- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Ona kızacak bir durum yok aslında ama buda bir bakış açısı . Kimse ona bize gel bizle gez demiyor . Kendisi sürekli olarak iyi ki varsınız diyordu . Kaldı ki hafta da 2 gün zaten ben arıyordum napalım ? Gezelim mi ? Diye . Ama buda bir bakıl açısı teşekkür ederim yorum için .Burada okuduğumuz konulardan yola çıkarak, benim gözümde bambaşka bir manzara canlandı.
Sürekli kayınvalideye gitmek zorunda bırakılan bir gelin. Eşi gezdirmiyor, yalnız çıkmasına izin vermiyor. Görümcesiyle çıkarsa azıcık nefes alabiliyor. Görümceyle rica minnet avm ye gidince, yemek sonrası 5 dk oyun parkına gidiyor ama dönüşte görümceyi bulamıyor. Belki arayıp ulaşamıyor.
İstersen abim seni alsın demişsiniz. Abimi arayayım seni alsın şeklinde söylediyseniz ona kızmıştır. Çocuk değil, kendi eşini kendisi arayabilir.
Teşekkür ederim konuyu özetlediğiniz için . Gerçekten başına gelmeyen olayı anlayamaz . Ben kötü birisi olsam zaten bunca şey paylaşamazdık ...Gelini haklı çıkarmak için çabalayanlar şunu unutuyor,
Konu sahibi o hanimefendiyi gezdirmek,
Gününün güzel gecmesini saglamak,
Kocasinin gostermedigi ilgiyi,sevgiyi gostermek zorunda degil.
Tüm görümcelere ,aynı program yuklenmis fabrikasyon bir araç muamelesi yapmayin, iyi-kötü insan vardır,görümce yalnızca bir tanımdır.
Arkadasinizla yaptiginiz plana dahil ettiginiz icin tesekkur etmesi gerekirken ustune olay cikaran biriyle bundan sonra yan odaya bile gitmem.
Yine ayni sekilde olumsuz bir durumdan bahsederken gulucuk koymussunuz. O kadina da acidim ya. Kocada is yok gelip almiyor, cocuk durmuyor. Evleri cok mu uzakti ki kendi baslarina gidemezler miydi?Zaten abim ona değer verse arayıp milyon kere söyledi gel al diye gelip almadı bile :) Saçmalıklarımın bedeli resmen ..
Benim de ilk dikkatimi çeken şey bu oldu"Abimin eşi de o gün bizdeydi ve yine abim onu bırakıp gitmişti :)"
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu cumlenizde neden sonuna gulucuk koydunuz? Sanki bu durum hosunuza gidiyormus da bununla egleniyormussunuz gibi olmus.
Ben yazdım ama kalbim kötü cevabını aldım"Abimin eşi de o gün bizdeydi ve yine abim onu bırakıp gitmişti :)"
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu cumlenizde neden sonuna gulucuk koydunuz? Sanki bu durum hosunuza gidiyormus da bununla egleniyormussunuz gibi olmus.
Ben zaten abimi çok suçlu bulduğumu söyledim ? Ayrıca gülücüğü art niyetle koymadım . Kaldı ki kendisi zaten gelmek istemese ben nasıl zorlayayım ? Ben de emin olun sürekli bana kapris yapmasını , sürekli olarak kendini kıyaslamasını ve sürekli herkese kötü demesini normal bulmuyorum .Yine ayni sekilde olumsuz bir durumdan bahsederken gulucuk koymussunuz. O kadina da acidim ya. Kocada is yok gelip almiyor, cocuk durmuyor. Evleri cok mu uzakti ki kendi baslarina gidemezler miydi?
Ayrica abiniz neden boyle davraniyor esine ve cocuguna? Kimse de oglum neden boyle davraniyorsun demiyor mu bu adama? Benim abim boyle yapsa yengeme s.carim agzina. Abi mabi dinlemem yani. Once kardesiniz bi adam olsun. Kadincagiz kocasinin acisini sizden cikarmis sanirim.
Ben anlamadım. Yengeniz neden kızdı önce bunu anlamak lazım. Ona göre mesele neymiş.Çünkü bana. Dedi ki çocuk durmuyor . Bende o zaman istersen eve götüreyim dedim . Annem de evde değildi o gün hani bize götüremezdim . Yoksa asla böyle bir niyetim yoktu
Bende o gülücüğe takıldım kötü müyümBen yazdım ama kalbim kötü cevabını aldım
Yolun sonu iyi görünmüyor.Kesinlikle durum bundan ibaret . Hayır ilk değil bu çıkışları oldu hemde sürekli olarak ama bu derece hiç olamıştı.
Bunca şey derken sorumsuz bir abi var. Yengede uğraşıyor abinizle ama size niye kızdı anlamadım ki... gülücük konusuna gelince hoş olmamış. Yazılı iletişim yanlış anlaşılmalara açık. Bu kadar kişi diyorsa bir düşünün tabi yanlış anladıysak üzgünüm. Kusura bakmaBunu çok iyi anlamış oldum gerçekten ... burada bile bunca şeyi okuyup gülücüğe takan insanlar var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?