Gelin bozuntusu

Yok yok değil maalesef. Üşenmedim eski konularına baktım 2017de de erkek kardeşi için; acıdığımız için işe aldım ayak işlerini yaptırmaya demiş. Şimdi kardeşini kurtarmaya çalışması falan komik geliyor. Bence elinden gelse kendisi verir kardeşini onlara gitsin diye. Bir de sanırım kendisinin eşiyle problemleri var o yüzden geline sarmış olabilir

Evi ayrı, yolu sapa olursa, bütün sorununuz çözülür. Annenizle, kardeşinizin birlikte yaşama zorunluluğu neden? Ekonomik sebeplerden dolayı ise, bir süre herkes birbirine biraz tahammül gösterecek. En kısa sürede kardeşinize evini ayırması gerektiğini söyleyin.
Hem para yok deyip, aynı eve yerleşip, hem de evde hiçbir sorumluluk almıyorlarsa, boylarının ölçüsünü almalılar.

Ne muhteşem bir üslup. Sizin gibi asil bir hanımefendiye yakışmaz o gelin ve ailesi. Çok haklısınız. Kovun evden. Meghan Markle gibi paçoz ışte. Onu da saraydan kovdular. Kovulmadım kendim gittim diyor ama hep yalan. Ninem benim, sarayın asaletine yakıştıramadı tabi o sonradan görmeyi. Ninem de sizin gibi asil bir kadın. Bin yaşına geldi hala asil, hala şık.

Burada size olumsuz yorum yapanları da Elizabeth ninemin asaletini örnek alarak görmezden gelin. Saraydan çok Meghan gelir geçer, mühim olan sarayın ve asaletin korunmasıdır. Kesin Meghan da ninemin mücevherlerini çalmıştır ama havuç kafaya büyü mü yaptı nedir, görmüyor işte gerçekleri.

Siz bu eşsiz asaletinizi bozmayın.

Çok sin
evt öyle olmalı

o zaman konu sahibinin üslup genel olarak böyle.
"ben ev verdim, benim evim, ben ev verdim parasız oturuyolar, acıdım işe aldım, acıdım iş verdim ayak işini yaptırıyorum" . keşke gelin de burda olsa da bir de ondan dinlesek.

Ama bak, ev vermiş. İyi okudun dimi ev vermiş, ev ev ev

Hah geldi bizim kırık da şükür.

Bu arada kadın öfkeli, az bozuluvermiş ağzı, görmeyiverin yav. Küfür etmiyor ki, gelin diyesi gelmemiş gelin bozuntusu demiş, ne desin yani, olur arada o kadar.

Hah geldi bizim kırık da şükür.

Bu arada kadın öfkeli, az bozuluvermiş ağzı, görmeyiverin yav. Küfür etmiyor ki, gelin diyesi gelmemiş gelin bozuntusu demiş, ne desin yani, olur arada o kadar.

Ahsjsjs ben bir şey demedim yahu aksine övgü yağdırdım. Meghan gibi yılanlar yüzünden görümcelerin adı çıkıyor zaten.

Diyorsunuz ki, gelin bozuntusu bizim koyduğumuz kurallar çerçevesinde yaşamak zorunda

He İdrak, bana da mı lolo?

Neyse.
Bu konudan ban da çıkabiler, ben gidiyom.

Shsjsj sen yemezsin zaten, onun rahatlığıyla banı engelleme girişiminde bulundum ahsjsjs. Ben de gidiyorum yeni çıktım mapustan iki dakika rahat vermiyor cımbızlı abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…