Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten ailecek değişiksiniz gelin çocuk mu siz sakliyorsunuz takilarını yetmiyor bide babasının aldıklarını da vermiyorsunuz sizene gelin ister takar ister saklar isterse de gorruna götürür haddiniz olmayan işlere karışmayın altınlarını da geri verin

Paranız yettiği kadar ile alın yenı geline altın

İnanci olan boyle birsey yapar mi , yapip bir de sorar mi burda , dumur oldum resmen

Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış

Güzelce konuşup haklısın yanlış yaptık deseniz özür dileseniz neden almasın? Almaması işinize geliyor.

Ayrıca ben al desem ne demek siz görümcesiniz kv bile değil dış kapının dış mandalı

Fazlasıyla. Sinir oldum burda hahah görümcemi öpesim geldi tutmayın len

Bende 3 tane var 1000 beterler ama benimlr başedemiyorlar. Benim görümcenin biride dügünden 2 gün sonra takilari istedi arabayi yenilicez . biz ayda 500 500 öderiz dedi. bir sefer carladım bir daha lafı olmadi. Bende görümceyim . kardesimin nişaninda sonradan takı geldi. kardesimin eline verdik git götür kıza ver diye. Ne gerek var üc kuruş icin kendimizi rezil etmeye.

seni burda yerler bee ne cesaretle bunu yazdın buraya bırak babamın altınlarını kendi takılarımı bile bırakmam oldu canım madem babanın parası yok evlendirmicek oglunu

Gelin ne kadar terbiyeli hanım bir kadınmış
Baktı altınları hiç etmeye niyetliler babamınkileri verin bari demiş
Yine yemediği laf kalmamış üstüne hala altınları vermemişler utanmadan
Tabii birde hala gidip geliyorlardır eminim
Yazık
Keşke böyle bir gelinimiz olsa
Konu sahibi ve ailesi gibilerede kendi gibi bir gelin

Şaka mısınız? Hayatımda duyduğum en saçma şey aileniz ve siz çok uyanıksınız. Altın kızın altınları yine iyi geldi verip size bu zamana kadar şaklayın demiş ki kız sadece kendi babasının taktığı altınları istemiş. Bu be saçmalık ben olsam tamamını sizden alır sizinle de bir daha görüşmem

Valla benim babamin taktiklarini vermeyecekler. Benim babam bana bırakmaz ana avrat söver kapi baca kırar.

Mesela altın bu aralar en sevilen yatırım aracı
1'e 10 veren her şeyi severim şahsen
10 tane bileziği bile koluma alıp gezebilirim
10bilezik deyip geçme 30,35gram arası yaptirsan yüzbin TL yi bulur,Allah yeni evleneceklere kolaylık versin

Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
Kendimi dedi bunu size kim dedi ?siz goturin koyun kızcağız kendi altınının dilencisi mi olsun gururlu duruyor belliki . Götürün koyun evine . Siz bi arada samimi olarak az önce kıskanıyorum demiştiniz ıyide neden kıskanıyorsunuz. Sizde evlisiniz önceki yorumlarınızdan hatırladığım kadarıyla gayet özgüvenli bir kadınsınız gelini kıskanmanın manası ne ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…