Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi, haksızlık yapıldığını biliyor. Gelin, pasif direniş sergileyerek görümce ve koca tarafının vicdanının harekete geçmesini beklemiş. Görümce haksızlık edildiğine yazılanlardan sonra iyice kanaat getirmiş olmalı. Şimdi konu sahibinin yapması gereken anne ve babasıyla konuşup haklıya hakkını teslim etmek.

Abinize ve eşine ait olan altınlar uygun bir uslupla geri verilmeli. Gelin hanım ister takar, ister saklar kimseyi ilgilendirmez. Anneniz haksiz yere bağırdığı için abinizin eşinden özür dilemeli.

Yatmislar yahu , aradan bir sene gecmis hala vermemisler altinlari
He ben simdi okudum ya ne insanlar var cok kotu konusucam simdi olmayacak gelinin yerinde olsam bir cinnet gecirir altinlari alir bidaha suratlarina bakmam. Bu kizin abiside adam degil demekki alamamis aileden altinlari karisina sahip cikiyormu acaba ya cok sinirleniyorum soyle konulari okudukca eden buluyor hesi bulacaktir insallah

Kıskançlık kriziniz yüzünden kendi hemcinsinizin bu muamele görmesine ses çıkarmıyorsunuz. Ayakta alkışlıyorum sizi

fırsatçısınız bu kadar net herkesin altını kendine siz niye saklıyorsunu ayrıca bağırmak nedir ya sonrada gelınımız bize bakmıyor diye anneniz babanız yaftalanır bizim sorunumuz ne biliyormusunuz insanlara saygı duymuyoruz ve herseye burnumuzu sokuyoruz cok kızdım size

Abisini niye kıskanıyor hiç anlamdım...
Abisinin eşiyle arasında güzel bir iletişim varda görümcemizin evliliğinde yok onu mu kıskanıyor ne için kıskanıyor anlamış değilim. Tam bir muamma Anlayan üyeler bi yorumlar mı? Nede olsa konu sahibi işine gelmeyen sorulara cevap vermiyor.

Gelip gıdıp konuya bakıyorum her baktigimda bir yorumunu gorup kadının deliriyorum.
Sunu gordum ya yuregıme bır su serpildi ki anlatamam. Resmen yaglarım erıdı, 3 kg vermısımdır.
Abisini buyuzden kıskanıyor demek, abisi sessız ezık ya. Kocasından cekıyormus meger.
Ilkkez uzulmedım

Ayyyyy sinir oldum okurken gelinin hakki!!!!! Hele babasinin taktigi altinlari istemis vereceksiniz tabiki!

Sizin oğlanda sizin gibi belli en başta kendiside buna karşı çıkmalıydı, izin vermemeliydi. Çoğu evlilikler sizin gibi aileler yüzünden bozuluyor zaten karabasan gibi çöküyorsunuz insanların üstüne. Terbiyesizsiniz net. Gelin size niye güvensin ki güvenmese en başta vermezdi altınlarını. Hata etmiş gelin. Düşman başına sizin gibiler... inşallah ettiğinizi bulursunuz. Siz yinede gelininizi bağrınıza basın fazla terbiyeliymiş ben olsam altın istemeyi bırak, çöp bile isteyemezdiniz. Böyle aileye günahımı bile vermezdim. İyi ki gelininiz değilmişim...

Korona vurdu herlde

Gelin haklı
Rnat bırakın şu gelinleri ya size altınları hiç vermeyebilir dide ben olsam vermem evlenirken altınlarımı vermeyi de düşünmüyorum gene iyiymiş ilk başta vermiş
Sen annen baban haksız
Abiniz ne tepki verdi bu duruma ?

Valla bende ilk kez uzulmedim ve hatta ohhh olsun dedim

Ailesinden hatira kalsin istiyodur guvenmiyoda olabilir siz birinden borc istediginizde vermediginde bagirip cagirip tavirmi aliyosunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…