- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Vermediler bikac kez istedim hatta ben utandim isterken ama kendileri orali olmadi maalesefÖdemediler mi? Keşke vermeseydin
Ölmez boyleleri , zaten utanacak yuz olsa buraya konu acmazdiArkadaşlar vurun daha ölmedi
Vermediler bikac kez istedim hatta ben utandim isterken ama kendileri orali olmadi maalesef
Gelin haklı. Sizene gelinin takısından. O takılar onun. Vermek istemiyorsa vermez. Hayır siz niye saklıyorsunuz versenize kızın takılarını ya. Sinir oluyorum aileler takıları böyle alınca. Gidin parayı nerden bulursanız bulun. Gelin vermek zorunda değil. Allah allah yaSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Bir de destek bekliyor haklı gibiÖlmez boyleleri , zaten utanacak yuz olsa buraya konu acmazdi
Acayip sinirimi bozdu konu. Geline cok üzüldüm, kimlere catmis, ne sanssizlik.Allah'ım nasil insanlar var ya.
Bence resmen dalga geciyor.Bir de destek bekliyor haklı gibi
Hala da "kızın babasının taktiği altinari vermedik çünkü sonrasında bir kez daha istemedi " diyen insanin öyle kolay kolay utanmayacagi ortadaÖlmez boyleleri , zaten utanacak yuz olsa buraya konu acmazdi
Ay Allah aşkına 10 defa istemesi mi gerekiyor vermeniz için anlayana 1 defa laf yeter kız istemiş işte daha ne yapsın verin altınlarını kızınGelinimize babasının taktıklarını cikarip vermedik. Tekrar istemedi cunku
Ben geline de cok kizdim , nasil verir ya , ogrermen kizmis inanamiyorumHala da "kızın babasının taktiği altinari vermedik çünkü sonrasında bir kez daha istemedi " diyen insanin öyle kolay kolay utanmayacagi ortada
Ya sanane ,anana ne ,babana ne takmayı seviyor yâda sevmiyor . Bende sevmiyorum takı takmayı ama altınlarımı ne diye saçayım etrafa. Kızcağız utanmış istemeye ,bozdurmam demeye de ailemin taktığını alıp takmak istiyorum diyerek bozdurmak istemediğini belirtmek istemis ama o naifligi anlayacak insan nerdeeee..Ama kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük
Bircok arkadaşın dediği gibi o altınlar gelinin, çok haksızlık etmişsiniz, bütün kv ve görümceler aynı galiba, benimkiler de düğünün akşamında benim altınları istemişti saklayalım diye ama vermemiştim, kv dem ve görümcelerim kimseye günahlarını vermezler ama isterken de hiç çekinmezler Allah için.Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?