- 9 Mayıs 2017
- 470
- 312
- 103
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Abisine başka duygular besliyorsa zaar.. yoksa ben anlamam neden kıskanır insan o eşi sen kardeşi sanki sevgilin de başka bir kadın gelip elinden almış gibi bir kıskançlık ruh hastası böyleleri başka birşey değil..Abimi kıskanıyorum ondan oyle davrandım tarzı bisey yazmıs.
Dil altı hapımı aldım ıftardan sonra, oyle geldım bdvye. Neler yazmıyor ki.
Bi kötülüğü zarari yoksa eğer gelinin normal olan herkes boyle dusunur zaten.. bunlar anormal kesim..İnsan gelini neden kıskanır. Valla bir görümce olarak söylüyorum bir tane daha kız kardesim oluyor gözüyle baktik. Hiç kiskanmadik.
Abide bunlar gibi altınları almaz gurur yapar demiş. Allah bilir Kıza(eşine/geline) öncesinde neler söyledi de almayacağını söylüyor.Gelinde olan gururun zerresi sizde yok.
Hem kadının takılarına el koymuşsunuz, hem yüzsüzce hala elinizde tutuyorsunuz.
Üstelik utanmadan alsana diyorsunuz.
Sizde biraz insanlık olsa takıların tamamını abinize verirdiniz yengenize vermesi için.
Ay gerçekten birde böyle kaynana kayınpeder görümce yüzünden çıkar eşler arasında da sorun sanki kendisi gelin olmicakSinir oldum sana da anana da babana da. Bi kere ne hakla kızın altınlarını siz saklıyorsunuz. Onun aklı yok mu? Kız yine iyiymiş de sıkıntı çıkarmamış ses etmemiş.
Hem bi de "Takıp ne yapacaksa" ne demek ya? Sana mı soracaktı? Sinirim bozuldu ya. Şaka gibisiniz
Paraya ihtiyacımiz olduğunda ya kredi çekeriz ya da yakinlarimizdan borç isteriz.Kendi penceresinden de haklı tarafı yok ki. Kendi penceresinden görünen tek şey zorbalık. Zorbanın, gaspçının şu haklı sebeple yaptım dediği nerde duyulmuş ya da kabul edilmiş
Fake fake gerilmeyin, bebek bekliyorsunuz:)İnşallah konu fakedir.Ama degilse cok fena.Taksitle altın satan cok kuyumcu var oradan alın. Kızın babasının taktiklarindan size ne?sen evlenince ne yapacaksın aynı durumla karşılaşınca?Pes denecek laf çokta burada yazılmıyor.Allah kimseyi böyle bi durumla karşılaştırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?