Gelin ne yapmak istiyo..

1 kizi var abimin 18 aylik

Suclu biri aramiyorum keske konussa anlatsa derdini tavir yapacagina o zmn daha iyi olur hepimiz icin ve kendisinide cok iyi anlamis olurduk onda suc bulmuyorum kendini ifade edemedigi icin kiziyorum

Tartistik , tartisiyorlar, kavga etmisler dersen bir anlami olmaz. Ayrinti versen; suna sorun cikariyor buna boyle yapiyor dersen o zaman daha iyi anlasilir. Mesela yasi, kac senedir orada oldugu gibi. Aile ozlemi mi var, psikolojik problemleri mi var.

benim kardesimle karisi birbirleirni tekme tokat dovup karakolluk oldular biliyormusun ?
kardesim kis gunu kapida da yatiyor evede alinmadigi oluyor saysam roman olur snein gii bi bende uzagim azda deil çok uzgaim bizde yurt disindayiz
bir tek erkek kardesim var annem vefat etti, yani elti kv derdi falan yok babamda karismaz yanii sorun biz deiliz kendileeri

ben naptim biliyirmusun karakolluk olduklarini duydugumda ?

HI9 BIRSEY yapmadim, ne aradim ne sordum .. illaki kardesimi savunucam arasam e zitlasacaz mecbur bende sesszi kalmayi tercih ettim

sonra bi sekilde baristilar ettiler su an bilmiyorum nasillar ama onlar evlendigi gunden beri boyle yapacaj bisey yok :)
onlar baristi bende psiman olacagim sozler sarfetmemis oldum :)

25 yasinda 3 senelik evli 2 bucuk sene burda annesigil turkiyedr

Kardesinizin yaninda oldunuz galiba

Inanin cok basit seylerden dolaxi tartisma cikariyo biri adini ters bile dese icine oturuyo birsey dese begendigine dair kiskanc diyo hani derlerya ayagini cek demeye korkariz onun gibi

1 kizi var abimin 18 aylik

Cidden analayamıyorum ben. Gelininizin oturma izni yok. Bu durumda çok sıkıntılar çekmiş. Belki bir süredir kendi ailesini göremiyor. Evlilik oturmamış. Sürekli bir kavga ortamı. Bu durumda bebek neden? Bebek zaten başlı başına bir hayat değişikliği. Uykusuz geceler, emzirdim, memeden kestim, tuvaletini alıştırdım, uyudu uyumadı yedi yemedi bir sürü mücadele. Bunun için hayatın biraz oturmuş olması. Aileden ve eşten tam destek gerekiyor.

Abiniz ne düşünüyor? Mutlu mu? Eşi ve bebeği ile o mutluysa hepiniz mesafe koyun derim. Görüşmek istedikleri zaman görüşsünler. Biraz huzur hepinizin en çok ihtiyacı olan şey bence.

Gerci en guzeli karismamak ama sizdeki olax buyuk mudahele edilmesi gereken bi durum

Gerci en guzeli karismamak ama sizdeki olax buyuk mudahele edilmesi gereken bi durum
ne yapabilirdim ki mudahale etsem
kardesim onu yerde suruklemis oda kardeismin yzunu tirnaklamis
sonrada gidip dr raporu alip birbirlerini sikyet etmisler

sen olsan napardin kedileri kavga etmisler kendileri baristilar geri :)

Bunlar genel seyler. Dun neden kavga etmisler.
Kardesiyle kustugunden kardesimi ve abimk sorumlu turmus kardesim kizmis neden Cocuga kiziyorsun bizimde ablalarimiz var hic biri senin gibi laf soyleyip kizmadi bize gibi seyler oda kardesini doldurusa getirdiklerini dusunmus e bnim kardesime ne sanki kavgalarina ne karisiyorsa artik ders olur Oma da

ne yapabilirdim ki mudahale etsem
kardesim onu yerde suruklemis oda kardeismin yzunu tirnaklamis
sonrada gidip dr raporu alip birbirlerini sikyet etmisler

sen olsan napardin kedileri kavga etmisler kendileri baristilar geri :)
Uzak dururdum valla tuhaf ve ilginc bir bag var aralarinda

Herkesle arası bozuk ama bi tek kocasıyla arası iyiyse, abinde bu durumdan şikayetçi değilse mümkünse siz karışmayın.
Karı koca arasına girilmez.

kimi insanlar böyleler maalesef, benim ablam da böyle, hep kavga ediyor, evet haklı oldugu şeyler olabilir ama kimse de bize mükemmel davranmak zorunda değil. bunu anlamıyor, hemen karşılıgını vermek istiyor, diyorum bak kayınvaliden görümcen iyi insanlar, bir olay anlatıyor,içimden gülüyorum anlatırken ama sonuç hüsran bildiğiniz aile trajedesi çkıyor, olayın sonunda herkes bagırış çagırış kavga etmiş oluyor. sizin gelin de böyle olabilir, birde yurtdışında çok zor ama böyle insanlara yapacak bir şey yok. siz samimi davranın baktınız kendi kendine küsüyor fazla muhattap olmayın, ben konuşammnızı tavsiye ederim onu da kötüye çekebilir.

a

C

Canim zaten 3 sene olucak burdayim 2 kez gittim istemedigini anladigim an dahada gitmedim
Ayyy hiç takma o zaman bence daha ne istiyo biraz sorunlu galiba ama bişey diyim mi kimiside böyle senin sorunun ne ne var herkese böyle davranıyorsun kim sana ne yaptı sunumu yaptı bunumu yaptı diye hesap sorulmasından hoslaniyo ben olsam çıkar gider kardeşim ben gelinimiz oturtur karşıma konuşurdum ama her dakka her dakka çekilmez ki bu

AY ALLAH ASKINA SU GELINLERE MUDAHALE ETMEKTEN VAZGECIN SIZE NE DEMEK KI GORUSMEK ISTEMIYOR SIZINLE BIRAZ HUZUR VERIN LUTFEN YA KARISMAYIN ESIYLE OLAN KAVGASI YALNIZCA ONU ILGILENDIRIR NE DIYE BURNUNUZU SOKARSINIZ ANLAMIYORUM LUTFEN MUDAHALE ETMEYIN INSANLARI SORUNLARIYLA YALNIZ BIRAKIN SIZINLE IYI GECINMEK GIBI BI ZORUNLULUGU ASLA YOK BENDE BIR GORUMCEYIM ASLA RAHATSIZ ETMEM ABIMI BILE ARAMAM ONLAR ARAMADIKCA NE GEREK BU KADAR DAHIL OLMAYA YENGEM DE SOGUKTUR BU ONUN TERCIHI BANA YAKIN OLMAK ZORUNDA DEGIL LUTFEN BIRAZ EMPATI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…