- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Yuzsuzlukte nirvana yapti konu sahibiBir de destek bekliyor haklı gibi
Böyleleri gemilerini yürütür. Olan garibana olurYuzsuzlukte nirvana yapti konu sahibi
İnsallah kabininin kotulugunun karsiligini aliyordur
Valla usenmesem tek tek bakacagim konularina gelinin ahi tutmus mu diye
Tabiki kiz haklı bana da aynisini yaptilar 2 ay sonra diger oglu evlendi bizim düğünden tum takilari aldilar hala 1 sene oluyor oducekler bekliyorum lafini bile etmiyolar en iyisini yapmis kiz keske bende ailemin taktigini saklasaydim arada soruyo ailem bankada diye yalan sölüyorumSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Yok yok herkesin ahi cikar , ben cok inanirim buna , su konuda bile yuz tane beddua aldi , tum ailesinden ciksin insallah o gelinin ahiBöyleleri gemilerini yürütür. Olan garibana olur
Yalniz bir dönüp de haklisiniz, biz ne etmisiz demedi. Yoksa ben mi kacirdimKımsenın ters dusmedıgı tum kadınları aynı catı altına toplayıp el ele omuz omuza yorum yapmasını sagladıgın, herkesi tek yurek yapıp aynı dualarda bulusturdugun ıcın sana tesekkuru borc bilirimBohemianrapsodi .
Bence gelininiz çok sabırlı, mizaci buysa şanslısınız omur boyu size tahammül edecek demektir, ama benim gibi sabredip sabredip taşan biriyse yandınız işte o zaman bu evlilik de yürümez yani tek taraflı uyanikliklaGelinimize babasının taktıklarını cikarip vermedik. Tekrar istemedi cunku
Demedi. Ya bılerek herkes sinirlensin diye actı konuyu. Ya da gercekten bu yazdıgı kadar pıskınler. Ikı turlu de kotu.Yalniz bir dönüp de haklisiniz, biz ne etmisiz demedi. Yoksa ben mi kacirdim
Düğünün hemen ertesi balayına filan gittilerse ilk etapta vermistir kız...sonrasında da zaten ağziyla istese de geri alamamış..eşinin ailesi "bizi hırsız mi sandın sen?!" (Bir insanın altını ni zorla alikoyup geri vermeyen sanki hırsız olmuyormuş gibi) demişler ,edepsizlik yapmışlar ..kız da bakmış yuvası dağılacak (baktığın yüze tükürme -tukurdugun yüze bakma felsefesini benimsiyor bence ) olan altına olsun demiş ..bırakmış konu sahibini ve ailesini kendi günahları ile başbaşa .Ben geline de cok kizdim , nasil verir ya , ogrermen kizmis inanamiyorum
Benim altinlarimi hele anamin babamin taktigini isteyecek biri sacini basini yolarim
Benim esim dugunde ne kadar altin takildigini bile bilmez
Ne terbiyesiz , kotu kalpli insanlar var inanamiyorum hala
Yuzsuzlukte nirvana yapti konu sahibi
İnsallah kalbininin kotulugunun karsiligini aliyordur
Valla usenmesem tek tek bakacagim konularina gelinin ahi tutmus mu diye
Yalan yok, sevındım"Sorun şu ki arkamdan konuşuyor. Oğlunu fişfikliyor. Sorun aslında eşimağzını açıp da ne var bunda demiyor savunmuyor. Ablası bile " sen ne dersen de kardeşim beni savunur" dedi de eşim ağzını açıp bir sey demedi"
Konu sahibinin bir yorumunu buldum , oh olsun , kendi de boyle bir aileye dusmus , tamamen hak ettigini bulmus
Bilemiyorum ya hadi hepsini gectim ana baba hatirasi , alinir mi hic istenir mi yahuDüğünün hemen ertesi balayına filan gittilerse ilk etapta vermistir kız...sonrasında da zaten ağziyla istese de geri alamamış..eşinin ailesi "bizi hırsız mi sandın sen?!" (Bir insanın altını ni zorla alikoyup geri vermeyen sanki hırsız olmuyormuş gibi) demişler ,edepsizlik yapmışlar ..kız da bakmış yuvası dağılacak (baktığın yüze tükürme -tukurdugun yüze bakma felsefesini benimsiyor bence ) olan altına olsun demiş ..bırakmış konu sahibini ve ailesini kendi günahları ile başbaşa .
Benim şekerim yükseliyorSinir zıplatmalık bir konu
Sakin yorum yapabilen bir kutu sakinleştirici almış olmalı
Bende sevindimPost sahı
Yalan yok, sevındım
Ona ragmen hala ne ekersen onu bıcersın " lafının farkında degıl.
Kesinlikle gelin haklı. Kız altını takmak istiyor kullanmayı ses viyor Belli.Hem babasının hediyesi manevi değeri de vardr. Gelin size güvenip size burakmış zaten. Ben onca altın bozdurdum gözüme gelmedi annemin düğünümde taktığı bileziği bozdurduğuma çok pişmanım. O onun hatırası o güne özel.Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?