı çok oldu, seviyor da değilim kimse yanlış anlamasın, şu an gerçekten aşık olduğum bir ilişkim var. Fakat içimdeki o haksızlığa uğramışlık var ya o ara ara sızlar durur. Tabiki Ali'ye vereceğim herhangi bir cevap erkek arkadaşımı kızdıracağından cevap vermeden engelledim. Ancak yıllardır içimde kapalı duran defterin sayfaları bir nebze aralandı işte..
Vallahi verdiğim en doğru kararlandan biridir.Yaşanmış bazı şeyler olaylar... Ali dediğiniz şahısta çok masum değil, belkide şuan boştaydı ve öylesine bir mesaj attı. Şuanda bir erkek arkadaşınız varsa geçmişi unutun silin atın. Eskiler tamamen eskidiği zaman can acıtmazlar. Nötrleşirsin, kızamazsın bile. Hepsini anlarım da, sırf ALinin kız arkadaşıyla arasını bozmak için "Ali den hamileyim" diye bir cümleyi nasıl kendinize yakıştırarak söylediniz onu anlayamadım. Dilerim bir daha üzülmezsiniz.
Siz konuyu pek anlamamışsnız galiba. Ben sevgilisi olduğunu bilmeyerek konuştum, sadece acılarımı paylaştım. Kendisi bana ben senin yaralarını saracağım, ben seni mutlu edeceğim dedim. Bir ilişki muhabbeti kurmadm. O kurmaya çalıştı. Kendisi isteyerek benimle konuştu. Konuşmayadabilirdi. Ben eski sevgilim muhabbeti dışında paylaşım kurmadım kendisiyle. O kıza haksızlık olduğu için ara bozdum zaten, görsün sevgilinin yüzünü. Bunlara ek olarak o gün bugündür temellerimi yeterince sağlam atıyorum zaten. Bu kazançlarımdan biri oldu. Sağolun.Ali de sizde birbirinizi kullanmissiniz bu kadar. Kimseyi masum göremedim ben kandırılan Alinin sevgilisi gibi bu da sizin ara bozmak iÇin söylediğiniz o cümle sonucu olmuş. IkinizIn de birbirinizden kalır yanınız yok ama artık geçmiş geçmişte kaldi önünüze bakın bundan sonra aynı hatalara dusmeyin canınızı sıkacak. Yıllar sonra yine iç kanatacak bir mesajin gelmemesi için bugünden temelleri düzgün atın.
Hmm yanlış anlamisim o zaman. Kusura bakmayın ama üzülmeyin kimsenin kötülüğü kimsenin kârı değildir kim ne yasarsa bu dünyada iyi veya kötü cezasız veya mükafatsiz kalmayacaktır. Allah herşeyi görüyor.Siz konuyu pek anlamamışsnız galiba. Ben sevgilisi olduğunu bilmeyerek konuştum, sadece acılarımı paylaştım. Kendisi bana ben senin yaralarını saracağım, ben seni mutlu edeceğim dedim. Bir ilişki muhabbeti kurmadm. O kurmaya çalıştı. Kendisi isteyerek benimle konuştu. Konuşmayadabilirdi. Ben eski sevgilim muhabbeti dışında paylaşım kurmadım kendisiyle. O kıza haksızlık olduğu için ara bozdum zaten, görsün sevgilinin yüzünü. Bunlara ek olarak o gün bugündür temellerimi yeterince sağlam atıyorum zaten. Bu kazançlarımdan biri oldu. Sağolun.
Evet doğru, Allah'ın adaletiden şüphem yok. Teşekkür ederim, sağolun :)Hmm yanlış anlamisim o zaman. Kusura bakmayın ama üzülmeyin kimsenin kötülüğü kimsenin kârı değildir kim ne yasarsa bu dünyada iyi veya kötü cezasız veya mükafatsiz kalmayacaktır. Allah herşeyi görüyor.
aşağıdaki yoruma teşekkür etmeyi unutma..Yorumlarından asla 35 yaşında olduğunuz anlaşılmıyor, sadece yorumların ile kendinizi en az 20 yaş genç gösterebiiliyorsun. Ne güzel :) Ne kadar düşünmeden, ne kadar iğneleyici cümlelerin var. Özellikle bir insanın derdini buldummu resmen canını nasıl yakarım diye iştişare ediyorsun herhalde oralarda. Ne yaşadın, geçmişinde ne var inan çok merak ediyorum. Hep de aynı cümle "istediğin gibi yorum yapsaydım hoşuna giderdi dimi :)" Yalnız haberin olsun muhalef bayrağını elinden almak üzere olanlar var geç kalmaya başladın artık konulara. Lütfen dkkat edelim. Onun dışında söylediklerini verecek hiçbir cevabım yok, aklı başında üyeler senin gibi düşünenlere gerekli cevabı vermiş ille bir cevap istiyorsan onların yazdıklarına bakabilirsin 1-2 sayfa geride, tekrarlayacak dğeilim. İyi günler arkadaşım sana, selametle :)
Herkesin kendi seçimi arkadaşım. Ben Tarih öğretmenliği öğrencisiyim. Cahiliye dönemini iyi bilirim. Cahiliye döneminde bekaret ne kadar banal diye bir şey yok aksine zina etti diye yada tecavüze uğradı diye taşlanarak (recm) ile öldürülen kadınlar var. Tekrar bir araştır istersen. Herkesin seçimine saygı duyuyorum, sende duymak zorundasın.Kimisinin dusuncesi de şu; Değil mi ama artık ilk tanistigimz adamla evlenmek yada bakire kalmak tarihte kaldı(!) Cahiliye dönemi hep tüü pis kaka onlar hatta ıyyyy ne kadar banaaalll şeyler bunlar.
Kimisinin dusuncesi de şu; Değil mi ama artık ilk tanistigimz adamla evlenmek yada bakire kalmak tarihte kaldı(!) Cahiliye dönemi hep tüü pis kaka onlar hatta ıyyyy ne kadar banaaalll şeyler bunlar.
Anlamadın arkadaşım ben bu kişilere tepki olarak dedim düşüncelere saygiliyim. Fakat dediklerimi ters düşün kimisi bu düşünceyi bu şekilde görüyor anlatabildim mi olay basit degil demek istedim.Herkesin kendi seçimi arkadaşım. Ben Tarih öğretmenliği öğrencisiyim. Cahiliye dönemini iyi bilirim. Cahiliye döneminde bekaret ne kadar banal diye bir şey yok aksine zina etti diye yada tecavüze uğradı diye taşlanarak (recm) ile öldürülen kadınlar var. Tekrar bir araştır istersen. Herkesin seçimine saygı duyuyorum, sende duymak zorundasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?