- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Valla bu gelinin altınını isteme olayını kk’da gördüm zatenBende 3 tane var 1000 beterler ama benimlr başedemiyorlar. Benim görümcenin biride dügünden 2 gün sonra takilari istedi arabayi yenilicez . biz ayda 500 500 öderiz dedi. bir sefer carladım bir daha lafı olmadi. Bende görümceyim . kardesimin nişaninda sonradan takı geldi. kardesimin eline verdik git götür kıza ver diye. Ne gerek var üc kuruş icin kendimizi rezil etmeye.
Gidip abinize vermek ya da evine bırakma çok mu zor ??? İşinize altınlRın üstüne yatmak gelmiş bide kılıf uydurmayınAltınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
İşine gelmemiştir niye cevap versin ki..Hayır ☺☺ Sırf buna cevap geldi mi diye ara ara bakıyorum
Ben de yeni görümceyimCok enteresan gercekten. Yenı evlı ve kendı altını da var, ama gelının altınına laf edıyor.
Allahım bazı huylarımdan dolayı sana tesekkur edıyorum
Çünkü gelin öğretmen çalışıyor.konu sahibi atanamamişKendimi dedi bunu size kim dedi ?siz goturin koyun kızcağız kendi altınının dilencisi mi olsun gururlu duruyor belliki . Götürün koyun evine . Siz bi arada samimi olarak az önce kıskanıyorum demiştiniz ıyide neden kıskanıyorsunuz. Sizde evlisiniz önceki yorumlarınızdan hatırladığım kadarıyla gayet özgüvenli bir kadınsınız gelini kıskanmanın manası ne ?
Geçilir mi hiç?10bilezik deyip geçme 30,35gram arası yaptirsan yüzbin TL yi bulur,Allah yeni evleneceklere kolaylık versin
10bilezik deyip geçme 30,35gram arası yaptirsan yüzbin TL yi bulur,Allah yeni evleneceklere kolaylık versin
Bu sebepler bi kızın hakkına girmeye altınlarına el koymaya sebep olmamalı. Kaldı ki hak ile duasını ettiğimiz şeye zor ulaşırız bence .konu sahibi hanimdan olgun bir duruş bekliyoruz kk olarak .Çünkü gelin öğretmen çalışıyor.konu sahibi atanamamiş
Bunlar tabi ki sebep değil ama ben konu sahibinden bir olgunluk bekleyemiyorum, önceki konularından da bildiğim kadarıyla olan geline olmuş :/Bu sebepler bi kızın hakkına girmeye altınlarına el koymaya sebep olmamalı. Kaldı ki hak ile duasını ettiğimiz şeye zor ulaşırız bence .konu sahibi hanimdan olgun bir duruş bekliyoruz kk olarak .
yaptığınız tamamen saçmalık. hiç razı gelmeyebilirdi de. size insanlık yapmış sadece kendi ailesinin taktığını istemiş. ben olsam hiç vermezdim. annenizin bağırıp babanızın tavır alması da ne mâna??? gönlünü almaya bakın...Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?