Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altınlar gelinindir Yargıtay kararıyla onaylanmıştır.Bildiğim kadarıyla düğünde altınlarla video veya fotoğraf falan bir kanıtı varsa boşanırken o altınları çatır çatır alır.Aynen iade etmek zorunda kalırsınız ona göre yani

“Selamlar
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Korona, dışarı çıkma yasağı ve eşim...
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışım Bana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım

Konuyu açan görümce hem eşinden hem de eşinin ailesinden çekiyor merak etmeyin hanımlar

Yanlış mı anladım? Olay 1 yıl önce olmuş, hem kıza bağırmşsınız, al ne yaparsan yap deyip tavır yapmışsınız hem de hala nasıl bir yüzsüzlükse artık, altınları da vermemissiniz nasıl ya? Babasının taktığını bile tekrar istemedi diye vermemissiniz yuh! O kız hala yuzunuze bakiyorsa bari insanliginin hatrina boyle birinin daha fazla hakkina girmeyin.

-Kızın altinlarini gasp ettiğiniz icin suclusunuz
-Kıza gereksiz yere bağırıp, sanki yanlis bisey yapiyormus gibi hissettirdiginiz icin suclusunuz
-Hakkiniz olmayan birseyi talep ederek evli bir ciftin de huzurunu bozdugunuz icin ve o insanlari ikilemde biraktiginiz icin suclusunuz.

Belki altınlarının bozulmasını istemiyor. Onların altınlarını kendi ihtiyacınıza göre bozdurmak nedir. Çok ayıp kendinize gelin. Altınları verin. Kendisi saklasın. Abinizde kesesine göre evlensin.

Ay bu konuyu hatırlıyorum üzülmüştüm konu sahibine bu yüzden böyle davranılır mı diye ama şimdi içim rahatladı resmen

Ay ne saçma şey.yazık o kıza birde marifet gibi konu açıyorsunuz. Sen bari evlenince altınlarını kayinvalidene Verde o korusun senin yerine

Bir kere başta biz saklayalım diye almanız yanlış demek ki maksadınız muhafaza etmek değil kullanmakmış.gelin haklı. ben gelin olsam başta vermezdim bankada saklardım. Çok gördüm, bi önceki gelinin altınlarının sonraki geline harcandığını. ve çoğu zaman da geri ödenmiyor o altınlar.size niye güvensin ? Nerede o gelininiz gelsin yanıma doldurayım biraz vermesin altınları

Konu sahibinin sorunları nedense nisan ayının başında depreşmeye başlamış. Açtığı konulara baktım bir ay içinde hepsi. Can sıkıntısından yazıyor gibi geldi bana. Geçenlerde de arkadaşının biri gece yarısı aradı diye nereye şikayet edebilirim diye sormuş. Fazlasıyla bencil biri gibi geldi. Arkadaşlarından da çekiyor onu da öğrendik Gerçi arkadaşları bundan çekiyordur da neyse...

toplayın gelinin ne takısı varsa verin uygun bir şekilde. başına taş atar gibi değil mümkünse. abinizin neyini kıskandınız anlamadım. çok kıymetliyse evlenmeseydi de bağlasaydınız kendinize hasbinallah ya.

sizin gibi insanlar düşman başına gerçekten. gelininizde iyi sabır varmış.

Yok artık bu ne saçmalık yahu... Madem çok pahalı takmasınlar altın yengenize mi güvenip evlendirecekler abiniz... Kızcağız sadece annesi ve babasının taktığı altını istemiş, ben olsam hepsini isterdim... Birde konu açmışsınız kendinizi yengenizin yerine bir koyun bakalım... Konuyu bile açmazdınız..

Çok azimlisin

Altınlar kızın. Diğer abinizin evliliği onu ilgilendirmez. Gelin haklı. Ben olsam baştan bırakmazdım da. Hepsini alır kasaya koyardım. Size taksitle altin borç vermek zorunda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…