Ahhh be zaten anlamazlar bizi. Ama şuan anlattığın herşey de kendi yaşadıklarımı görüyorum.
öyle cnm bide bi kaç kendini bilmez rahminden çıkarmasaydın dıyınce insanın şartelleri iyice artıyor. Bende yanlızdım kuru kalabalık senın uyanmasını beklıyorlarmıs ben zar zor uyuttugum bebeğimi uyandırıyorlardı pijamayla sabah akşam yatağımızdan kaldırıyorlardı. sonra al annesı bu ağlıyor ulen uyandırdınız uykusunu böldünüz günah değil mi!! Sabaha kadar uyumuyordu sonra cocuk uyku duzenı olusturmak cok zor oldu.. ondan sonra burda burda gelecekler bana diyecekler kaynana istemiyosun hadi be ordan!
Burda kayınvalide düşmanları çok.ona göre kv yi topa tutarlar şimdi.Böyle küstahlar daha kıymetli oluyor sanki!
Teyzemde şeker var birde. Olan annelere oluyor.
Ne olup olmadığına şu cahil halinle sen karar veremezsinSize bebeyi vermişte pek birşey olmamış ama neyse :))) Cümleten cümleten hepimizin gönlüne göre :))
Evet ilk zamanlar faydası varmış sadece. Dediğin kendini uyandırma konusunu bende duydum sonrası için ilerleyen zamanlarda zararlı diye biliyorumsana kesinlikle katılıyorum bacım. Fakat konu dışında bir şey söyleyeceğim, yarım kundak yap bebeğin doğuncA. Yani kalça çıkığına sebep olmamak için mumya gibi değil de, kollarını sar, bacakları serbest kalsın. Ben öyle yapıyorum doktor dedi. Deliksiz uyuyor öyle. Yoksa bebeğin sinirleri gelişmediği için kollarıyla ilk zamanlar istemsiz hareket edip kendini uyandırıyor.
Kaynana konusunda tam destek, o ayrı:)
Verdim bileNe olup olmadığına şu cahil halinle sen karar veremezsin
Kaynanalara kötü demiyorum illa yardım etme isteği varsa bebek bakmak yerine yeni doğum yapan birine mutfakta yardım daha makbul diyorumgunesmk bacıma destek veriyorum. Analığı sizden öğrenecek değiliz, kaynanalar kakadır demiş. Evet destekliyorum.
Üstelik bunu bekar ve evlat sahibi olmayan bir densiz diyor eğitim şart !
öyle cnm bide bi kaç kendini bilmez rahminden çıkarmasaydın dıyınce insanın şartelleri iyice artıyor. Bende yanlızdım kuru kalabalık senın uyanmasını beklıyorlarmıs ben zar zor uyuttugum bebeğimi uyandırıyorlardı pijamayla sabah akşam yatağımızdan kaldırıyorlardı. sonra al annesı bu ağlıyor ulen uyandırdınız uykusunu böldünüz günah değil mi!! Sabaha kadar uyumuyordu sonra cocuk uyku duzenı olusturmak cok zor oldu.. ondan sonra burda burda gelecekler bana diyecekler kaynana istemiyosun hadi be ordan!
Bekara karı boşamak kolay derler cok severım bu lafı:) görcem ben evlenınce burda açtıgı konuları:)Üstelik bunu bekar ve evlat sahibi olmayan bir densiz diyor eğitim şart !
Bizde kayınvalidemize iş yaptırmak için can atmıyoruz ama herşeyi ben iyi yaparım iyi bilirim en iyi yardımcı benim yardıma geldim havasındaysa yardımını bebek harici yapsın bebeğimi ona vermek için doğurmuyorum.60 65 yaşındaki insanlar size iş yapacak,mesela evini süpürecek,toz alacak,yemek yapacak,sizde bakacaksınız.İşin hafifini,bebekle ilgilenmeyi yapacak tabiiki.Bunları 2 elim kanda olsa yaptırmam kayınvalideme.Ama kendiniz yapacak olunca ben temizlikçi miyim, kadın alırım,yaptırırım.Kadının biri demiş ya,ne talihsiz kadınım,gelinlerin kıymetsiz zamanı gelin oldum,kaynanaların kıymetsiz zamanı kaynana oldum.
Versende alacağını zannetmem,kendinkilerinin yorgunluğu geçmemiştir daha,malum, onlar da yoruluyordu.Bizde kayınvalidemize iş yaptırmak için can atmıyoruz ama herşeyi ben iyi yaparım iyi bilirim en iyi yardımcı benim yardıma geldim havasındaysa yardımını bebek harici yapsın bebeğimi ona vermek için doğurmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?