evt cnm anlyiorum aslinda yeni bir ortama girdi , gurbete geldi ,
anasindan , babasindan ayri. Ben Ona ne guzel bir arkadasim iste
dil bilmiyor biryere cikamiyor , bunlarinda etkisi vardir,
derim birsey lazim oldugunda soyle , arar hemen getiririm
evlerimiz fazla uzak degil ,
ama kapiya kadar geliyorum , kapiyi tam acmiyor ,
bende kapidan verip gidiyorum ,
ne olacak gel bir kahve icelim dese ,
kardesime demis seni neden eylem aliyor ( eylem benim )
otobuse bin gel , onun isten cikis saatinde otobus yok halbuki ,
blmiyorum artik , bu kiskanclik diilde nedir , baska adimi vardir bilmiyorum :S
Kardeş kardeşi karşılaştığında öper sarılır ama içinden geldikçe şapur şupur öpüp sarılamaz. 30 yıldır kardeşsiniz diye bu hakkı kimse size vermez.
Bunun adı kıskançlıksa kıskançlık. Benim kocamı benden başka kimse öpemez. Bir tek ben içimden geldiğinde öperim. Neyse,
Belki gelin hanım sizden elektrik alamamıştır. Yol bilmez iz bilmez, sigarasını bile almaktan aciz olabilir ama sizin tavırlarınızı yakınlığınızı sevmemiş olabilir. Tavrı bu yüzdendir belki?
Nedense bende bunu anlıyamıyorum konu sahibi görümce diye neredeyse kızı suçlu çıkardınız. İnsan kapıya kadar gelen birine yabancı biri bile olsa buyur eder. Bu bizim kültürümüzdür. Belki kıskançlık yoktur ama ben gelin hanımın mesafeli durmak istediğini anladım. Ne demek kocamı benden başkası öpemez bizler evlenince kocamızı tapulu alıyoruz galiba. Bu düşüncelerle yeni nesil sayesinde çekirdek aileye dönüştük ne kadar acı. Yapmayın arkadaşlar kocalarımız ağaç kovuğundan çıkmadı onlarında bir ailesi var. Kusura bakmasın kimse ama bu hiçte etik değil.
canım burda görümceler ve kaynanalar hiç sevilmez haberin yokmuydu
canım burda görümceler ve kaynanalar hiç sevilmez haberin yokmuydu
Nasıl yani birtek siz mi öpebilirsiniz ? Birde erkek kardeşiniz var mı ..
yani o zaman ben kardesimi opmiyim sevmiyim He , ikinci annesiyim ben onun yahu , ben buyutmusum.
operimde severimde , sarilirimda , KARDES tir , CAN dir , tmm evlendi , artik karisi var , tabiki
onu daha cok sevebilir , ASK herseyin Ustundedir , fakat benimde yaptiklarim yanlis degil yahu ,
evlerine bile gitmiyorum aman rahatsiz olmasinlar , cunku farkediyorum ben orda olunca
yuzu gulmuyor , kardesimle konusunca ben mutfaga fLan gidiyor , giderken bir byby diyorum
birsey demiyor ,
acikca blli ediyor istemedigini ,
her neyse herkez farkli fikirde , kimi der benden baskasi opemez kocami , kimi der bole bole vsvs.
saygi duyarim.
Nedense bende bunu anlıyamıyorum konu sahibi görümce diye neredeyse kızı suçlu çıkardınız. İnsan kapıya kadar gelen birine yabancı biri bile olsa buyur eder. Bu bizim kültürümüzdür. Belki kıskançlık yoktur ama ben gelin hanımın mesafeli durmak istediğini anladım. Ne demek kocamı benden başkası öpemez bizler evlenince kocamızı tapulu alıyoruz galiba. Bu düşüncelerle yeni nesil sayesinde çekirdek aileye dönüştük ne kadar acı. Yapmayın arkadaşlar kocalarımız ağaç kovuğundan çıkmadı onlarında bir ailesi var. Kusura bakmasın kimse ama bu hiçte etik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?