Gelin olmak böyle mi?

ay nasil da dalga gecmisiniz yani ne gerek var. insanlar o lafa alinabilir. illa destan yazmasi gerekmiyor teyzenin
burada rahatsiz edici olan bebege bakayim sen is yap kismi
aslinda pek masum görünüyor biliyorum, kim okusa ne var ki der haklisiniz
bana da böyle seyler denilince cok ama cok sinirleniyorum
aynilarini yasadik, yasiyoruz
zaten sana yardim etmek isteyen insanin niyetini anlarsin

Görümce olarak yardım eden sizmişsiniz kaynana olarak anneniz değil.

Tabiiki benden öğrenmeyeceksiniz kutsal annelik mertebesine erişmişsiniz bence benim gibi bekar anne olmayanlarla muhattap olmayın asdhgdj.

Bilmiyorum nasıl ve ne anlattı. Karısının üzülmesine üzülmüştür belki.

Söylerimmm teyzeme bundan sonra hep böyle söyleer

Doğru diyorsunuz kendimi tutmam lazım.
Teşekkürler

bu sözden neler anlasilir sorusuna deginmek istiyorum
1. bebekle yalniz kalicam sen aradan cik biraz(torununu annesinden cok seven babanne tripleri)
2.evin pis( baska söze gerek yok)
3.seninle oturmak sikti görevini yap oglumun evini temizle( ne oluyorda oturma sirasinda sen kalk isini yap ben bebege bakcam denilir, belki gelin orada oturmak istiyor bebegiyle kaynanasiyla)

yani gelin isterse ben isimi yapayim sen bakarmisin annecim der, ben diyorum. ha bana bunu söylese cok sinir olurum, oldum da. fakat isimi yapmak isteyince de aynen sen azicik ilgilen ben sunu yapip geliyorum derim rizasini alip. baskasindan akil almayi sevmeyenler derneginin elebasi benim galiba

Valla millette de iyi kocalar var he. Çoğu gördüğüm örnekte (ben de dahil) kocalar anneye patlamıyor idare et hayatım annem işte vs. diyor.

Ben pek bişey göremedim kayınvalidenin dediğinde. İnsan her lafı düşünerek konuşamaz. Ben bebeği tutayım sen de işini gör demekle mutfağı topla demek arasında fark yok bence. Keşke benim işittiklerim de böyle olsa...

Tabiiki benden öğrenmeyeceksiniz kutsal annelik mertebesine erişmişsiniz bence benim gibi bekar anne olmayanlarla muhattap olmayın asdhgdj.
Bekar anne olmayan ne anlar haklısın Allah gönlüne göre versin yardım etmeyen emir veren kaynana vb

Aslinda kötü bişey dememis teyze , anne ne anladi bilmiyoruz ama eşine demesi ayri birsey denilmez...
Benim hafta sonu sınavlarım vardi kv bakmaya geldi... sabah ben kendim olsam kahvalti yapmazdim ama o var diye kalktim kahvaltı hazrladim gittim geldim yemek hazırladım sinava gidecem az bir zaman kaldı, bana çocuğu tutayım bulaşığı koy dedi 5 dk bile zamanim yoktu kalsın gelnce yaparım dedim , ciktik toplamış demedim esime o an ama sinir oldum sonuçta cikmam lazım sen evdesin yapmasa bile o laf sinir etmişti... ama kendi içimde yaşadım ayda yilda bir gelen insanları şikayet eder gibi konusmak hos değil...kimisi icinde tutmuyor diyor kimiside demiyor

Bekar anne olmayan ne anlar haklısın Allah gönlüne göre versin yardım etmeyen emir veren kaynana vb
Size bebeyi vermişte pek birşey olmamış ama neyse :))) Cümleten cümleten hepimizin gönlüne göre :))

sana kesinlikle katılıyorum bacım. Fakat konu dışında bir şey söyleyeceğim, yarım kundak yap bebeğin doğuncA. Yani kalça çıkığına sebep olmamak için mumya gibi değil de, kollarını sar, bacakları serbest kalsın. Ben öyle yapıyorum doktor dedi. Deliksiz uyuyor öyle. Yoksa bebeğin sinirleri gelişmediği için kollarıyla ilk zamanlar istemsiz hareket edip kendini uyandırıyor.

Kaynana konusunda tam destek, o ayrı:)

Evin daginik ve pis manasi var bunda bence. Siz oyle algilamayabilirsiniz ama sanirim gelin de benle ayni seyi anlamis.

Benim evimin isi de daginikligi da beni ilgilendirir. Evime gelen misafirin ne haddine? Memnun degilse bir daha gelmeyebilir o kendi tercihi. Iyi niyetli olsa ben bebege bakayim sen de bir isim varsa yap veya koy cayini kahveni biraz dinlen keyif yap derdi bence.

Kime desteek :))

Art niyetli bakarsak söylenen her cümle altında bir şey buluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…