- 10 Ocak 2022
- 3.003
- 5.941
- 108
Kimsenin parasizlik güzel bir şey dediği yok ama bu cografya da fakir olan insanlar kendileri seçmiyor fakirliği. İnsanlar iyi üniversite bölümleri bitirip asgari ücret alabiliyor. Belki işsiz kalabiliyor. Sanki ideal koşullarda yaşıyoruz gibi insanları aşağılamanız çok kötü. Az parası olan ayağını yorganına göre uzatır. Dogalgazı az yakar bakabilecekse çocuk yapar hayatını geçirir. İki maaşla tek maaştan daha rahat da yaşarlar. Bu insanlar zengin değiller, gelinliğe 50 bin veremiyorlar diye evlenmesin mi.Yav amaaaan gelsinler Dark. Kışın doğalgaz faturası gelince, çocuk olunca çıkan masrafı görünce tekrar konuşuruz.
Boş bomboş romantizmler. Polyanna bomboş bir karakterdir, bir şeyin iyi tarafı yoksa yoktur. Parasızlık kötüdür, güzellenecek tek bir tarafı yoktur. Nokta.
Hayır kapişcaz biz karar verdik bi kimin kim oldugunu çözsemAman be kuşum bosversene
Tamam.Kimsenin parasizlik güzel bir şey dediği yok ama bu cografya da fakir olan insanlar kendileri seçmiyor fakirliği. İnsanlar iyi üniversite bölümleri bitirip asgari ücret alabiliyor. Belki işsiz kalabiliyor. Sanki ideal koşullarda yaşıyoruz gibi insanları aşağılamanız çok kötü. Az parası olan ayağını yorganına göre uzatır. Dogalgazı az yakar bakabilecekse çocuk yapar hayatını geçirir. İki maaşla tek maaştan daha rahat da yaşarlar. Bu insanlar zengin değiller, gelinliğe 50 bin veremiyorlar diye evlenmesin mi.
bekar olarak bir şey merak ettim .gelinliği niye erkek tarafı alıyor .yani ben evlensem ben alırım gelinliğimi ona niye ödeteyim ki ?
Hayır kapişcaz biz karar verdik bi kimin kim oldugunu çözsem
Aynen öyleeeGelinlik paranizin kaynanada kayinda ne işi var bi defa? Bir gelinligi de alamayan adamla ne nişani ne evliliği...
Düğünü iptal edelim deyin.Altınları bozduralım diyor.
Benden izin alınıp, ya da eşimden rica edilip kullanilsaydi "canı sagolsun" derdim, ama kimse benden habersiz benim birşey icin ayirdigim parayi kullanamaz. Eğer nişanlınız bunu normal karsiliyorsa evlenmeyin!Merhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için ikinci provaya bu hafta gidecektim. İkinci provada da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Benden şu anda kendi altınımı bozup kullanmam bekleniyor. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?
Hadi diyelim bu olay yaşandı . Utanmadilar mi bunu size söylemeye ? Aile ve nişanlı bu durumu normallestiriyor demektir. Ben olsam sırf bu yüzden evlenmekten vazgeçerdim.
Ben yargılamıyorum mesela. Ne yapılabiliri düşünürüm. Bana altınını boz gelinliği ödeyelim diyen nişanlımla direk ayrılırım.Arkadaşlar bi dk neden bu kadar yargılıyosunuz? Bu duruma bir çözüm mekanizması talep etmiş siz gelmişsiniz yargılıyorsunuz. Bi anlamaya çalışalım ne yapabilir diye
Acayip az kalıyorKOnu gerçekse gerçekten manyaklığa geliyor ... KV telefon edip diyor ki, diğer oğlum parayı aldı kusura bakma para attaaaaaNişanlı da altın boz diyorsa, gidip parayı istemek yerine - evet KV de nişanlı da kafadan sakat oluyor maalesef. Kim geline açıp oğlum parayı çaldı kusura bakma der rahatça Allah aşkına çok acaip bir aile
Ödemesi lazım gerekirse evlenmiyorum diye ortalığı ayağa kaldırın. Kumara mı harcadı nedir? Terbiyesizlik resmen valla olay çıkartınMerhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için ikinci provaya bu hafta gidecektim. İkinci provada da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Benden şu anda kendi altınımı bozup kullanmam bekleniyor. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?
İyi bariKonu çözüldü kızlar. Kaynanam parayı vereceğini ve üzülmememi söyledi.
Yargiliyor muyuzArkadaşlar bi dk neden bu kadar yargılıyosunuz? Bu duruma bir çözüm mekanizması talep etmiş siz gelmişsiniz yargılıyorsunuz. Bi anlamaya çalışalım ne yapabilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?