Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste demis atalarimiz , cok da dogru demis

Owww nasıl buldun ya :)))
Oh olsun demiyorum ama eden bulur

Gelininiz sonuna kadar haklı o ayrı da siz hiç buradaki konuları okumamış gibi neden sordunuz ki. Hak vereceğimizi mi sandınız ciddi ciddi. Bir de anne babaniz bagirmis kiza. Tüm gelinler bir oldu geline eziyet eden es ailelerinin acısını çıkarıyorlar yorumlarda .Hak ettiniz tabi ailece.

Sorduğun soruyu seveyim çatışma çıktı. Altınlar gelinin hakkı. Gitmeyin üstüne. Sen verir miydin ?

Tabi ki kiz hakli sen kendini onun yerine koysana zirnik vermezdin.Hem vermek zorunda mi?Taksit taksit vereceksiniz tamam da kizin gönlü olursa.Mesela size teklif edilse bunu onaylamak size kalmis kvniz kalkıp bagirsa ne yapardiniz?Olmamis yaptığınız kiz ailesinin taktiklarini kurtarayim bari demiş anlayamadiniz mi

Yuzsuzlukte nirvana yapti konu sahibi
İnsallah kalbininin kotulugunun karsiligini aliyordur
Valla usenmesem tek tek bakacagim konularina gelinin ahi tutmus mu diye
B
atansaymış boşanrmış ama atanamamış @Matmatass bence haklı burdanda var hazımsızlığı gelin hanım atanmış çalışıyor..atanamayınca madem boşanamıyorum çocuk yapıyım demiş heralde, hamile şimdi. Ben de konularında ufak bir gezinti yaptım sinirden

Ay birde hamile miymis , yazik cocuga

Keşke gelin Kk'nın onu savunan bu yorumları okusaydı altınlarını da biran önce sizden alsaydı acıdım kiza
Kendisini haklı çıkarmak için birde konu açmış Allah sizede ailenize de akıl fikir versin gelin vermek istemezse o altınları eşi dahi alamaz onun hakkı o altınlar...

Yarım saat önce yorum yaptım, televizyonda zap yaptım geldim hala sinirim geçmedi sanki benim altınlarım zaptedilmiş gibi Azcık empati ya hu zor birşey değil valla bak yapınca alışıyosun, git o tavır yapan annene babana da okut bunları.

Haftaya nick değişir,yeni bir konuyla gelir ama biz unutmayız herkesi sinir etti bu gece

Denk geldim soyle bir bakinca eski mesajlarina
Gece kendisini arayan arkadasini polise sikayet etmeyi dusunen birisi kendisi
Cok sey soylerim de banlanmaya degmez cidden
Evet o üye o zaman da çok tepki almıştı ama umursamıyor çok,yazacağını yazıp gidiyor.

Valla gelinin kim oldugunu bilsem aldiririm o altinlari ben keske tesadufen okusa bu konuyu

Yalniz bir dönüp de haklisiniz, biz ne etmisiz demedi. Yoksa ben mi kacirdim
Ramazan ayının yüzüne hürmeten azıcık kuşkuya düşmüş yanlış yaptıklarına dair ve burada konu açmış ama çabuk "özüne " dönmüş ve gene kızı sessiz gibi gözüküp uyanık olmakla suçlamış..hatta altını takip ne yapicak diyecek kadar da "haddini bilen!?" bir konu sahibi var karsimizda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…