- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste demis atalarimiz , cok da dogru demisKendiside çekiyor kayinvalideden..Evlilik ve sinir problemi
Merhaba biz evleneli 8 ay oldu ve eşim aslında evimize bakan, evcimen ama aynı zamanda annesini babasını da çok dinleyip bana yansıtan biri. Ben de normalde sakindim ama sinirli biri oldum evliliğim sürecinde. Eşim benim anne babama da iyi davranır. Ben de onun anne babasına iyi davranıyorum...www.kadinlarkulubu.com
Owww nasıl buldun ya :)))"Sorun şu ki arkamdan konuşuyor. Oğlunu fişfikliyor. Sorun aslında eşimağzını açıp da ne var bunda demiyor savunmuyor. Ablası bile " sen ne dersen de kardeşim beni savunur" dedi de eşim ağzını açıp bir sey demedi"
Konu sahibinin bir yorumunu buldum , oh olsun , kendi de boyle bir aileye dusmus , tamamen hak ettigini bulmus
Tabi ki kiz hakli sen kendini onun yerine koysana zirnik vermezdin.Hem vermek zorunda mi?Taksit taksit vereceksiniz tamam da kizin gönlü olursa.Mesela size teklif edilse bunu onaylamak size kalmis kvniz kalkıp bagirsa ne yapardiniz?Olmamis yaptığınız kiz ailesinin taktiklarini kurtarayim bari demiş anlayamadiniz miSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Bide pişkin acaba haksızlık mı ettik diye soruyor orda bende koptumBenim şekerim yükseliyor
Konudan çıkmalıyım çıkamıyorum
BYuzsuzlukte nirvana yapti konu sahibi
İnsallah kalbininin kotulugunun karsiligini aliyordur
Valla usenmesem tek tek bakacagim konularina gelinin ahi tutmus mu diye
atansaymış boşanrmış ama atanamamış @Matmatass bence haklı burdanda var hazımsızlığı gelin hanım atanmış çalışıyor..atanamayınca madem boşanamıyorum çocuk yapıyım demiş heralde, hamile şimdi. Ben de konularında ufak bir gezinti yaptım sinirden"Sorun şu ki arkamdan konuşuyor. Oğlunu fişfikliyor. Sorun aslında eşimağzını açıp da ne var bunda demiyor savunmuyor. Ablası bile " sen ne dersen de kardeşim beni savunur" dedi de eşim ağzını açıp bir sey demedi"
Konu sahibinin bir yorumunu buldum , oh olsun , kendi de boyle bir aileye dusmus , tamamen hak ettigini bulmus
Ay birde hamile miymis , yazik cocugaB
atansaymış boşanrmış ama atanamamış @Matmatass bence haklı burdanda var hazımsızlığı gelin hanım atanmış çalışıyor..atanamayınca madem boşanamıyorum çocuk yapıyım demiş heralde, hamile şimdi. Ben de konularında ufak bir gezinti yaptım sinirden
Hay allahim sen akil fikir ver , dusuncesi bile korkuncYa bir de gelinin babasının aldığını gözünün önünde eltisi takacak. Gerçi taktırırlarsa
Haftaya nick değişir,yeni bir konuyla gelir ama biz unutmayız herkesi sinir etti bu geceB
atansaymış boşanrmış ama atanamamış @Matmatass bence haklı burdanda var hazımsızlığı gelin hanım atanmış çalışıyor..atanamayınca madem boşanamıyorum çocuk yapıyım demiş heralde, hamile şimdi. Ben de konularında ufak bir gezinti yaptım sinirden
Denk geldim soyle bir bakinca eski mesajlarinaOwww nasıl buldun ya :)))
Oh olsun demiyorum ama eden bulur
Evet o üye o zaman da çok tepki almıştı ama umursamıyor çok,yazacağını yazıp gidiyor.Denk geldim soyle bir bakinca eski mesajlarina
Gece kendisini arayan arkadasini polise sikayet etmeyi dusunen birisi kendisi
Cok sey soylerim de banlanmaya degmez cidden
Valla gelinin kim oldugunu bilsem aldiririm o altinlari ben keske tesadufen okusa bu konuyuKeşke gelin Kk'nın onu savunan bu yorumları okusaydı altınlarını da biran önce sizden alsaydı acıdım kiza
Kendisini haklı çıkarmak için birde konu açmış Allah sizede ailenize de akıl fikir versin gelin vermek istemezse o altınları eşi dahi alamaz onun hakkı o altınlar...
Ramazan ayının yüzüne hürmeten azıcık kuşkuya düşmüş yanlış yaptıklarına dair ve burada konu açmış ama çabuk "özüne " dönmüş ve gene kızı sessiz gibi gözüküp uyanık olmakla suçlamış..hatta altını takip ne yapicak diyecek kadar da "haddini bilen!?" bir konu sahibi var karsimizdaYalniz bir dönüp de haklisiniz, biz ne etmisiz demedi. Yoksa ben mi kacirdim
Deme boşver :))Denk geldim soyle bir bakinca eski mesajlarina
Gece kendisini arayan arkadasini polise sikayet etmeyi dusunen birisi kendisi
Cok sey soylerim de banlanmaya degmez cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?