- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.815
- 548
- 51
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
İnanci olan boyle birsey yapar mi , yapip bir de sorar mi burda , dumur oldum resmenAllah inancı varsa Allah’ın adaleti şaşmaz dyr korkmalı. Allah inancı yoksa da karma var, bana döner demesi gerekiyor aslında.
İnşallah kendi kayınvalidesi de bu kafadan olur o altınlarına üzülmesni anlar. Yazık günah ya kendi ailesinin taktığı altına el koymak ne demek. Çok çirkin, düpedüz çalmak bu.
Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
Fazlasıyla. Sinir oldum burda hahah görümcemi öpesim geldi tutmayın len
Boyle bir insan gelip verdim altinlari dese inanir misiniz? Ben inanmam , bu kadar kotu kalpli biri yalan da soyler herseyi de yaparBacım kızın altınlarını geri verin gönlünü alın. Vebal altında kalmayın. Bize de haber edin de içimize sular serpilsin. Sizi de alkışlayalım
seni burda yerler bee ne cesaretle bunu yazdın buraya bırak babamın altınlarını kendi takılarımı bile bırakmam oldu canım madem babanın parası yok evlendirmicek oglunuSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Gelin ne kadar terbiyeli hanım bir kadınmışDilerim sizin de anneniz babanız gibi kayınaileniz olur. Annenizin babanızın taktığı altını almak için kırk takla atarsınız. Anneniz hiç ilahi adalet yada karmaya inanmıyor herhalde. Kızı olduğu halde böyle davranmak karmaya davetiye.
Canım içine kurt düşmüş ki buraya yazmış. Ondan umutlandım ben.Biz niyet edelim de gerisi vicdanına kalmış şekerim artıkBoyle bir insan gelip verdim altinlari dese inanir misiniz? Ben inanmam , bu kadar kotu kalpli biri yalan da soyler herseyi de yapar
Bu sorunun cevabını verdı mı acaba?Bohemianrapsodi siz de yeni evlisiniz kendi altinlarinizi neden vermediniz biricik ailenize madem ihtiyaç vardı?
Gerçekten ailecek değişiksiniz gelin çocuk mu siz sakliyorsunuz takilarını yetmiyor bide babasının aldıklarını da vermiyorsunuz sizene gelin ister takar ister saklar isterse de gorruna götürür haddiniz olmayan işlere karışmayın altınlarını da geri verin
Paranız yettiği kadar ile alın yenı geline altın
VermediBu sorunun cevabını verdı mı acaba?
HayırBu sorunun cevabını verdı mı acaba?
Cok enteresan gercekten. Yenı evlı ve kendı altını da var, ama gelının altınına laf edıyor.Hayır ☺☺ Sırf buna cevap geldi mi diye ara ara bakıyorum
10bilezik deyip geçme 30,35gram arası yaptirsan yüzbin TL yi bulur,Allah yeni evleneceklere kolaylık versinMesela altın bu aralar en sevilen yatırım aracı
1'e 10 veren her şeyi severim şahsen
10 tane bileziği bile koluma alıp gezebilirim
Kendimi dedi bunu size kim dedi ?siz goturin koyun kızcağız kendi altınının dilencisi mi olsun gururlu duruyor belliki . Götürün koyun evine . Siz bi arada samimi olarak az önce kıskanıyorum demiştiniz ıyide neden kıskanıyorsunuz. Sizde evlisiniz önceki yorumlarınızdan hatırladığım kadarıyla gayet özgüvenli bir kadınsınız gelini kıskanmanın manası ne ?Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?