Gelin beni kiskaniyor mu ne ?

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
SLM OceLikLe , Dün Kayit Oldum Buraya 1 arkadasimin Onerisiyle ,
Ve 1HayLi Begendim.
Dünden Beri Cikmiyorum Nerdeyse :)
Bende 1 Sorunumu Paylasayim Istedim.
Ben 33 yasinda , ailemle , yurtdisinda yasiyan 1 Kadinim.
erkek Kardesim evleneli 2 sene oluyor ,
fakat esini buraya getirmesi daha yeni kismet oldu.
dil kursu vsvs.
nihayet geldi gelinimiz , geldi ki ne geldi :)
Geldigi Ilk Gunden Beri hep yardimci Oldum , tam dil bilmiyor ,.
ama o bana dusmanmis meger , kardesimi benden kiskaniyormus meger..
babamiz yok bizim , ondan cok bagliyizdir bir birimize...
ben kardesimi ise goturur , cikista alirim , ehliyeti olmadigi icin,
evin kapisina geldigimde , kardesimi birakmak icin , camdan bakar oyle
girer iceri ,
yazik kardesimde bosver sen diyor ,
daha sigarasini alamiyor , ben getiriyorum veriyorum , kapidan
1 iceri gir bile dmez ,
ayol ne var , su olumlu dunyada anlasmayacak ,
vallahi kardesime bisey sormaya cekiniyorum onun yaninda!
1 opup sarilamiyorum kizmasin gelin hanim die :)
hep görümcelerden sikayetci olunur ya , bende bizim gelinden sikayetciym vLLahi ;D !

rahatsızlık vermekten ziyade hoşunuza gitmiş sanırım kıskanılmak :86:

yazdıklarından gelinin seni kıskandığına dair bir emare göremedim.

yani nedenini anliyamadim Ki cnm , kiskanmasini , sevmemesini gerektircek bi durumda yok .
hadi yabanci olsam ne olsa , tmm derim , haklidir.
ama ailesiyim bende Onun , ablasi sayilirim , 19 yasinda daha.
benden 10 kat fazla guzel vallahi , anlamadim anliyamiyorum.

şimdi o değişik bir ortama girdi, eşinin yanına yeni geldi kendi alanını oluşturmaya sınır belirlemeye çalışıyor. biraz daha anlayışlı olunmalı bence. benim de erkek kardeşim var 1 yaş küçük benden. o evlense onun eşi bana kıskançlık yapsa benim de gücüme gider ki olucaktır da biraz. insanın garibine gider haklısın.

evt cnm anlyiorum aslinda yeni bir ortama girdi , gurbete geldi ,
anasindan , babasindan ayri. Ben Ona ne guzel bir arkadasim iste
dil bilmiyor biryere cikamiyor , bunlarinda etkisi vardir,
derim birsey lazim oldugunda soyle , arar hemen getiririm
evlerimiz fazla uzak degil ,
ama kapiya kadar geliyorum , kapiyi tam acmiyor ,
bende kapidan verip gidiyorum ,
ne olacak gel bir kahve icelim dese ,
kardesime demis seni neden eylem aliyor ( eylem benim )
otobuse bin gel , onun isten cikis saatinde otobus yok halbuki ,
blmiyorum artik , bu kiskanclik diilde nedir , baska adimi vardir bilmiyorum :S

Ben garip birşey görmedim.
Ama illa kıskanıyor diyorsanız bence sorun sizde çünkü kız 19 yaşında.
Ergen daha ne yapsa hee der geçerdim,ufak daha tripleri vardır kendi kendine..
hesaplar kitaplar yapar kocasını paylaşamaz olur olur.. yaşına göre gayet normal.
ama sizin yaşınıza göre onun yaptıklarını mesele yapmanız garip,30 yaşına gelmişsiniz.
19 yaşında ergen kızın hallerini mesele yapıyorsunuz.
kızın yanında kardeşinizi kaç kere öpmek istiyorsunuz ki rahatsız olsun.
herkes selamlaşırken öpüşür ne yapıyorsunuz kucağınıza alıp sevmek mi istiyorsunuz kardeşinizi?
almayıverin sigarasını ne olur ? siz almayın kardeşiniz alsın..
hem ilgi gösterip hem arkasından konuşmak garip ablasınız o da ergen ..
hepsi bu

