Gelinimizin beni her yerden engellemesi ..

Ona kızacak bir durum yok aslında ama buda bir bakış açısı . Kimse ona bize gel bizle gez demiyor . Kendisi sürekli olarak iyi ki varsınız diyordu . Kaldı ki hafta da 2 gün zaten ben arıyordum napalım ? Gezelim mi ? Diye . Ama buda bir bakıl açısı teşekkür ederim yorum için .

Teşekkür ederim konuyu özetlediğiniz için . Gerçekten başına gelmeyen olayı anlayamaz . Ben kötü birisi olsam zaten bunca şey paylaşamazdık ...

"Abimin eşi de o gün bizdeydi ve yine abim onu bırakıp gitmişti :)"
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu cumlenizde neden sonuna gulucuk koydunuz? Sanki bu durum hosunuza gidiyormus da bununla egleniyormussunuz gibi olmus.

Zaten abim ona değer verse arayıp milyon kere söyledi gel al diye gelip almadı bile :) Saçmalıklarımın bedeli resmen ..
Yine ayni sekilde olumsuz bir durumdan bahsederken gulucuk koymussunuz. O kadina da acidim ya. Kocada is yok gelip almiyor, cocuk durmuyor. Evleri cok mu uzakti ki kendi baslarina gidemezler miydi?
Ayrica abiniz neden boyle davraniyor esine ve cocuguna? Kimse de oglum neden boyle davraniyorsun demiyor mu bu adama? Benim abim boyle yapsa yengeme s.carim agzina. Abi mabi dinlemem yani. Once kardesiniz bi adam olsun. Kadincagiz kocasinin acisini sizden cikarmis sanirim.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu cumlenizde neden sonuna gulucuk koydunuz? Sanki bu durum hosunuza gidiyormus da bununla egleniyormussunuz gibi olmus.
Benim de ilk dikkatimi çeken şey bu oldu

Bence abinizde iş yok . Neden """ yine """ yengenizi bırakıp gitti . Siz onunla dolaşmak zorunda değilsiniz ama o da sizle dolaşmaktan mennun değil belki.

Ben yazdım ama kalbim kötü cevabını aldım

Ben zaten abimi çok suçlu bulduğumu söyledim ? Ayrıca gülücüğü art niyetle koymadım . Kaldı ki kendisi zaten gelmek istemese ben nasıl zorlayayım ? Ben de emin olun sürekli bana kapris yapmasını , sürekli olarak kendini kıyaslamasını ve sürekli herkese kötü demesini normal bulmuyorum .
Teşekkür ederim yorumunuz için . Benim kalbim rahat , ben o ve abimin arası bozulmasın diye her zaman onun istediklerini yaptım . Ama sanırım suç bende ki fazlaya kaçtım

Çünkü bana. Dedi ki çocuk durmuyor . Bende o zaman istersen eve götüreyim dedim . Annem de evde değildi o gün hani bize götüremezdim . Yoksa asla böyle bir niyetim yoktu
Ben anlamadım. Yengeniz neden kızdı önce bunu anlamak lazım. Ona göre mesele neymiş.

Bu kadar sahiplenme,kol kanat germe ihtiyacı,ödün verme gereği neden.İlişkiler niye bu kadar iç içe.Ben çektim başkası çekmesin diye bir mantık var mı.Herkes kendi tercihlerine göre kendi kaderini yaşar.Abinin onu alması gerekiyorsa bu kararı kendi verip abini kendisinin araması daha mantıklı.
Bu tarz yüzgöz olunan bir ilişkide mesafe candır

Neden bu kadar taviz????? Ne gerek var?? neden yengeni bu kadar el üstünde tutuyorsun? Yeğenin var diye mi?

Al işte, yapmışsın etmişsin karşılığı nankorluk. Değil bir, kırk yeğenim olsa bile bakmam onların suratına. Keza öyle de ne yengemle konuşuyorum ne de abimle. Çok da fifi.

Sen kargaları beslemeye devam et, nasıl olsa oymaya devam ederler gözünü....

Kesinlikle durum bundan ibaret . Hayır ilk değil bu çıkışları oldu hemde sürekli olarak ama bu derece hiç olamıştı.
Yolun sonu iyi görünmüyor.

Benim yengem de böyleydi.
Abim sorun çıkmasın diye bizimle bile bağını kopardı.
Böylelerine yüz verdikçe sıkıntı olurlar.
Abim tepesine çıkardı, her kaprise boyun eğdi. Yine de yaranamadı.
En sonunda boş bir meseleden büyük bir tartışma çıkarmış yengem.
İki ay içinde boşandılar.

Bidaha muhatao olma bu kadar basit tersle otursun oturdugu yerde herkes haddini bilecek.

Bunu çok iyi anlamış oldum gerçekten ... burada bile bunca şeyi okuyup gülücüğe takan insanlar var .
Bunca şey derken sorumsuz bir abi var. Yengede uğraşıyor abinizle ama size niye kızdı anlamadım ki... gülücük konusuna gelince hoş olmamış. Yazılı iletişim yanlış anlaşılmalara açık. Bu kadar kişi diyorsa bir düşünün tabi yanlış anladıysak üzgünüm. Kusura bakma
Not :görümcem yok yengem yok. Son derece tarafsız yazıyorum

İyide program yapmadan sormuşsunuz ben gelmeyeceğim demiş,sonradan teşne olmuş sizin geziye. Gelmeseymiş madem,zorla mı götürdünüz?
Ayrıca niye çıldırdı onuda anlamadım. Çocuğuyla ilk kez avm'ye gitmemiştir ,çocuğun durmama ihtimalini de biliyordur yani. Siz eve götürmeyi de teklif etmişsiniz daha ne yapacaktıniz ki?
Yerinizde olsam o abinin de o yengeninde yüzüne bakmam. İsterlerse gelip 10 gün kalsınlar ,umurum olmaz. Yapin arkadaşlarınizla program onlar geleceği zaman ,çıkın dışarı,dönüşte karşılaşırsaniz bebeği sever geçersiniz odaniza. Boşverin takmayin. Hiç yüz vermeyin bundan sonra.
Hayır yani sorunu neyse onu söyleseymiş bari. Şuna kırıldım,buna bozuldum diye,bilseydiniz belki hak verirdiniz yada yanlış anladın diyebilirdiniz. Kendi kendini doldurup saldırmış kadın resmen

abin de ne guzel cekiyor kaprisini valla .. hata sizde ben boyle durumlara cok kiziyorum yok abimin karisi hatasini gorme yok gelinim oglumun hatri var sonra iyi onlar olur kotu siz olursunuz kimseye taviz vermemk gerek artik kinini kusmuş istedigini elde etmis maksatta koparmaktı zaten yada rol yapmayi cok iyi beceriyor anlasilan belki bu altindan farkli bir senaryo cikabilir

Bu kadar samimi olarak sizin hata yaptığınızı düşünüyorum ne gerek var ? Bu tür şeylerde sorun çıkıyor zaten illa bu kadar samimi olmamanız gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…