Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki kiz haklı bana da aynisini yaptilar 2 ay sonra diger oglu evlendi bizim düğünden tum takilari aldilar hala 1 sene oluyor oducekler bekliyorum lafini bile etmiyolar en iyisini yapmis kiz keske bende ailemin taktigini saklasaydim arada soruyo ailem bankada diye yalan sölüyorum

"Sorun şu ki arkamdan konuşuyor. Oğlunu fişfikliyor. Sorun aslında eşim ağzını açıp da ne var bunda demiyor savunmuyor. Ablası bile " sen ne dersen de kardeşim beni savunur" dedi de eşim ağzını açıp bir sey demedi"

Konu sahibinin bir yorumunu buldum , oh olsun , kendi de boyle bir aileye dusmus , tamamen hak ettigini bulmus

Yalniz bir dönüp de haklisiniz, biz ne etmisiz demedi. Yoksa ben mi kacirdim

Gelinimize babasının taktıklarını cikarip vermedik. Tekrar istemedi cunku
Bence gelininiz çok sabırlı, mizaci buysa şanslısınız omur boyu size tahammül edecek demektir, ama benim gibi sabredip sabredip taşan biriyse yandınız işte o zaman bu evlilik de yürümez yani tek taraflı uyaniklikla

Kız hakli hemde yüzde yüz.Çok iyi bir gelinmiş bunuda belirteyim.Başkası olsa vermez bile saklamaniz için.Üstelik taksit taksit odeyeceginiz para pul olur harcanir gider yerine bile koyamaz altinlari geri.Bu arada size ben bile sinir oldum.

Düğünün hemen ertesi balayına filan gittilerse ilk etapta vermistir kız...sonrasında da zaten ağziyla istese de geri alamamış..eşinin ailesi "bizi hırsız mi sandın sen?!" (Bir insanın altını ni zorla alikoyup geri vermeyen sanki hırsız olmuyormuş gibi) demişler ,edepsizlik yapmışlar ..kız da bakmış yuvası dağılacak (baktığın yüze tükürme -tukurdugun yüze bakma felsefesini benimsiyor bence ) olan altına olsun demiş ..bırakmış konu sahibini ve ailesini kendi günahları ile başbaşa .

Yuzsuzlukte nirvana yapti konu sahibi
İnsallah kalbininin kotulugunun karsiligini aliyordur
Valla usenmesem tek tek bakacagim konularina gelinin ahi tutmus mu diye
Kendiside çekiyor kayinvalideden..

Post sahı
Yalan yok, sevındım

Ona ragmen hala ne ekersen onu bıcersın " lafının farkında degıl.

Son yorumlara istinaden konu sahibi bence yaptığının doğru olmadığının farkında olduğu için böyle bir şey yazmış yani vicdan yapmış gibime geldi. Geline daha kötüsünü de yaptılarsa da Allah a havale etmek lazım.

Bilemiyorum ya hadi hepsini gectim ana baba hatirasi , alinir mi hic istenir mi yahu

Kesinlikle gelin haklı. Kız altını takmak istiyor kullanmayı ses viyor Belli.Hem babasının hediyesi manevi değeri de vardr. Gelin size güvenip size burakmış zaten. Ben onca altın bozdurdum gözüme gelmedi annemin düğünümde taktığı bileziği bozdurduğuma çok pişmanım. O onun hatırası o güne özel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…