ben kardesimin degil gelinin sigarasini , vsvs bir ihtiacini o bana soylediginde abla sunu al , vsvs dediginde alip getiriyorum , yanlis anlamissiniz -:Sbence siz çok fazla onlarla içiçe olmak istiosunuz gibime geldi hem yeni geldi gelin diosunuz bence rahat bırakında evliliklerinin tadını çıkarsınlar koca adam kardeşiniz evlenmiş öle sürekli öpmek sigarasını kapıya getirmek falan ne kadar doğru ben gelinizin yerinde olsam bende aynısını yaparım siz bekarsınız anlaşılan.
gelin henüz çok genç, neredeyse iki katı yaşındasınız sizi niye kıskansın ki?
dili de yaşı çok genç olduğu için zamanla öğrenecektir,
ama ben sizin konuşmalarınızdan fazla rahat bir bayan olduğunuz izlenimine kapıldım.
kız belki daha çekingen bir tip, sizin rahat davranışlarınıza alışamamış olabilir, daha kapalı bir çevrede büyümüş olabilir.
ona yol yordam gösterecek ablalık edecek olan sizsiniz.
kardeşinize bu durumu yansıtmayın ki eşiyle arası bozulmasın.
"aa bak ayol karın beni kıskanıyor" gibi bi tarzınız var sanki.
sizin gelin hanımdan önce var olmanız kardeşiniz üzerinde her hakka sahip olduğunuz anlamına gelmiyor,
örneğin kardeşiniz eşine bakmak zorundadır, ancak size bakmakla yükümlü değildir.
bazı sevgılı arkadaslarımız esını, kardesınden ablasından kıskanmayı cok normal bulmus .
''benım esımı benden baska kımse opemez ,bu kardesı de olsa''seklınde fıkırlerını belırtmısler.
bazen bu kk kadınlarını anlamak gercekten cok guc oluyor .
''esımın kardesıne uyuz oluyorum,gorumcemden nefret edıyorum esımı benden kıskanıyor''dıye konu acanları topa tutarız .''o esınızın kardesı nasıl yok sayarsınız'' dıye konu sahıbıne bır guzel yuklenırız .
burada da durum cok farklı .gelının; esını kardesınden kıskanması olması gereken davranıs olmus, esını kardesının sapur supur opmesı kabul edılemez bır durum oluverımıs
neyse konu sahıbının duruma gelıcek olursak ,gelınınız sanırım gırdıgı ortamda yabancılık cekııyor .ve her ıslerıne sızın kosmanız ,kendılerı zayıf gucsuz acız gıbı hıssedıp ,sıze muhtac olmanın caresızlıgınden dolayı bıraz huzursuzuk yasıyor gıbı .normal tepkıler olabılır kıskanmak mı bılemeyecegım ama .
ancak konusarak anlasılamayacak bır durum da degıl .
herkesin fikri kendine normaldir fikirler tartışılmaz yani sonuçta sen eltin ve görümceni sakın kıskanma kocanı şapur şupur öperlerse ve sakın bi gün seni ikinci plana atarlarsa kıskanma tamama mı ben hep vardım desinler sende evet ya ben ikinci planda kalabilirim de sen böyle yap güzelim
öncelıkle yoruma yorumla karsılık verılmezse sevınırım .
elbette herkez fıkrını belırtecek ben de fıkrımı belırttım .
fıkrımı belırtırken de cogu konularda gozlemledıgım zıtlıga degındım.
ben evlı degılım ama evlendıgım de esımın aılesı ,esımı sapur supur da opebılır kucagında da sevebılır .bunda bır terslık grmuyorum ben .demek kı aıle bagları kuvvetlı benım daha da cok hosuma gıder.
oldu olucak cocugumuzdan da kıskanalım o zaman .kardesın opmesını bıle kıskanırsak ,yarın cocugu benden daha cok sevıyor dıye problem cıkarmak da kacınılmaz olur herhalde.
ayrıca burada muhabbet eltı degıl eltıyı nereden cıkardınız sımdı sız.sapur supur open gorumcesı eltısı degıl.
son olarak ,esın ıkıncı planda kalması ıcın bır neden gormedım ben .
sonuc olarak bu benım fıkrım .yorum uzatılmasa sevınırım .
tesekkurler.
Konudan uzaklaşmadan ve tartışma ortamı yaratmadan paylaşıma devam edelim lütfen.
pardon!!!
yoruma yorumla cevap verilmezse sevinirmisin
ilk başka sen yoruma cevap verdiğin için verdim zaten o tepkiyi ayrıca sen kk bayanlarını anlamıyormuşsun ya sen nesin sende buranın bir üyesisin kendini mükemmel gördün sanırım
yorumu uzatılmasını düşünüyorsan ayrıca hiç cevap vermeseydi keşke hani söz gümüşse sukut altın ya beşi bir yerde modelinde dursaydın o zaman canım sende bu kadar basit...
Nedense bende bunu anlıyamıyorum konu sahibi görümce diye neredeyse kızı suçlu çıkardınız. İnsan kapıya kadar gelen birine yabancı biri bile olsa buyur eder. Bu bizim kültürümüzdür. Belki kıskançlık yoktur ama ben gelin hanımın mesafeli durmak istediğini anladım. Ne demek kocamı benden başkası öpemez bizler evlenince kocamızı tapulu alıyoruz galiba. Bu düşüncelerle yeni nesil sayesinde çekirdek aileye dönüştük ne kadar acı. Yapmayın arkadaşlar kocalarımız ağaç kovuğundan çıkmadı onlarında bir ailesi var. Kusura bakmasın kimse ama bu hiçte etik değil.
yorumları okurken afedersiniz yuhh dedim resmen
Bu nasıl mantıktır ya anlamıyorum.
benim eşiminde 2 ablası var yeri gelir sarılırlar yeri gelir öperler
onlar 30 seneyi bir geçirmişler şimdi ben onları nasıl ayırırım aralarına nasıl girerim
benimde erkek kardeşim var canım ciğerimdir o benim
her haftasonu görüşürz mutlaka ve ben onu öperim sarılırım en içten şekilde
ileride kardeşimin eşi bana bu yüzden tavır gösteremez asla buna müsade etmem
Eşimi anneside öper ablasıda asla girmem onların arasına
yokk ya siz oğlunuzu büyütün her cefasını çekin
evlensin ve gelin hanım size oğlunuzu uzaktan sevdirsin olurmu böyle saçmalık
düşünürken biraz empati yapın bencil olmayın lüften..
konuya gelince gelinin yaşının küçük olması,yeni bir ülkeye ayak uydurmaya çalışması
farklı bir ortama girmesi bir çok etken var ortada bocalamış olabilir
biraz daha ılımlı yaklaşıp onu anlamaya çalışın
ve zamana bırakıp düzenini kurmasını bekleyin
annemle arasi iyidir , bir bana boyle.bence de sizin yaptıklarınızda hiç bir anormallik yok.tabi ki kardeşinizi istediğiniz gibi sevip,öpebilirsiniz.gelininizin tavırlarına bakılırsa,
(kardeşinizle konuşurken mutfağa geçmesi,sizi içeriye davet etmemesi)bal gibide sizi kıskandığına delalettir.
bir de annenize karşı tavırları nasıl,merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?