Gelin ne yapmak istiyo..

Huzur ve kizim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
22
5
1
31
Slm kizlar yeni konu aciyorum size bir sey danismak istiyorum...ben almanyadayim burda bna 1 saat uzak 2 abim 1 erkek kardesim var 2 gelinimiz ayni ilceden diger gelinimiz alman bnim ortanci abimin esi surekli bizimle bir kavga icinde hani sormaktan bile cekiniyoruz desem inanin zaten her seye aliniyor kavga cikartiyo abime yansitiyo 7 kardesiz 16 yasindaki kardesim haric hepimizle kavga etti dayimin kizlariyla kendi teyzesi dayisi kizlari amcasi ve kizlariyla hepsiyle ona yakin olan kim varsa kendinden uzaklastirdi dusunun kendi erkek kardesiyle bile kavga etti surekli kendi hakli olmali kimse bir sey dememeli ama kendi diyecek arkamizdan cok konustu hepsini duydum ama ailemden kimseye demedim duymamazliktan geldim ama sadece uyardim anneme bu kisiden uzak dursun dedim agzindan laf aliyo heryerde soyluyo diye...inanin kizlar abimlere gitsem oturmam birlikte is yapariz birlikte otururz hatta bazen cogunlukla ben yapmays calisirim evlerinde hic bir seye karismam duzenlerine kavgalarini hic bir seylerine bnimde gorumcem var cok samimi degliz mesafe iyidir derlerya oyle ama gidince ordada yardim ederim gorumcemin 3 cocugu var kalabaliklar gider yorgunluktan uyur ben uyuyamasam aksamdan tum isleri yapip sabah gezmeye cikariz ama isterdimki abimlerde de oyle olsun ama yok iste .... (( dun erkek kardesimle kavga etmis gelinimiz abimle cok kotu kavga etmisler annem konusacagini soyledi kizacagini anneme kizma guzelce sor neddn boyle yapiyor neye bu kadar alindi diye neyi bu kadar kafa takiyor diye inanin cok uzuluyorum onun adina...gurbetteyiz oturumu yok cok zor gunler yasadi oturum yuzunden mutlu olsun istiyorum ...insallah duzelir...sizce diyorum konusmalimiyim ben ...huyumu oyledir yoksa birseyemi alinmis...aklim takildi..

koskoca kadın karakterini değiştirecek haliniz yok ya. kavga ediyosnaız görüşmeyin olsun bitsinç bainizle kavga ediyos ao da yetişkin. kendi başının çaresine bakabilir.

Abinizle konusup neden boyle davrandigini anlatmiyor mu?Bence siz karismayin.Oturum alamamasindan , uzakta olmasindan dolayi depresyona girmis olabilir.

Sizin gidip gelmenizi istemiyo diye düşünürdüm ben olsam ve gitmezdimde telefonda nasılsın iyimisin bu kadar

Elbet vardır sebebi,belliki birşeye sıkıntı yapıyor.
Size zararı yok ise bırakın sıkıntısı olanlar sorsun
Zaten bu şekilde geçimsiz bir gelin ise mutlaka sizede zamanı gelince sorun çıkaracaktır..
İşte şuan onun bunun hakkını savunmak için değilde sizinle olan problemini sorgularsınız.

Bakin kendimi ovmuyorum sadece karismiyoruz her gorumce ayni olucak degil kendi gorumcemide ben bir gelin olarak ovebilirim cunku 4 gorumcemde cok iyiler

Ozellikle bu kisim cok gereksiz . Ben iste boyle uyumluyum da o bize yapiyor der gibisin. Konuda hic bir ayrinti yok. Sadece oturum almadigini soylemissiniz. Her insanla anlasmak zorunda degilsin. Gelin de bunlardan biridir belki.

memnun degilseniz hoslanmiyorsaniz tavirlarindan görusmeyin.abinizle tartismalarina karismayin ne siz ne annenuz.onlar barisir unutur siz kötü olursunuz.mesafe iyidir..

Sizinle eşi arasında dengeyi kuracak, birbirine ezdirmeyecek kişi abininz. Abiniz bunu yapamıyorsa demek ki yolunda gitmeyen şeyler var. Siz mesafeli olun derim. Abinizle görüşün gerekiyorsa bu insanla görüşmeyin. Abiniz de aklı varsa evliliği oturmadan çocuk falan yapmaz.

Konustum bu konuyu oyle dusunmus ama defelarca oyle olmadigini anlattim soyledim diger gelinde x cok seviyorsunuz der ama ikisinide seviyoruz anlamiyorlar
Siz istediginiz kadar olmadigini soyleyin bemim de eltim var kv kp neyi samimi neyin samimiyetsiz soylediklerini ayirt edebiliyorum. Gercekten ayrimcilik yapilmamis olsa bile hissettigi bu degil belli ki. Yerinizde olsam hic bir sey sormam varsa sıkıntin abini ara ona sor. Sikayet etme ama sor sadece, abin bir sey derse sende savunursun kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…