- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Tamam ailesinin taktığını verseydiniz o zaman bir sene olmuş gelininizinde aklı güzel anlaşılan.Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
Kiza ben sürekli diyorum al altınları en azından bazılarını geldiğinde götür diyorum. Ama sanırım yarım ağız dedigimi düşünüyor. Tavır alırız diye korkuyor sanirim
Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
Altın kızın değil mi?Ama kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük
Emanet etmez kimse yeni gelin ağzını acamiyo çoğu kaynana ben saklarım deyip üstüne yatiyo ne koparirsam diye,benim kizkardesimin kaynsnasida aldı herşeyini iste al dedim sürekli aldı kaynanadan ev aldılar o altinlarla.Zaten şu gelinlerin kaynana kayınpedere altınlarını emanet etme olayını da asla anlamadım anlamayacağım
Mesela altın bu aralar en sevilen yatırım aracıKız yalan söyleme bu devirde altın sevilmez mi ben bilezik ve ceyreklerime çıkarıp bakardım ara sıra ha bide takmasa aklı yokmu gider hesap açıp üstüne yatirirdi çok muzusun görümce benim olcakti senin gibi kesin yolardim
Tamamen hirsizlik , toprak kabul etmez boylesiniAltın kızın değil mi?
ister takar ister duvara asar ister bozar harcar. Size neee!!!
Üstelik babasının kendi akrabalarının da taktıkları varsa siz resmen şu an hırsızlık yapıyorsunuz. terbiyesizlik ya. Yuh yani.
Allah inancı varsa Allah’ın adaleti şaşmaz dyr korkmalı. Allah inancı yoksa da karma var, bana döner demesi gerekiyor aslında.Tamamen hirsizlik , toprak kabul etmez boylesini
Siz verin yine de hepsini. Baştan hata ettik almakla deyin.Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?