- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Yuzsuz cunku ve kotu kalpliEvet o üye o zaman da çok tepki almıştı ama umursamıyor çok,yazacağını yazıp gidiyor.
Ondan da ister bunlar, konu sahibinin cocuguna takarlar.. ataninca bosanacak ,ailesinin yanina gelecek , altinlar donup dolasip ailesinde kalacakYa bir de gelinin babasının aldığını gözünün önünde eltisi takacak. Gerçi taktırırlarsa
Demedim , icimden diyorum amaDeme boşver :))
Onları kırmamak için altınların hepsini de istememiş sadece babasının taktiğini istemiş keşke okusa da altınlarını koparsa onlardan..Valla gelinin kim oldugunu bilsem aldiririm o altinlari ben keske tesadufen okusa bu konuyu
konu sahibi evli mi? ne diye kiskaniyor gelini o zaman kendi de gelin olmus"Sorun şu ki arkamdan konuşuyor. Oğlunu fişfikliyor. Sorun aslında eşimağzını açıp da ne var bunda demiyor savunmuyor. Ablası bile " sen ne dersen de kardeşim beni savunur" dedi de eşim ağzını açıp bir sey demedi"
Konu sahibinin bir yorumunu buldum , oh olsun , kendi de boyle bir aileye dusmus , tamamen hak ettigini bulmus
Kendi taktiklarini istediler bende verdim(salak gibi simdiki aklim olsa asla.vermem) aradan baya bi zaman geçtikten sonra verdiklerimin degeri olmayan az miktarda bi para vereceklerini soylediler oda yalan oldu yani elde var sifirNaptılar peki takılarını? Hiç mi vermediler
çok haksızlık etmişler
Senin ailenin taktıklarınıda mı aldılar
Gelin hanım misafirimiz olsa şimdiye bdv ekibi olarak aldırmıştık altınlarınıOnları kırmamak için altınların hepsini de istememiş sadece babasının taktiğini istemiş keşke okusa da altınlarını koparsa onlardan..
Kendi taktiklarini istediler bende verdim(salak gibi simdiki aklim olsa asla.vermem) aradan baya bi zaman geçtikten sonra verdiklerimin degeri olmayan az miktarda bi para vereceklerini soylediler oda yalan oldu yani elde var sifir
dibine kadar haksızsınız ne hakkınız var kızın altınlarında annen verdise umarım oda almıştır böyle saçmalık mı olur resmen başkasının altınlarının üstüne yatmak bu.Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Gelin haklı tabiki. Ona ait altınları alıp, biz muhafaza edelim deyip, sonrasında kendi ihtiyacınız için kullanmayı teklif etmişsiniz. Ailece bu tavrınız hiç güvenilir değil. Güveninirliğinizi bu şekilde yitirmişken sonradan parayı ödeyeceğinize inanmasını bekliyorsunuz. Ayrıca kardeşinizi evlendirmek için geline ait mal varlığına güvenmeniz abdestle iştigal. Böyle birşeyi hiç teklif etmemeliydiniz.Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne qyaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?