- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Hangi dilde ?Şimdi bu bize küfür mü ediyor
Kendi dilindeHangi dilde ?
Kaynananin evinde yaşamak normal de annene her gun gitmek mi anormal?Eğer aynı devam ederse annem çıkın diyecek ama biz kurtarma çabasındayız ayırmak değil biraz evlendiler kendilerine gelsinler bıraksın hergün ennesine gitmeyi birde evde artık temizlik yemek yapsın başka bir istenmiyor
Neden gitmesin annesine yahu.. ne saçma istekler sennin anneni 24 saat görüyor da kendi annesine neden gitmesin..Eğer aynı devam ederse annem çıkın diyecek ama biz kurtarma çabasındayız ayırmak değil biraz evlendiler kendilerine gelsinler bıraksın hergün ennesine gitmeyi birde evde artık temizlik yemek yapsın başka bir istenmiyor
Senin kardesin birak hergun annesine gitmeyi, annesiyle aynı evde yaşıyor evlendiği halde. kiz hergun annesine gidince neden gözüne batti?
Tam tersi bütün isi kiz yapsaydi annen biseye elini sürmeseydi sorun olmazdi ama degil mi?
Ki ben hicbi ise elini surmedigine asla inanmiyorum. Başlarda yapmıştır sonra bakti ki yaptıkça iyice hizmetci muamelesi görüyor birakmistir veya azaltmistir is yapmayı.
Kardeşin de bi zahmet karisini el ustunde tutsun, kiza ayri ev bile kuramiyorsa, en azindan üzmesin. Burda ona da diyecek laf cok aslinda. Ayri eve cikamayacaksan annenin dizinin dibinden ayrilamaycaksan ne diye evlenip elin kızının rahatini bozuyosunki.
Yani siz kim oluyorsunuz ki kizin ailesiyle ne sıklıkta görüşeceğine karar veriyorsunuz? Size mi soracaktı?
Annenizle oturup kizi cekistirmekten baska isiniz yok heralde. Bedava hizmetçimiz oldu diye sevindiniz ama isler umdugunuz gibi gitmedi tabi. Asıl siz görümce bozuntususunuz.
Aynen. Anneniz yapacak, annenin evi diil mi orası, el kızı hizmetçi mi, sen otursana kaynanayla kıza ev açma sonra hzimetçi gör hadi ordan uyanıklar sizi senin ananı niye çeksin o kız he niyeBeni zaten ilgilendirmez tabiki hanımını sevecek fakat annesini de ezdirmeyecek değilmi o oturacak temizliği yemeği annemmi yapıcak
Katılıyorum sizeNeden bi konu olunca eğitim durumuna geliyo yani bir doktor çok mu eğitimli çok mu bilen hak vermiyorum bayana ama sizin bu "eğitim"e getirmenize gerek yok
Aile eğitimiüslubu bozuk ondan konu eğitime geliyor.
Güle güle okuKonuyu alintiladiginiz icin teşekkürler4 dakikayla kaçırdım, silinmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?