gelin görümcee kıskançlığı zaten bilinen birşey bazen kaynana gelin kıskanölığının bile üzerine çıkıyor bence olabilir

sen garip birsey gormediysen yoktur arkadasim , opuyorum.

Icime dogdu ne hollandadamisin? Bende kocami cok kiskanirim durmadan biri tarafibdan opulmesi benide rahatsiz ederdi cunku bende oyle opup sarilmayi sevmm birkere oper sarilirim anama babama bacima okadar yasidakucuk zaten

Icime dogdu ne hollandadamisin? Bende kocami cok kiskanirim durmadan biri tarafibdan opulmesi benide rahatsiz ederdi cunku bende oyle opup sarilmayi sevmm birkere oper sarilirim anama babama bacima okadar yasidakucuk zaten

haha evet hollanda cnm nerden dogdu icine kiz?

ben de bişey göremedim üstelik kızcağız küçük kardeşiniz yaşında size düşen dertlenmek değil olgun olup onu büyütmek...bence de denginizmiş gibi neden kıskanıyor demeniz yanlış..üstelik ben de kocamı kıskanırım en çok beni sevsin isterim annesi de olsa ablası sa abisi de...

bir de kusura bakmazsanız 1 şey daha söylemek istiyorum bu 1 şey söylerken yazdığınız 1 ler yazınızın akıcılığını inanılmaz bozuyor ...

Son düzenleme:
ee ne var yani bunda gelin seni kıskanmıyo merak etme o sadece kocasını kıskanıyor yani ne var bende kocamı herkesten kıskanırdım şahsen bu erkek ya da kız kardeşi dahi olsa

ee ne var yani bunda gelin seni kıskanmıyo merak etme o sadece kocasını kıskanıyor yani ne var bende kocamı herkesten kıskanırdım şahsen bu erkek ya da kız kardeşi dahi olsa
kardes , , , diyoruz Yahu , koca kiskanilir tmm ama kardestende degil yani abartmayin gozunuzu seveyim..
ne yani bunca yil biz vardik ta kardesimiz evlendi diye opemicezmi sarilamicazmi , kapi mandalimi oliyoruz simdi biz evlendiler die . aaaa.

neyse kizlar , herkezin dusuncesi frkli olabilir tbiki , konuyu kapatalim en iyisi
baska bir konuda gorusuruz , opuyorum .<3

kardes , , , diyoruz Yahu , koca kiskanilir tmm ama kardestende degil yani abartmayin gozunuzu seveyim..
ne yani bunca yil biz vardik ta kardesimiz evlendi diye opemicezmi sarilamicazmi , kapi mandalimi oliyoruz simdi biz evlendiler die . aaaa.

insan sevdiğini kıskanır yahu sen ne dersen de kötü anlamda kıskanmıyo tabi ki diğer kadınlarda ki kıskanmaz ama sevgiyi paylaşamaya bilir ne yani kardeşsiniz diye artık karısı kıskanmıcak değil ya ne derseniz diyin valla öyle evlenince insanın herşeyi kocası ve karısı olur o kadar

şu olayı da hiç anlamış değilim yahu bunca yıl biz vardık nasıl bir mantıktır bu, insanın eşi elbette en önce gelir bence gelinde değilde kıskançlık biraz sizde gibi geldi sanki kardeşinizi zorla elinizden almış gibi bahsediyorsunuz, ister iki yıllık ister iki aylık olsun eş her zaman farklıdır, daha kıymetlidir çünkü paylaşımlar özeldir, yaşananlar özeldir, çok merak ettim acaba siz evli misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…