Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiza ben sürekli diyorum al altınları en azından bazılarını geldiğinde götür diyorum. Ama sanırım yarım ağız dedigimi düşünüyor. Tavır alırız diye korkuyor sanirim

Pardon ya siz tam olarak kimsiniz kizin altinlarina el koyuyorsunuz? Size kocasinin hatrina deger verip aralari bozulmasin diye sesini cikaramiyordur kizcagiz. Iyice sindirmisler bir de soruyorsun kim hakli saka gibi. Size mi soracakti kendi altinlarini takarken? Hayir sen de birinin gelini olacaksin bir gun su muameleyi yaparken otur iki kere dusun.

Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış

Yalanin boylesi .... gotur kardesine hepsini teslim et ablacim o kadar geline vermezsin sen de. Cidden niyetin varsa tabi.

Ama kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük
Altın kızın değil mi?
ister takar ister duvara asar ister bozar harcar. Size neee!!!
Üstelik babasının kendi akrabalarının da taktıkları varsa siz resmen şu an hırsızlık yapıyorsunuz. terbiyesizlik ya. Yuh yani.

Zaten şu gelinlerin kaynana kayınpedere altınlarını emanet etme olayını da asla anlamadım anlamayacağım
Emanet etmez kimse yeni gelin ağzını acamiyo çoğu kaynana ben saklarım deyip üstüne yatiyo ne koparirsam diye,benim kizkardesimin kaynsnasida aldı herşeyini iste al dedim sürekli aldı kaynanadan ev aldılar o altinlarla.

Mesela altın bu aralar en sevilen yatırım aracı
1'e 10 veren her şeyi severim şahsen
10 tane bileziği bile koluma alıp gezebilirim

Tamamen hirsizlik , toprak kabul etmez boylesini

Tamamen hirsizlik , toprak kabul etmez boylesini
Allah inancı varsa Allah’ın adaleti şaşmaz dyr korkmalı. Allah inancı yoksa da karma var, bana döner demesi gerekiyor aslında.
İnşallah kendi kayınvalidesi de bu kafadan olur o altınlarına üzülmesni anlar. Yazık günah ya kendi ailesinin taktığı altına el koymak ne demek. Çok çirkin, düpedüz çalmak bu.

Bacım kızın altınlarını geri verin gönlünü alın. Vebal altında kalmayın. Bize de haber edin de içimize sular serpilsin. Sizi de alkışlayalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…