- 24 Ekim 2019
- 8.116
- 49.681
- 548
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
O kizin elini opun bence birde size vermis saklayin diye emanet mi taktiniz kiza altinlari onun hakki kiz az bile yapmis hepsini almaliydiSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Nasıl ya???Hayır vermemişler. Şaka gibi değil mi? Açıklaması ise gelin tekrar istememiş. Aralarda böyle anlamsız cevaplar verip gidiyor konu sahibi
İnşallah gelen gideni aratirE siz de yeni evlenecek geline altın takmayın TAKIP DA NE YAPACAKSA...Yazik kiz bi de kibarca babamın altınlarını takmak istiyorum demis ...Sizin taptıklarınıza bile göz dikmemiş...Sonuç olarak Gelin haklı
Ben de. Yazik kimlere catmis garibim. Rabbim yanlarina birakmaz ama. Kul hakki ne de olsa.Acayip sinirimi bozdu konu. Geline cok üzüldüm, kimlere catmis, ne sanssizlik.
Al deme. Kutuya koy, güvenli bir şekilde onun evine götür ve hellalik iste. Sonrasında da çık git işte.Altınları vermek istiyorum zaten. Hakli buluyorum. Ama sorun şu ki ben al desem bile almazmis gurur yaparmis babasininkini alırmış
Ayyyy bi de öyle mi demişlerAl deme. Kutuya koy, güvenli bir şekilde onun evine götür ve hellalik iste. Sonrasında da çık git işte.
Yarım ağız 'gelmisken götür azar azar' demekle olmuyor o iş
Yuhhg diyorum kız sürat asıyor babasının altınlarını istiyor siz uste çıkıp bağırıp tavır alıyorsunuz ama bir daha istemedi diye vermiyorsunuz.Ee peki altinlar ne oldu?O kız sizin gibi insanlarla konuşuyor mu hâlâ?Gelinimize babasının taktıklarını cikarip vermedik. Tekrar istemedi cunku
Ben hiç tebrik etmiyorumGelininiz gayet asil bir kızmış, kendisini tebrik ederim.Sizin gibi terbiyesiz bir aileye düşmüş yazık.Ama pırlanta çamura bile düşse değerinden bişey kaybetmez.Emin ol sen bu olayın daha fazlasını kendin evlenince yaşayacaksın çunku kalbin kötü
Haklısınız kız sessiz sakin. Ama aslında uyanık. Biz de kötü niyetli degildik
Evet. 'o gurur yapar,almaz zaten'i de kocası demişAyyyy bi de öyle mi demişler
Offff yaaa inşallah bir an önce alır kızcağız altınlarını bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?