Gelinlik konusu

Oo daha neler.
Yarin obur gun. Ablamin giymedigi eski kiyafetleri giyersin der bu adam...
Hersey beklenir. Adama bak dugunu aceleye getirdigine göre ablamin evi var orda oturalimda der.
Hayret ablamin nisanligini giyersin demedimi?

Ne g.zekali insanlar var ya. Bir tek kendilerini akıllı zanneden akki kit insanlar.
Sinirledim okadar ya. Sen nasil sakin kalabildin.
Bende sinirlendim baya şeyler söyledim ama sonra bu beni anlamaz diyerek susmaya karar verdim. Çünkü anlasaydi o kelamlari etmezdi. Zaman gösterecek. Sanırım bu insanla yapamam. Her seyin lafini yapar gibime geliyor :(

Bende sinirlendim baya şeyler söyledim ama sonra bu beni anlamaz diyerek susmaya karar verdim. Çünkü anlasaydi o kelamlari etmezdi. Zaman gösterecek. Sanırım bu insanla yapamam. Her seyin lafini yapar gibime geliyor :KK43:
Ne yap et iyi dusun.inan sevgili iken evlendigimizde asariz nasilsa dedigin hic birsey asilmiyor. Cunku o yasa kadar o oyle degistiremezsin. Kimse degismez.

Evlendiniz diyelim. Her istedigine herseye ne gerek var diyebilir.
Zorunuza gider, kirilirsiniz. Verdigi paraya aldigi seye el bile surmek istermezsiniz.

Gercektende iyi dusun. Ben evlenene kadar calisan biriydim. Evlendikten sknra5is bulamadim. Kocamin verdigi para benim cok zoruma gidiyordu.
Bazen aman onu alma falan demesi (normal olsa bile ( beni kiriyordu)

Cimrilik ciddi bir kotu huy... bunun uzerine hadisler ayetler bile var..

Ben evlenirken durumumuz çok iyi değildi eşim yeni işe girmişti.aynı sene içinde ev aldık eşya aldık düğün yaptık.bende eşime kıyamadığım için yakın bi komşumuzun kızının gelinliği var onu giyiyim dedim.eşim kesinlikle istemedi.ben alıyım sen başkalarına ver dedi.zor durumdaydık ama yinede istediğim gelinliği aldı.he şimdi baza altı bekliyo ama o davranışı eşimin bana verdiği değeri ve karakterini gösterdi.bence tavrınızdan vazgeçmeyin çünkü emrivaki yapıyo.

Merhaba kızlar...

Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
Çok saçma o özel günde neden başkasının gelinliğini giyeceksin şimdiden ucuza kaçmanın planlarını yapıyor sende başta tamam der sonra istemezsen büyük problem çıkar dürüstçe söyle istemediğini

Merhaba kızlar...

Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
oldu canim artikcismisin görümcenin esyalarinu giyineceksin:) ablanin yatak odasindada sey yapariz de gerdek gecesinde

erkek arkadasin bams cok kurnaz geldi. her seyi aceleye ve bedavaya getiriyor ben olsam işgillenirdim.

Herşeye para gözüyle bakıyor demek ki. Gelinlik olsun, bindallı olsun bir genç kızın rüyası. Senin kırılacağını zerre umursamadan olayı beleşe getirme çabası çok kaba.

Benim gelinliğim de bindallım da duruyor, satmak istedim eşim dedi ki belki büyüyünce kızımız giymek ister, dursun. Ben de dedim ki hatır gönül için giymek istese bile ben kızımı asla böyle bir şeye mecbur bırakmam. Bırak hayalinde ne varsa onu alsın giysin. Annem kırılmasın diye(ki ben asla kırılmam) giyip buruk bir şekilde üzerinde taşıyacağına kendi hayalini yaşasın yavrum dedim. Kararlıyım, satıcam

nabzını ölçüyor ne kadar bedavaya getirebilirimin hesaplarını şimdiden yapıyor.tepkin yerinde olmuş.taviz tavizi doğurur.onuda kabul etseydin yarında birlikte otururz der çıkar.

İşte şimdiden gelinlik bindallı olayını halledecek sende he diyeceksin ki ilerde düğün hazırlığında "bu konuyu konuşmuştuk sende kabul etmiştin" desin. Kurnaza bak, şimdiden ne hesaplara giriyor.

Ne yap et iyi dusun.inan sevgili iken evlendigimizde asariz nasilsa dedigin hic birsey asilmiyor. Cunku o yasa kadar o oyle degistiremezsin. Kimse degismez.

Evlendiniz diyelim. Her istedigine herseye ne gerek var diyebilir.
Zorunuza gider, kirilirsiniz. Verdigi paraya aldigi seye el bile surmek istermezsiniz.

Gercektende iyi dusun. Ben evlenene kadar calisan biriydim. Evlendikten sknra5is bulamadim. Kocamin verdigi para benim cok zoruma gidiyordu.
Bazen aman onu alma falan demesi (normal olsa bile ( beni kiriyordu)

Cimrilik ciddi bir kotu huy... bunun uzerine hadisler ayetler bile var..

Calismazsam kim olursa olsun evlenmeyecegim diye kendime söz verdim. Çünkü ailemden bile para almaya çekiniyorum. Henüz bir karar vermek için çok erken. Aceleye getirmek istemiyorum. Bu gördüklerimi eksiler defterine yazdım. Ona göre bir karar vereceğim

Aklini basina topla ve vazgec daha yasin kac basin kac ki senin daha iyileri cikar karsina bu adam cimri bundan bisey olmaz

Merhaba kızlar...

yani demekki baskasının esyası olsa onlarıd kullnırız diyecek az bile demişşin sacmalıyor

Ben evlenirken durumumuz çok iyi değildi eşim yeni işe girmişti.aynı sene içinde ev aldık eşya aldık düğün yaptık.bende eşime kıyamadığım için yakın bi komşumuzun kızının gelinliği var onu giyiyim dedim.eşim kesinlikle istemedi.ben alıyım sen başkalarına ver dedi.zor durumdaydık ama yinede istediğim gelinliği aldı.he şimdi baza altı bekliyo ama o davranışı eşimin bana verdiği değeri ve karakterini gösterdi.bence tavrınızdan vazgeçmeyin çünkü emrivaki yapıyo.
Evet emrivaki yapıyor hatta kendi karar vermiş direk. Kararimdan vazgecmem ailem de buna kesinlikle karsi cikar diye düşünüyorum.

Çok saçma o özel günde neden başkasının gelinliğini giyeceksin şimdiden ucuza kaçmanın planlarını yapıyor sende başta tamam der sonra istemezsen büyük problem çıkar dürüstçe söyle istemediğini
İstemediğimi söyledim. Cimri oldugunu da ima ettim. Bir müddet konuşmamayı düşünüyorum. Arama mesafe koyacağım.

Merhaba kızlar...

ne hatası...ben olsam kızmakla kalmazdım.Adama bak ya

Back
X