- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Abisini niye kıskanıyor hiç anlamdım...Aaaa olur mu görümce hanım uyanık dedi birde gelini için. Kişi kendinden bilir işi
Evliymis 8 aydir , kocasinin ailesinden çekiyormuşkonu sahibi evli mi? ne diye kiskaniyor gelini o zaman kendi de gelin olmus
Vermis vermis , cok sukurKonu sahibi Allah size aynı sizin gibi bir görümce anneniz gibi kaynana versin o Zaman kim haklıymış anlarsınız
Ay bu konuyu hatırlıyorum üzülmüştüm konu sahibine bu yüzden böyle davranılır mı diye ama şimdi içim rahatladı resmen“Selamlar
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Korona, dışarı çıkma yasağı ve eşim...
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışımBana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım “
Konuyu açan görümce hem eşinden hem de eşinin ailesinden çekiyor merak etmeyin hanımlar
Ay ne saçma şey.yazık o kıza birde marifet gibi konu açıyorsunuz. Sen bari evlenince altınlarını kayinvalidene Verde o korusun senin yerineSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
gelinin yerinde olsam polise şikayet ederdim altınlarımı gasp ettiler benden izinsiz diye. o zaman görürdünüz haklıyı haksızı.Gelinimize babasının taktıklarını cikarip vermedik. Tekrar istemedi cunku
toplayın gelinin ne takısı varsa verin uygun bir şekilde. başına taş atar gibi değil mümkünse. abinizin neyini kıskandınız anlamadım. çok kıymetliyse evlenmeseydi de bağlasaydınız kendinize hasbinallah ya.Abim dedi gurur yapar diye. Tüm yorumları okudum haklısınız. Zaten altınlar bende değil. Abimi kıskanıyorum o an biraz kıskançlığa da yenik düştüm. Üzerine gidildi kızın. Sonradan çok pişman oldum
Çok azimlisin"Sorun şu ki arkamdan konuşuyor. Oğlunu fişfikliyor. Sorun aslında eşimağzını açıp da ne var bunda demiyor savunmuyor. Ablası bile " sen ne dersen de kardeşim beni savunur" dedi de eşim ağzını açıp bir sey demedi"
Konu sahibinin bir yorumunu buldum , oh olsun , kendi de boyle bir aileye dusmus , tamamen hak ettigini bulmus
Yatmislar yahu , aradan bir sene gecmis hala vermemisler altinlariAltinlarin uzerine yatamamissiniz sevindim siz ne haliniz varsa gorun paraniz yoksa dugun yapmayin belesciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?