- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
He ben simdi okudum ya ne insanlar var cok kotu konusucam simdi olmayacak gelinin yerinde olsam bir cinnet gecirir altinlari alir bidaha suratlarina bakmam. Bu kizin abiside adam degil demekki alamamis aileden altinlari karisina sahip cikiyormu acaba ya cok sinirleniyorum soyle konulari okudukca eden buluyor hesi bulacaktir insallahYatmislar yahu , aradan bir sene gecmis hala vermemisler altinlari
Kıskançlık kriziniz yüzünden kendi hemcinsinizin bu muamele görmesine ses çıkarmıyorsunuz. Ayakta alkışlıyorum siziAbim dedi gurur yapar diye. Tüm yorumları okudum haklısınız. Zaten altınlar bende değil. Abimi kıskanıyorum o an biraz kıskançlığa da yenik düştüm. Üzerine gidildi kızın. Sonradan çok pişman oldum
Size ne elalemin altınındanAma kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük
Abisinin eşiyle arasında güzel bir iletişim varda görümcemizin evliliğinde yok onu mu kıskanıyor ne için kıskanıyor anlamış değilim. Tam bir muammaAbisini niye kıskanıyor hiç anlamdım...
Gelip gıdıp konuya bakıyorum her baktigimda bir yorumunu gorup kadının deliriyorum."Sorun şu ki arkamdan konuşuyor. Oğlunu fişfikliyor. Sorun aslında eşimağzını açıp da ne var bunda demiyor savunmuyor. Ablası bile " sen ne dersen de kardeşim beni savunur" dedi de eşim ağzını açıp bir sey demedi"
Konu sahibinin bir yorumunu buldum , oh olsun , kendi de boyle bir aileye dusmus , tamamen hak ettigini bulmus
Konu sahibi konuyu hayır olsun diye mi açtınız acaba?
Gelen geçen iki sövüp deşarj oluyor da
Doğru söyle saydırınca rahatlamadın mıRamazan ramazan millete zorla sovup saydiriyorlar tovbe estagfirulluah tovbeeeeeeeee
Korona vurdu herldeKonu sahibinin sorunları nedense nisan ayının başında depreşmeye başlamış. Açtığı konulara baktım bir ay içinde hepsi. Can sıkıntısından yazıyor gibi geldi bana. Geçenlerde de arkadaşının biri gece yarısı aradı diye nereye şikayet edebilirim diye sormuş. Fazlasıyla bencil biri gibi geldi. Arkadaşlarından da çekiyor onu da öğrendikGerçi arkadaşları bundan çekiyordur da neyse...
Valla bende ilk kez uzulmedim ve hatta ohhh olsun dedimGelip gıdıp konuya bakıyorum her baktigimda bir yorumunu gorup kadının deliriyorum.
Sunu gordum ya yuregıme bır su serpildi ki anlatamam. Resmen yaglarım erıdı, 3 kg vermısımdır.
Abisini buyuzden kıskanıyor demek, abisi sessız ezık ya. Kocasından cekıyormus meger.
Ilkkez uzulmedım ♥
Ailesinden hatira kalsin istiyodur guvenmiyoda olabilir siz birinden borc istediginizde vermediginde bagirip cagirip tavirmi aliyosunuzSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?